• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

Kızlar ben gittim yazdırmaya ama yazmadı sağlıkocağındaki doktor normalde ne kadar bilen var mı ???

Bi de kızlar başka bi kremden daha bahsediliyordu aynı işe yerıyo ama fiyatı daha uygun diye onun adını verebilir misiniz bana bulamadım da:((

karşılıyomuş canım bende zaten sigorta eczanesinden aldim ..sordum sigorta karşılıyomu diye evet dediler..yazdırırsanız alabilirsiniz ücretsiz.ama mesele onu yazdırmak..zaten bu krem genellikle bazı hastalıklarda kullanılıyo..mesela ozellikle kanserli cocuk hastalarda belden su alınması esnasında bu kremle anestezi uyguluyolarmıs..

arkadaşlar ben geçen sene kullanmıştım sağlık ocağında doktora ben aneztezi kremi istiyorum dedim başka bişi yazacaktı yok ben emla istiyorum dedim sorun çıkarmadı hemen yazdı sorarsada elimi kestiğimde yada yaktığımda ağrımasın die sürcem dersiniz gerçeği sölemek zorunda değiliz ya

bir de aklımdayken sadece 1 tüp uyuşması için yetiyor kalın bir tabaka olayı gerçekten hikaye..

Şunu da ekleyeyim ben 2 tüp sürdüğümde fena şekilde tahriş oldu günlerce oturamadım bile bilginiz olsun..

Mutlaka deneyin 1 tüp kullanın tabi kıllar çok uzun değilse..

emla kremi bend ekullandım doktora yazdırdım hemde yazmıştı sadece gülümsemişti:) ama ben ya çok beklemedim yada bana etkisi olmadı benim acımıştı. ama asıl önemli olan sonrası yani çıkmaması bioder de kullandım kremini ama düzenli kullanamadım etkisi oldu gibi ama serumunu denemek istiorum

slm yeni üyenizim bende emla krem kullanıyorum ve çok rahat oluyo tek problem sağlık ocağından yazdırıyorum her doktor yazmıyo ve amla diyince hemen anlıyolar ne için kullanıcağımı sölememe bile gerek kalmıyo ama tek kelimeyle süper bişey...

slm yeni üyenizim bende emla krem kullanıyorum ve çok rahat oluyo tek problem sağlık ocağından yazdırıyorum her doktor yazmıyo ve amla diyince hemen anlıyolar ne için kullanıcağımı sölememe bile gerek kalmıyo ama tek kelimeyle süper bişey...

canım nasıl kullanıyosun anlatırmısın benimki uyuşmadı ya:(birde HAMİLELİKTE bişi oluyomu acaba kullanmak.

ilk seferinde 2 tüp kullanmıştım kalın bir tabaka halinde sürüyorum üzerini sitreç flimle kapatıyorum hava almasın diye 1 buçuk saat falan bekletiyorum aten uyuşmaya başlıyo 1_2 kıl çekiyorum acımassa kremi peçeteyle siliyorum, bide ben pudara kullanıyorum makinayla aldığım için tahriş oluyo bazen pudara sürünce daha kolay alınıyo ve canım hiç acımıyo ama hamilelikte nasıl olur bilmiyorum

Kızlarrr göğüs hastalıkları doktoru emla yazsa emekli sandiği karşılar mı ki????

canım karşılamasına karşılar bence ama göğüs hastalıkları doktoru o kremi yazarmı her doktor yazmıyor:(

arkadaşlar ben emla krem hakkında tyazdıklarınızı okuyunca doktordan yazması için rica ettim nerdeyse kadın beni dövecektii ya ben bu kremi nereden yazdıra bilirim lütfen cevap yazın

bide dedi ki bu krem ahkkında internete yazı yazanları kınıyorum diyoo yaa. sağlılk ocağı yazmadı ben uzman değilim diye kadın doğuma gittim oda neredeyse beni dövecekti bi ton laf işittim

bide dedi ki bu krem ahkkında internete yazı yazanları kınıyorum diyoo yaa. sağlılk ocağı yazmadı ben uzman değilim diye kadın doğuma gittim oda neredeyse beni dövecekti bi ton laf işittim

yazık ya üzüldüm canım
sende onu döveydin:teselli:
baska bir sağlık ocagına giderek dene sansını ozaman

Neden böyle bir şey demiş anlamadım gerçekten doktoru. Benim ağdadan koltuk altarım yanmıştı. Acile gittim. Pretisyen doktor yazmıştı. Yani acıyı dindirmek için. Ama henüz tüyleri almak için kullanmadım.

valla işine gelen yazıyo gelmiyen yazmıyo ama sonuçta sigorta karşılıyo bu ilacı neden yazmazlar anlamadım benim 3 tüpüm kaldı inşallah bidahaki seferede yazarlar:1rolleyes:

Kızlaaar sonunda yazdırdım ve aldım ...Şimdiden teşekkür ederimmm

Son düzenleme:
Back