• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

canım bir yerde yanlışın vardır yaptıkların doğru
uyuşupo raha
tça alman lazımm

evet canım yaaa ıste o hatam ne onu bılemıorum kızlaar yardımcı olun lutfen kullanan kısıler....

yaaa kızlar bana yardım lutfenn.. bugun denedım bır tup surdum alt bolgeme kalın bı sekılde yettı yanı bende 2. tupe gerek duymadım sonra buzdolabı posetıyle guzelce sardım ustune havlu pecetede koydum sıkı bı skeılde tayt gıydım .aradan bır saat gectı mukemmel uyustu hıssetmedım dokundugumda hemen agdamı hazırladım vıvetın sır agda rolonlu sonra surdum agdayı baktım ısıyı cok hıssettım acıyı cekınce hıssetmem dıye dusundum bı cektım maf oldum canım yandı:)anında butun uyusma gıttı nıye bole oldu anlamadım ben acaba sıvı oldugu ıcın su gıbı anında aldımı uyusuklugu cozemedım.yada uystugunda epılasyon aletıylemı almak daha dogru olur yardımcı olursanız kullanıpta memnun kalanlar lutfenn cevaplarınızı beklıorum sımdıden tesekkurler

canım benimkide uyuşmadı malesef acaba bizim alttamı bir sorun var.kaydirigubbakcemile3
Ayrıca oranı roll on la alma onla alınmaz konserve ağda kullan bezsiz çekilendena.s

bende anlamadım canım ya su emla olayını artık bıdaha denemeye korkuyrumyıne husranla sonuclanırsa dıye of:( kullanmasını bılıpte sonuca ulasan arkadaslar lutfen tam olarak anlatırmısınız uyustuktan sonra neyle alıosunuz ve neler yapmak alzım .benım uyustu ama rolonlu agdayı surunce anında uyusuklugum gıttı ne yapmamlazım

merhaba arkadaslar!

benim bir sorum olacakti;bende igneli epilasyon öncesi bu kremi sürmek istiyorum,acilara dayanamadigim icin. Ama kremi sürdükten sonra foliyle nasil kapatacam yüzümü???????????yani evden cikip epilasyonun yanina nasil gidecem böyle bir halde, yani yüzümü foliyle kapatiktan sonra, yardimmmmmmma ihtiyacim varrrrrrrrrrrrrrrrrr.................umarim yardimci olabilirsiniz..............................simdiden tsk:-))

yuz bolgesı oldugu ıcın bırazz zor olucak senın ıcın :)komık bı durum bak canım napıcaksın dıyelım randevu saatını aldın sonrarandevu saatıne gore ayarla kendını bu krem 1 saat ıcınde etkı yapıo tam uyustugu zaman sıtrecı cıkar suratından peceteyle sıl ve epılasyonuna yetıss etkısı suruo zaten merak etme rahaqtlıkla yaptırırsınn.umarım yardımcı olabılmısımdır........

Arkadaslar merhaba,
Su emla kremi banada anlaticak biri var mi?
1= Nerelerden temin edebilirim?
2= Fiyati ne kadar ?
3= Nasil kullanilir , nerelere uygulanir?
4= Seyreltmeye yardimci mi yoksa sadece aci duymamak için mi kullanilir?
5= Kullandiktan sonra agda yada makine hangisi azaltiyor ?

Biliyorum çok oldum ama kurtulmak istiyorum tüylerimden. Lütfen yardimci olabilir misiniz??

Arkadaslar merhaba,
Su emla kremi banada anlaticak biri var mi?
1= Nerelerden temin edebilirim?
2= Fiyati ne kadar ?
3= Nasil kullanilir , nerelere uygulanir?
4= Seyreltmeye yardimci mi yoksa sadece aci duymamak için mi kullanilir?
5= Kullandiktan sonra agda yada makine hangisi azaltiyor ?

Biliyorum çok oldum ama kurtulmak istiyorum tüylerimden. Lütfen yardimci olabilir misiniz??

1 =canım sağlık ocağından temin edebilirsin
2=sigortan varsa maaşından kesiliyo( ne kadar bilmiyorum)
3=1) 1 tüp kremi sürün isterseniz 2 tüp( yarım tüp olmaz içindeki madde uçuyor etki etmiyo)
2) sürdüğünüz yerin üzerini streç filimle kapatın kapatmazsanız uyuşmaz(bikini bölgesi için buzdolabi poşetini ikiye ayırıp kullanın)
3 )1 saat falan bekleyin sonra kontrol edin uyuşup uyuşmadığını
4 )gerisi size kalmış
4= acıyı azaltıyor seyrelttiğini sanmıyorum
5=azaltıyor derken neyi kast ettiğini anlamadım
yardımcı olur sanırım opuyorumnanaktan

kızlar gttm emla aldım bugün 28.5 fiyatı ama daha denemedim yarın yapıcam uyuşmayan arkadaşlar olmuş inş benimki uyuşur yaaa
ya bide içinden bişiler çıktı bant gbi bişiler onlar kullanılmıo demi sadece kremi sürcez

O bantları bende anlamadım canım onlarlamı sürülüyor acaba?

kıslar sürdm emlayı 2 tüp sürdm 2.tüpün birası kaldı sadece buzdolabı poşetinide üzerine kodym beklemedeyim şimdi 15 dk oldu daha inş işe yarar yaaa
ya bide kıpırdamaya korkourm hava alcak die

alt kısımlar uyuştu üst de uyuştu ama orta kısım uyuşmadı 1.45 dkda bekledm zaten asıl sorun olan kısımda oraydı orada uyuşmadı:sinifsinif:her tarafı tamamen uyuşan var mı??

Son düzenleme:
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ve bu emlayı hafta sonu kullandım. ve kesinlikle süper keşke daha önce duysaydım bunuda kullansaydım meğer çektiğim sıkıntılar boşunaymıs..
kızlar ben normalde oramı makıneyle alıyordum ve cok acı çekerek alıyodum heryerını vede 3 saatımı buluyodu sadece orayı almam. ve ben bunu denedım ınanın 15 dkkamı bile almadı .
şimdi size nasıl yaptığımı anlatıyorum.
bakın kızlar şu önemlı kremı kalın tabaka halınde süreceksiniz. yani normal olarak2 tup veya 2,5 tüp kesin surmenız lazım kremın çünkü kalın durması lazım.(hiç biryer farketmeden sürün heryere sürülebilir, ama yanlız iç kısıma gelmesın yanı vajınanızın içine), bunu surdukten sonra streji alın elinize ve sadcee ustunu ortun eğer üstü açıkta kalırsa uğuşmaz vede kesınlıkle korkmayın strejı kapattıktan sonra sıkı bır don gıyın hıcbırşekilde oynamaz yerınden ve ben kesınleşsin diye 1 saat bekledim ve açtım inanın heryerı gayet güzel uyuşmuştu. ve kremi sildim ıslak mendılle. bu sefer makıneyı denedım almadı cunku kaygandı ardından evde pudra vardı onu sürdüm heryerıne ve makıneyı nereye vursam hıc acı çekmeden aldım. ve çok mutluyum artık bunu kullanıcam sürekli çok süper bişey. iyikide bunu duydum ve aldım:hooray:
not:eğer bu kremı yazdırmaktan utanıyorsanız! ben bir işte çalışıyorum ve çıkıp yazdıramıyorum anneme sağlık ocagına yazdırttım ve birşeyde sormamıslar, eğer sorarlarsa kıldönmesi deyin ve bişeyde sormuyorlar zaten!:hooray:
hadi kolay gelsinnnn:hooray::hooray::hooray:

bende cok memnun kaldım dememıs bırı olarak kızlar ...super bısey bır saat oldu hıc bıyeımı hıssetmedım dırek gırıstım uyusklugu gecmesın dıye ıslem yapmaya:)okdar komıktıkı hıc bıse hıssetmeden aldm normalde agdayla bagıra cagıra alırdım sımdı ıse gulerek muthıs bısı bu ya dıyerekten aldım sonuc muthıs hemde makınemle aldım kızlar sızde deneyın kesınk
lıkle artık acıya son mutlu gunler :)

bende anneme yazdırdım iş yerlerıne doktor gelıyor her salı yazmıs bakalım eczanedende recetelerı almıslar umarım gelır kremde denerım bende akşama ;)

ben fazla bekledm de ondan mı bi kısmı uyuşmadı acabaCADIARZU bide uyuşukluğu çbk geçti benimkinin 1.45 dk bekledm ondan demekki

ya 2 saat sünnetlik cocuklar gibi mi gezcez :d
nasıl sarıyorsunuz strecle.. kaydirigubbakcemile3

Back