• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

Ben sonunda denedim ve gercekten etkısı büyük..%100 acsıız dıemem ama dayanılmıcak bir acı yok sonucda rahatlıkla yapabıldım bikini bölgesınıde...Ki ben son zamanlarda cok dayanıksızım..Sonuc mükemmel...

ben genital ve koltukaltı için epilasyona gidiyorum dra hatta bugün de gidicem dr önerdi bana aldım ve epilasyonu dahi duymuyorum sadece yanık kokusu geliyor burnuma hiçbi zararı yok yararı da tonla hiçbişey hissetmiyorsunuz..

sürdükten yarım saat sonra etkisini göstermiş oluyor

ben genital ve koltukaltı için epilasyona gidiyorum dra hatta bugün de gidicem dr önerdi bana aldım ve epilasyonu dahi duymuyorum sadece yanık kokusu geliyor burnuma hiçbi zararı yok yararı da tonla hiçbişey hissetmiyorsunuz..

sürdükten yarım saat sonra etkisini göstermiş oluyor

canım bişi sorcam doktor önerdi demişsin gerçekten genital bölgeye zararsızmıymış bi alerjik reaksiyonu falan yokmuş mu bide bunu bütün bölgelere kullanabilir miyim mesela bacak,koltuk altı,kol vs. cevap verirsen sevinirim

Kızlar ben bu emla kremi bugün bacağımın bir bölümüne deneme amaçlı bir tüp sürdüm 1 saat 10 dakika bekledim hiç etki etmedi yine acıdı.Streç folyoylada sarmıştım halbuki :( of ya yine mi acılı epilasyon halbuki nekadarda işe yarıyacağına alıştırmıştım kendimi :(

:kızgın:ben ağda yaparken kollar bacaklar koltuk altı hepsine dayanıyorum ama genital bölgeme ne cesaret edebiliyorum nede dayanabiliyorum,bir kere genital bölgeye ağda yapmak için emla aldım ama pek etkisini gördüm sayılmaz yada ben uygulayamadım bilemiyorum sorunun ne olduğunu yalnız bi saate yakın bekledikten sonra üst kısımlar uyuştu altlar uyuşmadı haliyle ağdamda yarım kaldı ne yapıcam bilmiyorum artık bu sorunun bi çözümü olmalı:bbo:

kızlar ben emla kremden çok memnunum...
%100 acımıo diyemem ama.. bayağı bi azaltıyor acıyı....

bugün dr yazdırdım...
dr dedi ki bunun etkisini görmeniz için doğru kullanmanız lazım... uyuşturmaz olur mu bununla dikiş bile atılıyor dedi...

en az 2 saat beklemesi lazımmış. ve yedirerek sürmek değil tabaka halinde sürmek faydalıymış ;)

arkadaşlar üzerinde 1 saat diyor ama yarım saatte etki ediyor doktorum söyledi 1 saat beklemiyor doktorum yarım saatte başlıyor epilasyona hiç hissetmiyorum..

Gerçekten 1 saat ve daha fazla beklettim canım acıdı yarım saatte uyuşuyor zaten

evet doktorum önerdi heryere kullanabilirsiniz ben şuan koltukaltı ve genitalde kullanıyorum bacak için de kardeşim kullanıyor ;}

kolay gelsin ;}

kızlar bende bugün aldım adetim bitsin kullanıcam. emladan memnun kalanlar kadar memnun kalmayanlarda var ama sir ağdayla yapmayı deniycem malum bölgeye umarım işe yarar yakında evleniyorum artık ağdaya başlamam gerek

ben bir kere kullanmayı denedim.genital bölgede.temizledim sürdüm tamam iyi hoş ama o hava almasın diye yapıştırılması gereken bantlar tutmuyo ki...yani orası düz bi alan değil,sonuçta sürdükten sonra da bir saat hareketsiz bekleyemedim,öyle olunca da bantlar oraya buraya kaydı,bi sonuç alamadım.sizler nasıl yaptınız lütfen bi anlatır mısınız?

kalan tüpleri de attım bi işe yaramıyor diye:P

Arkadaşlar ilk denedişimde bende de işe yaramamıştı tabi ben öyle sanmışım:)valla kimi 1 saate uyuşuyor diyor ama bende 1 saat 40 dakika sonra uyuştu bilginize.Hiç acımadı mı acıdı ama çoook az.Sirle aldım ben.Her tarafına tam olarak yaymamıştım kremi deneme amaçlı iki tüp üst bölgeye yaymıştım.Birincisini iyice yediriyorsunuz ikincisini ise kalın bir tabaka halinde üzerinde bırakıyorsunuz.Ama çabuk çabuk yapın çünkü krem uçucu yani bir yere sürdünüz diyelim hemen üstüne kare şeklinde önceden kestiğiniz folyoyu kaplayın onun ustune bir peçete koyun.tamamen sürdükten sonra iç camasırınızı üstüne giyın bekleyin .ıyi sonuç almanız için sürdükten sonra bekletmeden hemen sonra kremli bölgenin üstünü kapatmanız gerek.ve bence en az 1.5 saat bekleyin. Sonra bitti gitti işte ohhhh temiz temiz keyfini çıkarın :)) ben bile denediğime göre hepiniz yaparsınız kızlar.

kısalr bir kere daha emlanın nasıl harika bişiy olduğunu tekrar kendime hatırlattım...

özel bölgeye ağda yapacaktım zaten ben emlayı arada kullanıyorum ve çok memnunum....

sürdüm yarım saat kırkbeş dakika arası zaten elimle hissedebiliyorum uyuşukluğu.

ve ağdaya başladım.

ben normalde el ağdası kullanıyorum bez ile yapamam ağda.

ama bu defa bez ile çektim ve her yerimi yaptım..

çok güzel uyştu...

tavsiye ederim...

spreyide çıkmış diye duydum ama doğrumu acaba

kızlar vallahı ben biraz önce hallettim.cidden işe yarıyor.kremi sürdüm sera ile kapattım ve üstüne çamaşırımı giydim 2 saate yakın bekledim.tamamen acısız diyemem yine hafif bi acı hissediyorsunuz yani ben hissettim ama tabiki canınızı yakacak kadar bile değil:roflol:.işinizi çok ama çok kolaylaştırır tavsiye eden arkadaşa teşekkür:lepi:

yok yazmıyolar artık emla yı reçeteye arkadaşlar ben daha dün istedim ben de iğneli epilasyona gidiyorum onun için yazdırcaktım ama bi de emlanın muadili varmış 5 küsür TL ye onu da sorun eczaneden. Bu arada bana ilk bir doktor vermişti hemoroit yüzünden ufak bi operasyon geçirdiğim zaman ağrıyı dindirsin diye. hakkaten uyuşturuyo. ama 1 saat bekletmek lazım bölgede ancak öyle işe yarıyo.

Back