- 12 Haziran 2010
- 225
- 0
- 96
kızlar bende alşdım emlayı ve sürdüm şimdi beklemedeyim sonuçları sizlere aktaracam inş. olumlu olur da rahatlarım ya
nerene sürdün ne kadar beklettin aynı anlatıldığı gibi mi yaptın:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende alşdım emlayı ve sürdüm şimdi beklemedeyim sonuçları sizlere aktaracam inş. olumlu olur da rahatlarım ya
nerene sürdün ne kadar beklettin aynı anlatıldığı gibi mi yaptın:uhm:
ben genital bölgeye uyguladım canım 1 saat bekledim ve poşetle kapladım bekledim acı yok diyemem ama çok az var bencede güzel bişi tavsiye ediyorum herkese
Kızlarr... hamileyim vee aynı derdi sizinle bende paylaşıyorum.... bu kremi daha önce kullanmıştım ama sonra bıraktım.. şimdi tekrar kullanmak istiyorum ama hamile olduğum için çekiniyorum.... normalde doktorlar.. kürtaj esnasında rahim ağzına sürüyorlarmış.. yani genital bölge için uygun kullanım esnasında hafif yanma oluyor ama hiçbir yan etkisi yok deniliyor... bebeğime bir zarar verirmi acaba diye korkuyorum.....
yani bu krem bacagı uyşturuyo öyle mi ne kaar sürüyo etkisi alerji filan yapmasın
kızlar, doğal olarak tüm yazılanları okuyamadım. ben de kullanmak istiyorum ama miktarı azsa o parayı veremem. içinde kaç tüp var bir tür ne kadarlık bir bölgeye yetiyor?
içinde 5 tüp var.hangi bölge için kullanacaksın?
Kremi aynen forumda yazıldığı gibi uyguluyorum.Lazere gitmeden 1 saat önce yoğun bir şekilde sürüp streçle sarıyorum.Hiç faydası olmuyor.aynı şiddetle acıyı hissediyorum.başka bir çözümü olan var mı?
kızlar emla kremi ssk karşılıyormu hala en son fiyatı neydi ? lazere gidiyorum bitti emlam keşke ssk karşılarken stok yapsaydım kaydirigubbakcemile3