• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

emla gerçekten çok etkili ben hep jiletle alıyrdum ama reklem filan değil yani çok etkili yeni evlendim ve ve evlilik öncesi hazırlıgımı emla sayesinde yaptım o olmasa nasıl dayanırdım bilmiyorum kullanmayan varsa kullansın derim beni aldıgımda fiyatı 29 YL di. Gerçekten süper bişeykaydirigubbakcemile

kızlar bendee çok korkuyorum kıllara dayanamıyourm acısınaaa. çare arıyorum her yerdeee acısız şekilde halletmek içinn.denicem bunuuuu bakalım bende işe yaricakmı yazdırabilirsem yazdırcamm :)

yan etkısını bılmıorum cnm ama sürdükten sonra hafıf bır fresh etkısı gıbı yanma hıssedıyorsun ama oda normalmiş zaten...

kızkardeşim ve teyzem kullanıyorlar bayagı oldu onlar alalı ve cok memnunlar 25 tl ye almışlar içinde 5 tüp varmış..
ama şimdi eczanelerde bulunuyormu bilmiyorum..
gebe oldugum için ben kullanmıyorum yoksa denerdim heralde..

kızlar ben ecz. çalışıyorum kötü haberim var emla ödemeden kaldırılıyor..yani acele ediniz ...etkisi konusunda ise tartışılmaz lokal anestezi ilacı kendisi:D ama dikkat edin herkese iyi gelmiyor alerji riski de var....

Bayanlar ACİL YARDIM =(

Emla krem kullandım, çok güzel uyuştu. Şu an uyuşuk vaziyetteyim ama başka bir problem var..

Sir kullanıyorum ve sürdüğüm yerde inanılmaz derecede yanma hissi oluşuyor.
Bacaklarımda ve koltuk altımda emla kullanmadım ve bu his oluşmadı.
Yanlış birşey mi yaptım acaba ?

=(

Bayanlar ACİL YARDIM =(

Emla krem kullandım, çok güzel uyuştu. Şu an uyuşuk vaziyetteyim ama başka bir problem var..

Sir kullanıyorum ve sürdüğüm yerde inanılmaz derecede yanma hissi oluşuyor.
Bacaklarımda ve koltuk altımda emla kullanmadım ve bu his oluşmadı.
Yanlış birşey mi yaptım acaba ?

=(
canım sir ağdayı sıcak kullanmış olabilirsin. cilt daha hassas olduğu için sıcaklığını hissetmemiş olbilirsin

canım sir ağdayı sıcak kullanmış olabilirsin. cilt daha hassas olduğu için sıcaklığını hissetmemiş olbilirsin

Elimle kontrol etmiştim sıcaklığını ama... Tabi el ile o bölge aynı hassasiyette değil..
Belki de gerçekten sıcak geldi ama korktum bıraktım zarar vermesin diye..
Teşekkür ederim.

nagisim emla ödemeden kalkıyor demişsin.artık devlet karşılamayacak öyle mi,onu mu demek istedin

nagisim emla ödemeden kalkıyor demişsin.artık devlet karşılamayacak öyle mi,onu mu demek istedin

tatlım zaten çoğu eczanede bulunmuyor artık bi eczacı tanıdığım kaldırılıyor piyasadan dedi:1no2: ben emlasız alamıyorum bikini bölgesini mafoldumbenmafoldumben

kızlarrrr kullanın valla süper bişey.ben bir yumaktım adeta.jilet jilet nereye kadar..bana bile yaradıysa herkes denesin::teytey:

slm kızlar..
bu krem kalktı mı piyasadan?
bi de emekli sandığı ödüyo mu acaba?

kızlarrrr kullanın valla süper bişey.ben bir yumaktım adeta.jilet jilet nereye kadar..bana bile yaradıysa herkes denesin::teytey:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dimi ama jilet jilet nereye kadar bende bugun alıp deneyeceğimkaydirigubbakcemile5

emekli sandığı ödüyor canım ben daha yeni aldım ama kullanamadım birazdan baslayacağım insallah

evet canım zaten bi ara üretilmiyorduu...şimdide amaç dışı kullanımdan dolayıı devlet ödemeyecek maleseff:(bende onsuz yapamıyorum elimde olanları evimde stokladımm da bitince ne olacak hiç bilmiyoum :)

Back