Açlık diyeti arkadaşı aranıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uyuyakalmışım apar topar nöbete geldim ancak elime aldım telefonu. Hastaneden yarın sabah çıkacağım SendebenBendesen senin resmini bekliyorum yine de heyecanla :) yarın ben de sana katılacağım tekrar

Başlangıç 68
Güncel 67.5
Fark - 500 gr
Hedefe 9.5 kilo kaldı

Gece yarısı yediğim mayonezli bulgur pilavı gidişatımı bozdu Neyse Asla moral bozmak yok inşallah yarın ekside olacağım.

Dün iki posta misafirim vardı o yüzden şaşırmadım ama bugün hepsini telafi edeceğim

Yeni tartın hayırlı olsun canımmm bende her gün tartılsam acaba daha çok gaza gelir miyim diye düşünüyorum valla bende size eşlik edebilir miyim?

Bugün de 72 deyim. O yüzdem tekrar çekip atmadım. Altı günde 1.3 kilo vermiş oldum. Hadi kızım hadi gözüm göreyim seni ha gayret tosunum

Eki Görüntüle 2097982 Dün iki posta misafirim vardı o yüzden şaşırmadım ama bugün hepsini telafi edeceğim
Ay benim de misafirim vardı ve kiloma yansıdı
Hala hastayım iştahım bir türlü kapanmadı ama
Elektrikler kesik
Kilom 68.5

Bugün de 72 deyim. O yüzdem tekrar çekip atmadım. Altı günde 1.3 kilo vermiş oldum. Hadi kızım hadi gözüm göreyim seni ha gayret tosunum
Bende benzeri şeyler söylüyorum kendime

Hoşgeldin canım sen 92 lerden mi indin buralara maşallah
Biz Abet le her yöntemi deniyoruz inşallah Eninde sonunda vereceğiz bu kiloları
Tabii ki Katıl aramıza çok seviniriz bizim yeni hedefimiz her gün bir tartı resmi koymak Böylelikle bir önceki gün kalorili mi yedik Sağlıklı beslendik kilo vermeye mi odaklandık Hepsi de gün yüzüne çıkıyor
Hatta ben şöyle bir şey demedim 10 kiloluk bir damacana kilo verdiğim zaman eksiltmek üzere mutfağın bir köşesine koydum O da çok motive edici oluyor şöyle bir kaldırıyorum kendi fazlalıkları mı kaldırmış gibi oluyorum Ne kadar ağır diyorum ben bu fazlalıklar la asla yaşayamam tavsiye ederim

Hoşbulduk canım evet 92 ile başladım 60’ı görmüştüm ama ipin ucunu salınca böyle oldu. Yemeyi çok seviyorum ya tok olsamda yine de aklım fikrim yemeklerde. Napıcam böyle bilmiyorum. Senin dediğin damacana olayıda süpermiş valla bende yapayım bari

Herseyde hayır vardır 40 derece ateş ve bademciklerim şişliği den bir şey yiyemiyorum ama egzersizde yok boyuna yatıyorum.demekki boğazı kesmek yeterliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…