• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

ben bikini bölgesine 2 tüp sürüyorum. ilk tüpü yedirerek , ikincisini de tabaka halinde sürüp bırakıyorum. sonrada streçle sarıyorum.

cevabınızı bekleerken dayanamadım ve bitirdim operasyonu zemuszemus 1 tüp sürdüm 45 dk sonra sanki belden aşağası komple uyuştu hemencecik hallettm..keşke daha önce keşfetseydim o kdr zmn boş yere acı çekmişim ..Herkese çok tşekkür ederim kabus sona erdi artıkkkkk

bende 4 aydır kullanıyorum 1 tup yetıyor ve 4 aydır asla jılet kullanmıyorun ohhh ya neguzel bana 1 tup yetıyor azaldı zaten ayrıca ılk defa koltuk altımı uyusturmadan aldım çok canım acamadı yasasın agda

Kızlar bırde sıze tavsıyede bulunayım su kuafördekı sır agdalar varya cam sakızı bıyıklarımızı aldırdıgımız ben heryerımı onunla alıyorum çok rahat ve memnunum

Ya cidden yazarlar mi diye merak ediyorum..Doktor sorarsa ne yapıcaksın bu kremi die :))) ne dicez nasıl yazdırcaz varmı aranızda hic bu kremi sigortadan alan? yarın ben gidicem ilac yazdırmaya bu arada bunu yazdırmayıda denicem..ama sorarsa doktor ne desem diye dusunuyorum :P bide icindeki tüpler cok kücük ya..insan sunu buyuk krem kutusuna koyar be :))) ikide bi ugrastiricaklar bizi..emla nin üreticisine mektup yazalim :D:D:D

ben anneme aLdırdm annem doktra ağdaya gtcek acımaması için demş :D:D bende kuLLandım ama fazLa bekLetemediğim için etkisi oLmadı..

bende bugün aldım emlayı. yarın sabah lazer epilasyana gidicem ve bikini ölgesi inanılmz acıyor bende o yüzden kullanacağım. daha denemedım yanı yarın sonuç bellı olcak. benım kafama takılan tek nokta nasıl steçlıyıp hava almamasını sağlıyacağım kısmı. çümkü yola çıkıp güzellık merkezıne gıdecegım ve en 45 dakka falan yol sürecek. sürüp krem gıbı emmmesini beklesen olmayacak. streçleyip yola çıksam benim için çok ilginç bir yolculuk deneyeyimi olcakkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende bugün aldım emlayı. yarın sabah lazer epilasyana gidicem ve bikini ölgesi inanılmz acıyor bende o yüzden kullanacağım. daha denemedım yanı yarın sonuç bellı olcak. benım kafama takılan tek nokta nasıl steçlıyıp hava almamasını sağlıyacağım kısmı. çümkü yola çıkıp güzellık merkezıne gıdecegım ve en 45 dakka falan yol sürecek. sürüp krem gıbı emmmesini beklesen olmayacak. streçleyip yola çıksam benim için çok ilginç bir yolculuk deneyeyimi olcakkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım naptın gittin geldinmi? emlayı sürdünmü? acıdımı?

Kızlar malesef size kötü bir haberim var, bugün emlayı sağlık ocağında yazdırdım daha sonra eczacıya almaya gittim ve aczacı artık devltin emlayı ödemediğini söyledi.

:gitme::gitme::gitme:

ben bugün aldım fakat çekimserim kullanıp kullanmamakda..uygulamayı yapabılcekmıyım acaba...uff :S ayrıca artık karsılamıyo sigorta falan..ben bugun eczaneden aldım

arkadaşlar uzun süre hastanede yattığımdan biliyorum emla zaten uyuşturucu kremdir küçük çocuklara iğne vurulurken kullanılır yani bu ağda için özel çıkmış enteresan bi krem değildir ayrıca 27 liraya alan arkadaşım kazık yemişsin bunu herhangi bi doktora yazdırabilirsin yada alsanda çok ucuzdur

yan etkisi olacağını sanmıyorumçünkü bunun tüy dökücü yada geciktirici gibi etkisi yok sadece uyuşturur

arkadaşlar streç film kullanmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum yinede isterseniz kullanın bacağında yanma olan arkadaşım onun sebebi bacağın uyuştuğundan sadece tüy köklerini hissetmen olabilir lütfen biraz mantıklı düşünelim insanlar bişeyler uyduruyo ve herkesin aklı karışıyo

bu herkesde işe yaramıyo başka tavsiyesi olan varmı acaba ... evlenrken napcaz yaa şimdi jiletle miletle hallediyoruzda sorun o zamn

bu herkesde işe yaramıyo başka tavsiyesi olan varmı acaba ... evlenrken napcaz yaa şimdi jiletle miletle hallediyoruzda sorun o zamn
ne tesadüf bende de etkisini tam göstermedi uyguladım ama her yeri uyuşmadı acaba yanlış bişey mi var sürdüm fazlasıyla ve 1 saatten fazla bekledim ama olmadı,dolayısıyla operasyon yarım kaldı yokmu bunun bi çözümü ya vücudumun her tarafına ağdayı rahat yapıyorum ama genital bölgeye yapamıyorum bunun bi yolu olmalı kuaföre gitmek istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum.

arkadaşlar uzun süre hastanede yattığımdan biliyorum emla zaten uyuşturucu kremdir küçük çocuklara iğne vurulurken kullanılır yani bu ağda için özel çıkmış enteresan bi krem değildir ayrıca 27 liraya alan arkadaşım kazık yemişsin bunu herhangi bi doktora yazdırabilirsin yada alsanda çok ucuzdur

Maalesef artık emlayı sgk karşılamıyormuş,ecz.den bizzat öğrendim..:çok üzgünüm:

ya parası önemli değil canımız yanmasıııınnnn yeter ki emla dan başka bir krem yok mu arkadaşlar varsa onuda deneyeyim belki o işe yarar

Emlayı artık devlet karşılamıyor fiyatı 27-29 arası, ayrıca bir işe yaramıyor paranızı çöpe atmış olursunuz.

emla kremi alıp denemeyi ben de çok istiyorum... tam bi kapus benim için epilasyon... yalnız ben 8 ay önce sezeryan doğum yaptım, kullanırken sezeryan izinden çok korkuyorum bi zararı olur mu? acaba bikini bölgesi için kullanabilir miyim. benimle aynı durum da olup ta kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum :1hug:

Back