Açlık diyeti arkadaşı aranıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abet ne yaptın ? 4 gün diyetini modifiye etmişsin hep gördüm :))

ona ekleme çıkarma yapmayacaksın .... o zaman gelirdi 71 falan

abet ne yaptın ? 4 gün diyetini modifiye etmişsin hep gördüm :))

ona ekleme çıkarma yapmayacaksın .... o zaman gelirdi 71 falan
Hakkaten hem de ne modifiye

Fakat o başlangıç halen devam ediyor. Sakaryalılar kızmasın insan evladı gibi bir baskül bile bulamadım şu güzide memlekette. Yakın zamanda taşınacağım için kutular arasında kaldım.

Muhtemelen 70 olmuşumdur diye tahmin ediyorum. O iki günden sonra ekmek hamur işi fabrikasyon tüm ürünler ve şekeri hayatımdan çıkardım. Karatay diyeti diyorlarmış. İsim koymadım adını da bilmiyorum. Fakat süper gidiyorum. Saat sabah altıda yaptığım kahvaltıdan beri (bir tabak çorba, birkaç lokmalık peynir, üç dört zeytin, tere ) yemin olsun acıkmadım Daha beş gün önce giyip düğmesini asssla kapatamadığım pantolonun düğmesi kapandıysa ya baskül bozuktu ya da sudan dolayı 70 in altına inemedim.
Bu günlük muhtemelen haftalar sonra editlenecek ama size bu kesinti ve sağlıklı yaşam biçimine öncülük ettiğiniz için minnettar olduğumu bildirmek istiyorum İyi ki açlık arkadaşı bulamamışım

Maşallah diyorum önünde saygıyla eğiliyorum benim psikolojim etkilenmeye başladı iyice . İki gündür 67 çıkıyorum canım sıkılıyor . Çalıştığım için de istediğim düzeni tutturamiyorum bir türlü . Anlamadigim yedim dediğim zamanlar diyet değil ama abartmadan yemekten bahsediyorum ama yine de bi artış oluyor sinirlerim bozuluyor

abet hayırdır ne yaptın canim girmez oldun . Ben bu aralar niye bilmiyorum sürekli 67 çıkıyorum çok üzülüyorum .

Evet geri döndüm kendimden utanırım diye buraya devam etme kararı aldığımı söylemiştim daha önce. 75 mişim konuyu ilk açtığımda. Bir hafta kadar önce diyete başladım ve bu kiloya indim. Gün gün kilomun resmini atacağım kendimden utanacağım çikolata yemeyeceğim

Yeni tartın Hayırlı uğurlu olsun Pek net görünüyor ekranı

Inşallah hedefine ulaşırsın :)

Başlangıç 68
Güncel 67.3
Fark - 700 gr
Hedefe 9.3 kilo kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…