• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

hamilelikte veya emzirme döneminde dekullanıyor mu acaba doktoruna sordun mu? ben bebek emziriyorum. bi zararı olur mu acaba...:ecrin_bebek:
merhaba dün doktora gittim.şuan 4 haftalık hamileyim.doktora kremi sordum 3.aydan sonra kullanabilirsin dedi.ben 4 gözle 3 ayın dolmasını bekliyorum:)))emzirme dönemini inan sormayı unuttum:((((

merhaba dün doktora gittim.şuan 4 haftalık hamileyim.doktora kremi sordum 3.aydan sonra kullanabilirsin dedi.ben 4 gözle 3 ayın dolmasını bekliyorum:)))emzirme dönemini inan sormayı unuttum:((((
tşk ederim. bebeğin hayırlı olsun. umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin. ayrıca sağlıklı bir bebek dünyaya getirmen dileğiyle.

arkadaşlar emla etkili olmadı ben dayanamıyorum o acıya başka bi önerisi olan varmı kuafördede yaptıramamm orda olsa bile yine aynı

dogru kullandınmı acab bı yerde bıseyı yanlıs yapıyorsan etkısını alamamıs olabılırsın,

kullanmak ıstedıgın bolgeye kremı suruceksın ama yedımıceksın tabaka halınde suruceksın, sonra strec fılm ıle sarıcaksın ve 45-1 saat yakın otur haraket etmekı hava almasın ( bıraz katlanıcaksın artık ) hava alırsa uyusma olmuyor, suren dolunca suyla degıl kagıt havlu ıle kremı temızle guzel ve ıslemını yapmaya basla bu sekılde uygulama yaparsan etkısını gorursun, benkı hıc dayanamayan bırı dayanıp yaptırıyorsa herkes yaptırır:) sunu unutma %100 uyusma saglamıyor ama %75 falan uyusma saglıyor oda dıgerının yanında hıc ona dayanılır yanı

ben bu kremi lazer yaptırtıgım yerden duymustum. bıkını bölgem çok yogun kıllı ve lazer yaparken fena acıyordu ama gercekten ıse yarıyor.

doğru kullandım bence 2 buçık saat üstünüde poşetle kapadım 2 tüp artı yarım

Ben ilk yaptığımda kutunun içindeki bantların hepsini yapıştırmıştım öylece uyuşsun diye beklerken nişanlım geldi denize gidecektik altı bağlı çocuklar gibi yürüdüm arabaya kadar kaydirigubbakcemile3
2.5 saat yol gittik e orada da sir yapacak halim yok tabi yine jiletle almıştım kaydirigubbakcemile3

Zaten sirle yapınca pek acı hissetmiyorum ben yine de canım tatlı yorumlarınızı okuyunca tekrar emla kullanmaya karar verdim kızlar.

Ama streçle sarmak da çok komik yahu ne hallere düşüyoruz kaydirigubbakcemile3

Merhabalar,
Bu kremi kullanıpta işe yaramadığını söyleyen arkadaşlara bir sorum olacak. Gün içinde çok fazla kahve içiyor musunuz? Kafein ile bu kremin işe yaramadığını duymuştum.

bende kremi aldım ama sırtımdan operasyon geçirdiğim için henüz deneyemedim ve sigortadan aldım kremi hatta ameliyatımı yapan cerrah doktor yazdı inş bi iki güne kadar deniycem umarım iyi sonuç alırım son umudumu bu kreme bağladım

Yaradı gerçekten çok mutluyum. Tamamen hissiz değildi ama yıllardır jiletle alan ben bile bir çırpıda alıverdim. Üzerine de limon-tuz sürdüm. ınşallah uzun süre çıkmazlar. Tavsiye ederim kızlar acıyı çok hafifletiyor. Bacaklarım alırken çok daha fazla ağrıyor denedim.

arkadaslar sakın lazer epılasyon yaptıracak kişiler kullanmasın cunku lazer epilasyonda zaten yaptırılacck bolgenın temız olması gerekıyor hangı akla hızmet krem surun derler anlamam tertemız olması gerekırken uygulama ypılcak bolgede herhangı krem prfum deodrnt stıck hiçbişey olmaması gerkırken emla surmek yanlış ozaman temız olmuyor bı krem olmuş oluyor ben tavsıye etmıyor zaten mantıklı olunursa gereksız oldugunu bılırsınız

emla kımlerde etkı gosertemez sınır ilacı kullananlarda, asırı alkol kullananlarda ve anestezıye cok mgruz kalmış kişilerde zor uyuşur kesınlıkle lokal anestezide co ıyı bı kremdır arkadaslar

arkadaslar sakın lazer epılasyon yaptıracak kişiler kullanmasın cunku lazer epilasyonda zaten yaptırılacck bolgenın temız olması gerekıyor hangı akla hızmet krem surun derler anlamam tertemız olması gerekırken uygulama ypılcak bolgede herhangı krem prfum deodrnt stıck hiçbişey olmaması gerkırken emla surmek yanlış ozaman temız olmuyor bı krem olmuş oluyor ben tavsıye etmıyor zaten mantıklı olunursa gereksız oldugunu bılırsınız

emla kımlerde etkı gosertemez sınır ilacı kullananlarda, asırı alkol kullananlarda ve anestezıye cok mgruz kalmış kişilerde zor uyuşur kesınlıkle lokal anestezide co ıyı bı kremdır arkadaslar

anlaşıldı bende niye etkili olmadığı antidepresan ve sakinleştirici kullanna bi insanım demek ondan etkili olmadı bende niye bende hiç bişe etki etmiyo diyorum

etki olmadıııııııııııııı yaaa ağlıycam valla o kadar kişide işe yaramış ama olmadı 2 saate yakın beklettim daha doğrusu az bi kısım hissizdi kasıklarımın üstü niye bi işe yaramadı bu:(((

epilasyona baslıcam ve cok kokuyorumm lazerle. genital ve kolaltı..
gebelıkte hep jılet yaptım çok sertleştiler.
emla nasıl uygulucam rca etsem yazarmısınızkaydirigubbakcemile3
bıde genıtal acıyomu cokmafoldumben

22 de surdum ve beklıyorum bakalım... dokunuyorum uyusuo gıbı sankı ama bıkını bölgesını hıssedıyorum suan sanırım,umarım uyusur... hep kuaförde aldırıyordum ılk defa kendım kremle deneyecegım :)) netıceden sonra yazarım :))

ben denediğimde tenimde uyuşma hissettim ama tüyleri çekince çok acı vardı bi işe yaramadı uyuşmuş hali böyle acıyosa uyuşmadan bana narkoz vermeleri lazımmm bi kısmını aldım ama kalan yeri tekrardan daha fazla kremle bu akşam deniycemm nedir bu bende kıl azmi

kızlar bende 4 5 seans lazere gittim kol altı bitmioo ya ince ince kalıyo iğneli epilasyon daha iyiymiş bide onu deniycem akannehir

Back