• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

tamam bozo85 son yapışımda seninki gibi deneyeceğim bu sefer iyice sarcam sarmalayacam kendimi sen nekadar beklemiştin ben ilkyaptığımda tektüp kullanmıştım sadece üst kısmı 2,5saat sonra uyuşmuştu şimdi 2 tüp kullandım 1 saat sonra uyuştuğunu düşünerek girdim gerçi yine uyuşukluk vardı ama yanılmışım galiba ağdayı sürerken bile felaket yandım :(

evet ya kac tüp var bi kutunun içinde ve her işlemde iki tüp mu gidiooo ?nasıl uygulucaz cok heves ettimm anlatın hayrınıza :kedi:

bayanlar,bölgeye göre tüp sayısı değişebilir mesela özel bölge için genelde 1,5 tüp gidiyor. uygulaması ise kremi tabaka halinde bölgeye sürüyosunuz yedirmiyorsunuz kremi tabaka halinde sürülecek, sonra strec filmle sarıcaksınız bölgeyi ve 45 dk ile 1 saat arasında bekliceksiniz uyusup uyusmadığini bu zamanda anliyabilirsiniz, sonra kağit havlu ile kremi silip ağdanızı yada epilatörle işlemi yapabilirsiniz. suyla kremi temizlemeyin sakın uyusuklugunu alıyormus diye duymustum.

ilk sayfalardan başlayarak çoğu sayfayı okudum ve içimde bir umut belirdi arada bi soran arkadaşlarada bilgi veiryim anestol denedim fayda yok dişçilerin kullandığı spreylerden denedim oda bi işe yaramadı bu kremden haberim yoktu aklıma son çare futbolcuların acı hissetmemek için kullandığı soğutucu sprey ve erken boşalma için kullanılan geciktirici gelmişti ama onları es geçip bu kremi denemeye kararlıyım yıllardır jilet kullanmış biri olarak inş etkisini görürüm kahretsinki daha jiletle yeni almıştım şimdi biraz uzamasını bekliyim umarım bendede etki eder ve sonuçları paylaşırım

arkadaşlar ben ağdadan önce sürüyorum ve enaz 45 dk geçmesi gerekiyor bu bölgeyi hava almaz bi şekilde kapatırsanız yani strech filmle sararsanız etkisi daha fazla oluyor.bu ilacı bulan çok yaşasın ne diiim:)

ya bu ilacın içinden çıkan şeylerle mi kapatıyoruz üzerini yoksa normal strechle mi lütfen cevap yazr mısınızzz

ya bu ilacın içinden çıkan şeylerle mi kapatıyoruz üzerini yoksa normal strechle mi lütfen cevap yazr mısınızzz

ıcınden cıkan seyler o ölgeyı kapatmak ıcın yeterlı degıl...strec fılm ıle hava almıcak sekılde kapatmak en ıyısı...bende suanda o vazıyetteyım :D strec fılmle kapat derım canım

arkadaşlar aylardır kullanıyorum bu kremi hatta bir kutu alıp 2-3 ay kullanıyorm.Özel bölgeme önce bir tüpü güzelce yedirip sonra diğer tüpü tabaka halinde sürüp vakit kaybetmeden strecfilm le sarıyorum(strecfilmi kesip bi kenarda yapmadan önce hazır bekletiyorum).üstüne bide havlu kağıt sarıp çamaşırımı giyiyorum.burdaki önemli olan mesele kremin hava almaması.böle uyuşma yaklaşık 1saatte oluyor.benim tavsiyem ilk yapışımda 1 saat sonra çamaşır üstünden çekiştirdim uyuştumu diye.1 saat 15 dakika sonunda tamamen hissizdim.bir önemli püf noktada ağdanızın yanınızda hazır olması gerek.açtığınız anda kağıt havluyla silip(kurulayıp) hemen ağdayı sürmeniz gerek.aksi takdirde uyuşukluğunuz 15-20 dk da en geç yarım saatte geçiyor.
şuan bir tüple özel bölgemin hepsini alıyorum.çünkü kıllanırım inanılmaz azaldı ağda kullandığım için.sanırım inş hepsinin kökönü kurutacam.ama bu arada hamile olduğumu öğrendim.acaba bi zararı varmı??bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.hepinize iyi akşamlar

unutmadan bacaklara kullanacak arkadaşlar yöntem aynı ama bekleme süresi 2-3 saat.unutmayın bacaklar daha geç uyuşuyor.ben sürdükten streçle kapattıktan ve havlu kağıt sardıktan sonra sıkı bi çorabımı dizime kadar giyerek kullandım.2 saatı geçmişti ancak uyuştu.kib bye

Son düzenleme:
kızlar kesınlıkle tavsıye edıyorum pazar gunu ılk defa yaptım olamaz böle bışı ben normal poşete ıkı ayamı sokmak lçin deldım tıpkı kılot gibi giydim 1 saat bekledım hıç bır acı hıssetmedım hem alt bölgeyı hemde koltuk altımı aldım super bundan sonra jilet asla yok

bende bugün denedim yaklaşık bi saat oldu halen uyuşma yok ben strej film olmadığı için normal bir beyaz yoğurt poşetleri olur ya onu açı kapattım üstüne.

malesesef olmadı uyuşmadı 2 saatten fazla bekledim

arkadaşlar aylardır kullanıyorum bu kremi hatta bir kutu alıp 2-3 ay kullanıyorm.Özel bölgeme önce bir tüpü güzelce yedirip sonra diğer tüpü tabaka halinde sürüp vakit kaybetmeden strecfilm le sarıyorum(strecfilmi kesip bi kenarda yapmadan önce hazır bekletiyorum).üstüne bide havlu kağıt sarıp çamaşırımı giyiyorum.burdaki önemli olan mesele kremin hava almaması.böle uyuşma yaklaşık 1saatte oluyor.benim tavsiyem ilk yapışımda 1 saat sonra çamaşır üstünden çekiştirdim uyuştumu diye.1 saat 15 dakika sonunda tamamen hissizdim.bir önemli püf noktada ağdanızın yanınızda hazır olması gerek.açtığınız anda kağıt havluyla silip(kurulayıp) hemen ağdayı sürmeniz gerek.aksi takdirde uyuşukluğunuz 15-20 dk da en geç yarım saatte geçiyor.
şuan bir tüple özel bölgemin hepsini alıyorum.çünkü kıllanırım inanılmaz azaldı ağda kullandığım için.sanırım inş hepsinin kökönü kurutacam.ama bu arada hamile olduğumu öğrendim.acaba bi zararı varmı??bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.hepinize iyi akşamlar

unutmadan bacaklara kullanacak arkadaşlar yöntem aynı ama bekleme süresi 2-3 saat.unutmayın bacaklar daha geç uyuşuyor.ben sürdükten streçle kapattıktan ve havlu kağıt sardıktan sonra sıkı bi çorabımı dizime kadar giyerek kullandım.2 saatı geçmişti ancak uyuştu.kib bye

hamilelikte veya emzirme döneminde dekullanıyor mu acaba doktoruna sordun mu? ben bebek emziriyorum. bi zararı olur mu acaba...:ecrin_bebek:

arkadaşlar emla etkili olmadı ben dayanamıyorum o acıya başka bi önerisi olan varmı kuafördede yaptıramamm orda olsa bile yine aynı

nette araştırdım ve aşağıdaki bilgi veriliyordu. gebelikte ve emzirme döneminde drlar emla kremi önermiyorlar. anne adaylarına ve yeni annelerinin dikkatine

Gebelik ya da Emzirme Döneminde Lidokain ve Prilokain topikal’i Kullanabilir miyim?
FDA gebelik kategorisi B. Bu ilacın gebelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yoktur. Hamileyseniz veya tedavi dönemindeki tarihlerde gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söyleyiniz. Lidokain ve Prilokain topikal anne sütüne geçebilir ancak tedavi edici dozlarda kullanılan Lidokain ve Prilokain’in anne sütüne geçen miktarı, bebek üzerinde risk oluşturmayacak kadar düşüktür.

Back