Açlık diyeti arkadaşı aranıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güncel kilom 72,5 giden -800 gr
Dosya yükleyemedim bi türlü
Mükemmelsin:KK9: böyle gidersen çabucak kurtulursun fazlalıklardan. :rapci:
kilolarımızı verelim Bir de kilo koruma planı yapalım
60 dan yukarı çıkmayacağız hayatımız boyunca sağlıklı yaşayacağız birimiz çıktı mı 1 kilo falan hemen verecek şart koşacağız birbirimizle ilgileneceğiz bir verelim şu kiloları az kaldıHoppa

Iste bunu hergün değil 1 gün yapıcaksın ki onun adına da vücudu şoklama diyor genelde kilo verme durduğunda yapılan bi islemdir

Mükemmelsin:KK9: böyle gidersen çabucak kurtulursun fazlalıklardan. :rapci:
kilolarımızı verelim Bir de kilo koruma planı yapalım
60 dan yukarı çıkmayacağız hayatımız boyunca sağlıklı yaşayacağız birimiz çıktı mı 1 kilo falan hemen verecek şart koşacağız birbirimizle ilgileneceğiz bir verelim şu kiloları az kaldıHoppa

Evet canım çok haklısın 60 üstü olunca vermekte zorlanıyoruz ama korumada olsak 2-3 kilo oynasa hemen dükkat ederiz geri veririz. Bende şimdi 60lara düşmek için çabalıyorum inşallah hep birlikte yapıcaz

Eki Görüntüle 2099112
Herseyde hayır vardır 40 derece ateş ve bademciklerim şişliği den bir şey yiyemiyorum ama egzersizde yok boyuna yatıyorum.demekki boğazı kesmek yeterliymiş

Geçmiş olsun canım evet ağzını tuttuktan sonra verilmeyecek kilo yoktur zaten yeterki sağlıklı ve dengeli beslenelim

45 dk leslie yaptım bugün bari bi yerden eski düzenime geri dönmeye başlayayım dedim.
Eskiden her gün leslie zumba oryantal jillian veya karışık egzersizler yapardım sıkıldıkça spor değişikliği yapmak lazım

abet abet ne haber bekliyorum :işsiz:
Bugün yatılı misafirim var yeni yattım pertim çıktı tok tok tartılmak istemedim bu grup yarın da bizde. Yarın da onlara eşlik edeceğim beni perşembe bekleyin. Şimdi ekleyin neden eklemiyorsunuz

Bluedreamer02 .!.:
45 dk leslie yaptım bugün bari bi yerden eski düzenime geri dönmeye başlayayım dedim.
Eskiden her gün leslie zumba oryantal jillian veya karışık egzersizler yapardım sıkıldıkça spor değişikliği yapmak lazım
Vaktin varsa egzersize devam canım kabızlığada iyi geliyor hem vücudu sıkılaştırıp gençleştiriyor

Bugün yatılı misafirim var yeni yattım pertim çıktı tok tok tartılmak istemedim bu grup yarın da bizde. Yarın da onlara eşlik edeceğim beni perşembe bekleyin. Şimdi ekleyin neden eklemiyorsunuz
Kolay gelsin canım inşallah yarın ekside olursun

Dün 72,5 dü bugün +300 gördüm çünki tuvalete çıkamıyorum ya
Sinemaki bitkisi içerikli form çayları var onlar iyi gelebilir canım

2018-01-24 10.45.08.jpg
Dün birsey yiyemedim bitki çayı 2 kaşık yoğurt
aslında çok çektim ama bademciklerimin şişmesine sevindim.

Eki Görüntüle 2100491 Bu zafer hepimizin :KK9: üç gün boyunca neredeyse onu aşkın kişiye hiç durmadan hizmet ettim ve aç kaldım :KK72: veee iki kilo vermiş bulunmaktayım altmışları çok özlemişim :rolleyes:

Süpersin canım inan çok sevindim senin adına ben kendim aylardır 72 lerde olduğum için nasıl lanet bi durum olduğunu biliyorum. Darısı benim başıma inşallah

Selam aynı kiloyum bugün arakadaşlar 66 kilo regli dönemindeyim.boğaz yolum az açıldı iyileşmek istiyorum artık çok çektim. Dikkat ediyorum yediklerime

Back