• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

demek ki neymiş çokta nazlı olunmayacakmış, birazcık cesaret istiyormuş bu işler :)) ben beyaz eldivenle denedim. bikaç taneden sonra uyuştuğunu hissettim nihayet. acımıyormuş gerçekten.

ya bende neden işe yaramadı:) bende kullandım ve uzun süre bekledim ama sonuç hüsran.. bundan sonra ağda mı yapmak lazım ben epilasyon aleti denedim ve çok acı hissettim:(

Emla krem kullanmanın bir püf noktası var hanımlar.
Kullandığınız bölgenin hava almaması lazım bir süre. Mesela evde kullandığımz strechfilmler oluyor ya,
bununla o bölgeyi sarıp bi 15-20 dk beklemek gerekio. Bunu deneyip bırakın çekilen tüyleri, dudağımın varlığını bile hissetmediğimi bilirim.

arkadaşlar ben uzun süredir klübü takip ediyorum.Sizden aldığı cesaretle emlayı dün aldm denedm.Tam bir uyuşma olmadı bende 2 saat de bekledim aslında ama:S

neyse başlamşken bitiriyim dedm ama canım yana yana üst kısmı haledebildm sadece ve şu an çok fzla yanma ağrı falan var.

yaa ben ne yapayım bir akıl verin bnaa:(
bu arada ben epilatör kullandm.

arkadaşlar ben uzun süredir klübü takip ediyorum.Sizden aldığı cesaretle emlayı dün aldm denedm.Tam bir uyuşma olmadı bende 2 saat de bekledim aslında ama:S

neyse başlamşken bitiriyim dedm ama canım yana yana üst kısmı haledebildm sadece ve şu an çok fzla yanma ağrı falan var.

yaa ben ne yapayım bir akıl verin bnaa:(
bu arada ben epilatör kullandm.

canim bnce kuaföre git tabi bn gitmedim ama sansim olsa hic durmam:)

emlayı artık kurum karşılamıyormuş bende kuaförümden geçen hafta öğrendim ama anestol di bi pomatı önerdiler o çok iyimiş?bugün aldım ağda zamanı sürücem inşl netice iyi olur of kadın olmak ne zor bayanssulusmile

canım ben 1 saat 45 dk hatta 2 saat duruyorum..en etkili seviyeye ulasiyo..
canım benim bu 3.alışımdı ama ilk ikisinde çok iyi idi bu defa uyuşmadı ben normal krem gibi sürüyorum sonra kapatıp bekliyorum bir saat falan daha fazla beklemiyorumhani etkisi çabuk geçiyormusya onun için nerde yaşnış yaptım bilmiyorum yedirmeden normal sürüyorum sadece

Bence yanlış yapılan bir şey var emla denilen tibii bir krem ve içerisinde çeşitli kimyasallar var herkesin cilt yapısı farklıdır kimi ciltlerde alerjik rahatsızlıklar yapabilir hiçbirşey yapmasa bile sürekli kullanımda 4. 5. seferden sonra cilt kreme alışacaktır ve artık uyuşmayacaktır. Ben depilissima sir ağda kullanıyorum bakimliolmak.com diye bir sitede ağda ile ilgili bir yazı okudum onu sizinle paylaşmak istedim.

ACISIZ AĞDA OLURMU?
Ağda işleminde kıllar kökü ile birlikte alındığı için göreceli acılı bir işlemdir. Ancak tercih edilen ağda çeşidine, uygulamaya göre, ağdanın kalitesine göre ve uygulama yapılan bölgeye göre acı farklılık içerir.

Ilık ağda olarak bilinen şekerli ağdanın yapışkanlığı sir ağdaya göre fazla olduğundan işlem sırasında cilde de yapılır ve bu nedenle duyulan acı sir ağdaya göre daha fazladır. Sir ağda ise yalnızca kıllara yapışır ve bu nedenle duyulan acı göreceli olarak daha acısızdır. Özelikle pudralı ürünlerde ağdanın içerdiği pudra cilt üzerini kapladığından duyulan acı azalır. Bunun dışında sir ağda şeker içermediğinden kıl köklerini beslemez ve her ağda servisi bir önceki ağda servisine göre daha az acılı olur.

Bazı bölgelerde acı ağrı eşiği daha düşüktür ve bu nedenle duyulan acı diğer bölgelere göre daha fazladır.

Bazı dönmelerde cilt hassasiyeti artar, özellikle regl döneminin yakınlaşması ile acı ağrı eşiğinin düşmesi duyulan acıyı arttırır. Yaz dönemi yine cilt hassasiyeti kış dönemine göre artış gösterir, bu nedenle duyulan acı hissi daha fazla olabilir.
Yinede ağda işlemi sırasında duyulan acının şiddeti görecelidir. Bu nedenle kişinin rahat bir psikoloji ile işlem yaptırması da önemlidir.

bende 2.yı aldım eczaneden,pıyasadan kalkmıs dıolar dedım eczacı hayır dedı sadece receteye yazaılmıo artık dedı...

Ben daha 1 kere kullandım ve memnun kaldım,hatta uyusmasını beklerken sure uzun oldugu ıcın uyusmayacak sandım ama sonuc gayet ıyıydı,sadece 1 saatten az bekletmeyın 1 saatı gecsın ama cok gecmesın cunku etkısını kaybetmeye baslıor 2.saate gırerken...

bende bugün gidip bi emla araştrması yaptım arkadaşlar eczacı kızda kullandığını ve çok memnun kaldığını sölyledi ve bildiri yayınlanmış normalde sigorta hala karşılıyomuş ama sanırım ayyuka çıkınca bizimkiler işe uyanmış kuaförlerde çok fazla yazdırıyormuş bu ilacı bu yüzden gerçekten ihtiyacı olana yazılıormuş örneğin yanıklaarda ve ileri derecede hemoroidlerde falan yazılıyormuş.bende 29 tl yi paşa paşa verdim bunları duyunca şu an kremi sürelide bir saat oldu bekliorum uyuşsada ağda yapsam diye ama henüz bi uyuşma yok 2 saatide bulabiliomuş uyuşması eğer uyuşursa buraya tekrar yazarım kızlar

bu ara anestol de ufak yanıklarda falan verilen bi kremmiş onuda sormuştum eczacı arkadaşa içeriğinde emle kadar etken madde olmadığını söyledi ayrıca anestol çok yağlı bi kremdir fazla fazla sürersenizde temizliği zor olur ve ağdada yağlı bölgeyi affetmiyor biliyorsunuz.

evet bayanlar gerçek bir deneyim dinliyorsunuz ilk bir saat geçtikten sora ümitsizliğe tamda kapılırken ikinci saate girdiğimde alıp iğne batırarak test ettimki tamamen evet tamamen uyuşmuş halde buldum malum bölgeyi ve sanırım 20 dakikada falanda bitirdim ağadamı ki ben o bölgeyi 2 saat uğraşarak şekilden şekle girerek yapıodum.gerçekten hiç birşey hissetmedim kalan minik tüyleride makinayla topladım.ve sonuç süper oldu gerçekten ama 2 saat sabretmeniz gerekiyor.uyuşmadı diye şikayet edenlerinde zannediyorum 1 saat bekledikten sora dayanamayıp sonuçsuz diye düşünerek pes ediyorlar.sakın 2 saat bekleyin kızlar unutmayın 2 saat sorasında inanılmaz rahat bir ağda bukadar rahatlık olamaz

Bana acil yardımmmm,bikini bölgesine ne kadar sürmem gerek bi tüpün hepsinimi ince bi tabaka mı ne kadar sürücem

Bıkını bölgesıne 1 tup yeter artar bıle cnm,ben her yerını alırken 2.tup bıle yarım kalıor mesela...Ince tabaka degılde normal oranda sur cnm her yerıne degsın ılac yeter kı...

Back