- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
Uyuyakalmışım apar topar nöbete geldim ancak elime aldım telefonu. Hastaneden yarın sabah çıkacağım
SendebenBendesen
senin resmini bekliyorum yine de heyecanla :) yarın ben de sana katılacağım tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın daha fazla eksiyle dönüş yapalım midemden gurultular geliyor ha gayret
Sen ne dersen oYarın daha fazla eksiyle dönüş yapalım midemden gurultular geliyor ha gayret
Ayy cok sevindim harikasınEki Görüntüle 2097531 -500 gr
Totalde salı gününden beri -1.3 kg
Geçmiş olsun pazartesi sahalara bekliyorum seniAyy cok sevindim harikasın
Benimde gece ateşim çıktı hala devam ediyor pazartesiden itibaren bildirim yapayım inşallah
Ay benim de misafirim vardı ve kiloma yansıdıEki Görüntüle 2097982 Dün iki posta misafirim vardı o yüzden şaşırmadım ama bugün hepsini telafi edeceğim
Bende benzeri şeyler söylüyorum kendimeBugün de 72 deyim. O yüzdem tekrar çekip atmadım. Altı günde 1.3 kilo vermiş oldum. Hadi kızım hadi gözüm göreyim seni ha gayret tosunum
Hoşgeldin canım sen 92 lerden mi indin buralara maşallah
68.5 mu hayır SendebenBendesen kabul edemem yarın tam gaz devamAy benim de misafirim vardı ve kiloma yansıdı
Hala hastayım iştahım bir türlü kapanmadı ama
Elektrikler kesik
Kilom 68.5
Hoşgeldin canım sen 92 lerden mi indin buralara maşallah
Biz Abet le her yöntemi deniyoruz inşallah Eninde sonunda vereceğiz bu kiloları
Tabii ki Katıl aramıza çok seviniriz bizim yeni hedefimiz her gün bir tartı resmi koymak Böylelikle bir önceki gün kalorili mi yedik Sağlıklı beslendik kilo vermeye mi odaklandık Hepsi de gün yüzüne çıkıyor
Hatta ben şöyle bir şey demedim 10 kiloluk bir damacana kilo verdiğim zaman eksiltmek üzere mutfağın bir köşesine koydum O da çok motive edici oluyor şöyle bir kaldırıyorum kendi fazlalıkları mı kaldırmış gibi oluyorum Ne kadar ağır diyorum ben bu fazlalıklar la asla yaşayamam tavsiye ederim