- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
MükemmelsinGüncel kilom 72,5 giden -800 gr
Dosya yükleyemedim bi türlü
Canim sen nasil verdin?Az kaldı takım kaptanına 50 yapalım diyorum yapmıyor :) sizde başarırsınız gerçekten isterseniz :*
Mükemmelsinböyle gidersen çabucak kurtulursun fazlalıklardan.
kilolarımızı verelim Bir de kilo koruma planı yapalım
60 dan yukarı çıkmayacağız hayatımız boyunca sağlıklı yaşayacağız birimiz çıktı mı 1 kilo falan hemen verecek şart koşacağız birbirimizle ilgileneceğiz bir verelim şu kiloları az kaldı
Eki Görüntüle 2099112
Herseyde hayır vardır 40 derece ateş ve bademciklerim şişliği den bir şey yiyemiyorum ama egzersizde yok boyuna yatıyorum.demekki boğazı kesmek yeterliymiş
Bugün yatılı misafirim var yeni yattım pertim çıktı tok tok tartılmak istemedim bu grup yarın da bizde. Yarın da onlara eşlik edeceğim beni perşembe bekleyin. Şimdi ekleyin neden eklemiyorsunuz
Vaktin varsa egzersize devam canım kabızlığada iyi geliyor hem vücudu sıkılaştırıp gençleştiriyorBluedreamer02 .!.:45 dk leslie yaptım bugün bari bi yerden eski düzenime geri dönmeye başlayayım dedim.
Eskiden her gün leslie zumba oryantal jillian veya karışık egzersizler yapardım sıkıldıkça spor değişikliği yapmak lazım
Kolay gelsin canım inşallah yarın ekside olursunBugün yatılı misafirim var yeni yattım pertim çıktı tok tok tartılmak istemedim bu grup yarın da bizde. Yarın da onlara eşlik edeceğim beni perşembe bekleyin. Şimdi ekleyin neden eklemiyorsunuz
Sinemaki bitkisi içerikli form çayları var onlar iyi gelebilir canımDün 72,5 dü bugün +300 gördüm çünki tuvalete çıkamıyorum ya
Harikasın çok çok sevindimEki Görüntüle 2100491 Bu zafer hepimizinüç gün boyunca neredeyse onu aşkın kişiye hiç durmadan hizmet ettim ve aç kaldım veee iki kilo vermiş bulunmaktayım altmışları çok özlemişim
Eki Görüntüle 2100491 Bu zafer hepimizinüç gün boyunca neredeyse onu aşkın kişiye hiç durmadan hizmet ettim ve aç kaldım veee iki kilo vermiş bulunmaktayım altmışları çok özlemişim
Bluedreamer02 nasılsın canım kabızlık olayın geçti mi biraz
Tebrikler canimEki Görüntüle 2100491 Bu zafer hepimizinüç gün boyunca neredeyse onu aşkın kişiye hiç durmadan hizmet ettim ve aç kaldım veee iki kilo vermiş bulunmaktayım altmışları çok özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?