- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
- Konu Sahibi Dahliadivin
Massalah açmalar tepsiye sigmamis
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla güzel benceYa cok yayildi yasai oldular normalde daha pofuduk ve guzel oluyolardi genede begenmene sevindim![]()
Haklısın aslında kırmızılı olunca sanki eski gibi geliyor banaAynen aramizda cok yok ben kardeslerime bile bana abla demeyin diyorum hosuma gitmiyoyok demiyim canim gerek yok
![]()
Cok sagol canim begenmene sevindimMassalah açmalar tepsiye sigmamisEllerine sağlık canım çok güzel olmuş
![]()
Cok sagolValla güzel bencebaşarılar dilerim
![]()
Estagfrullah yaa ben hani abla olarak aklinda kalmiyim diye yazdimHaklısın aslında kırmızılı olunca sanki eski gibi geliyor banaayıp etmişim püüü bana
![]()
Tamam canım anlaştıkEstagfrullah yaa ben hani abla olarak aklinda kalmiyim diye yazdim![]()
O da hiç ACMA mışDiyetteyken buraya girmiş olmak
Un ile ilgili ufak bilgi vermeye geldim. Bu undan çarşaf böreği yapılınca hiç açılmıyor diyebilirim. Bilmiyorum diğer unlarla kıyaslarsak ben bununla börek açmam mesela. Hiç açma daha iyi.
Ellerinize sağlık müthiş görünüyor herşey bu arada
Bana abla diye bilirisin anan gibi bile gözüküyor olabilirimHaklısın aslında kırmızılı olunca sanki eski gibi geliyor banaayıp etmişim püüü bana
![]()
Ha ha süper espriO da hiç ACMA mış
Bu espri ile giriş yapıpyoruma geçeyim çok güzel gozukiyor sofran gayet iyi
ellerine emeğine sağlık :)))
Sen hangi takımdasınO da hiç ACMA mış
Ahaha komiktiO da hiç ACMA mış
İnsan ne yaparsa kendine yapar niye oyle diyosunBana abla diye bilirisin anan gibi bile gözüküyor olabilirim![]()
Cok teşekkür ederimHarika bir sofra olmuş yaa çok beğendim
Ellerine sağlık![]()
Yaa cok teşekkürlerway way way beybisi harika olmuş![]()
Estağfurullah ben sana minik demek istiyorumBana abla diye bilirisin anan gibi bile gözüküyor olabilirim![]()
90 kilo üzeri topikteyim:)Sen hangi takımdasıngezme yiyecek yerlerinde bizi bozar
![]()
Diyebilirsin belki bende bir gün minik olurumEstağfurullah ben sana minik demek istiyorum![]()