- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya cidden yazarlar mi diye merak ediyorum..Doktor sorarsa ne yapıcaksın bu kremi die :))) ne dicez nasıl yazdırcaz varmı aranızda hic bu kremi sigortadan alan? yarın ben gidicem ilac yazdırmaya bu arada bunu yazdırmayıda denicem..ama sorarsa doktor ne desem diye dusunuyorum bide icindeki tüpler cok kücük ya..insan sunu buyuk krem kutusuna koyar be :))) ikide bi ugrastiricaklar bizi..emla nin üreticisine mektup yazalim
bende bugün aldım emlayı. yarın sabah lazer epilasyana gidicem ve bikini ölgesi inanılmz acıyor bende o yüzden kullanacağım. daha denemedım yanı yarın sonuç bellı olcak. benım kafama takılan tek nokta nasıl steçlıyıp hava almamasını sağlıyacağım kısmı. çümkü yola çıkıp güzellık merkezıne gıdecegım ve en 45 dakka falan yol sürecek. sürüp krem gıbı emmmesini beklesen olmayacak. streçleyip yola çıksam benim için çok ilginç bir yolculuk deneyeyimi olcakkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ne tesadüf bende de etkisini tam göstermedi uyguladım ama her yeri uyuşmadı acaba yanlış bişey mi var sürdüm fazlasıyla ve 1 saatten fazla bekledim ama olmadı,dolayısıyla operasyon yarım kaldı yokmu bunun bi çözümü ya vücudumun her tarafına ağdayı rahat yapıyorum ama genital bölgeye yapamıyorum bunun bi yolu olmalı kuaföre gitmek istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum.bu herkesde işe yaramıyo başka tavsiyesi olan varmı acaba ... evlenrken napcaz yaa şimdi jiletle miletle hallediyoruzda sorun o zamn
arkadaşlar uzun süre hastanede yattığımdan biliyorum emla zaten uyuşturucu kremdir küçük çocuklara iğne vurulurken kullanılır yani bu ağda için özel çıkmış enteresan bi krem değildir ayrıca 27 liraya alan arkadaşım kazık yemişsin bunu herhangi bi doktora yazdırabilirsin yada alsanda çok ucuzdur