Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkaten hem de ne modifiyeabet ne yaptın ? 4 gün diyetini modifiye etmişsin hep gördüm :))
ona ekleme çıkarma yapmayacaksın .... o zaman gelirdi 71 falan![]()
Maşallah diyorum önünde saygıyla eğiliyorumHakkaten hem de ne modifiye
Fakat o başlangıç halen devam ediyor. Sakaryalılar kızmasın insan evladı gibi bir baskül bile bulamadım şu güzide memlekette. Yakın zamanda taşınacağım için kutular arasında kaldım.
Muhtemelen 70 olmuşumdur diye tahmin ediyorum. O iki günden sonra ekmek hamur işi fabrikasyon tüm ürünler ve şekeri hayatımdan çıkardım. Karatay diyeti diyorlarmış. İsim koymadım adını da bilmiyorum. Fakat süper gidiyorum. Saat sabah altıda yaptığım kahvaltıdan beri (bir tabak çorba, birkaç lokmalık peynir, üç dört zeytin, tere) yemin olsun acıkmadım
Daha beş gün önce giyip düğmesini asssla kapatamadığım pantolonun düğmesi kapandıysa ya baskül bozuktu ya da sudan dolayı 70 in altına inemedim.
Bu günlük muhtemelen haftalar sonra editlenecek ama size bu kesinti ve sağlıklı yaşam biçimine öncülük ettiğiniz için minnettar olduğumu bildirmek istiyorumİyi ki açlık arkadaşı bulamamışım
![]()
Yeni tartın Hayırlı uğurlu olsun Pek net görünüyor ekranı![]()
Inşallah hedefine ulaşırsın :)eyvallah
hiç sağlıklı değil,
Su kaybediyorsun zayıfladım sanma
Bari aleni ilan etme'cilerin hepsine eyvallah.
Da,
Arkadaşım bir insan bu kadar mı iradesiz olur!? Yok. Koca cips paketleriyle eve dönüp çikılataya doyduktan sonra rejim yeminleri ediyorum. Tamam aç kalmak matah birşey değil. Ama artık tıbben de desteklenen bir yöntem olduğunu da gözden kaçırmayalım. Aç kalmak vücudun restartı gibi. Bilimsel olarak vücuda sağladığı ispatlanmış yararlar bla bla demeyeceğim. Amacım sadece zayıflamak.
Ve anladım ki bunu tek başıma yapamayacağım. Bunu benimle beraber yürütecek birini arıyorum. Hergün sonunda tartının resmini çekip siteye yüklemeyi kabul eden biriyle ciddi düşünüyorum
Yok arkadaş çıkmazsa da tek başıma yapar en azından gaza gelip konu açtı gitti yine cips yiyor diye gülersiniz diye utancımdan beş kilo vermem de üç kilo veririm. Bir iki gün bekleyeceğim yarı yolda bırakacak resim paylaşmayacak kişiler mesaj atmasınzaten iradesizim bir de yarı yolda bırakılmakla baş edemem
![]()
AminInşallah hedefine ulaşırsın :)
Ben 1 buçuk ayda falan 7kilo .700 gram verdim :) eskiye göre yiyerek sizde verirsiniz insan gerçekten ısteyince oluyorAmin:)
Tebrikler darısı bizim başımıza hedefine 300 gr kalmışBen 1 buçuk ayda falan 7kilo .700 gram verdim :) eskiye göre yiyerek sizde verirsiniz insan gerçekten ısteyince oluyor![]()
Az kaldı takım kaptanına 50 yapalım diyorum yapmıyor :) sizde başarırsınız gerçekten isterseniz :*Tebrikler darısı bizim başımıza hedefine 300 gr kalmış![]()