Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba dün doktora gittim.şuan 4 haftalık hamileyim.doktora kremi sordum 3.aydan sonra kullanabilirsin dedi.ben 4 gözle 3 ayın dolmasını bekliyorum:)))emzirme dönemini inan sormayı unuttum(((hamilelikte veya emzirme döneminde dekullanıyor mu acaba doktoruna sordun mu? ben bebek emziriyorum. bi zararı olur mu acaba...:ecrin_bebek:
tşk ederim. bebeğin hayırlı olsun. umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin. ayrıca sağlıklı bir bebek dünyaya getirmen dileğiyle.merhaba dün doktora gittim.şuan 4 haftalık hamileyim.doktora kremi sordum 3.aydan sonra kullanabilirsin dedi.ben 4 gözle 3 ayın dolmasını bekliyorum:)))emzirme dönemini inan sormayı unuttum(((
arkadaşlar emla etkili olmadı ben dayanamıyorum o acıya başka bi önerisi olan varmı kuafördede yaptıramamm orda olsa bile yine aynı
arkadaslar sakın lazer epılasyon yaptıracak kişiler kullanmasın cunku lazer epilasyonda zaten yaptırılacck bolgenın temız olması gerekıyor hangı akla hızmet krem surun derler anlamam tertemız olması gerekırken uygulama ypılcak bolgede herhangı krem prfum deodrnt stıck hiçbişey olmaması gerkırken emla surmek yanlış ozaman temız olmuyor bı krem olmuş oluyor ben tavsıye etmıyor zaten mantıklı olunursa gereksız oldugunu bılırsınız
emla kımlerde etkı gosertemez sınır ilacı kullananlarda, asırı alkol kullananlarda ve anestezıye cok mgruz kalmış kişilerde zor uyuşur kesınlıkle lokal anestezide co ıyı bı kremdır arkadaslar