Acısız Epilasyon & Emla Krem

kızlar yazıyorum:

1 1 tüp kremi sürün isterseniz 2 tüp( yarım tüp olmaz içindeki madde uçuyor etki etmiyo)
2 sürdüğünüz yerin üzerini streç filimle kapatın kapatmazsanız uyuşmaz(bikini bölgesi için buzdolabi poşetini ikiye ayırıp kullanın)
3 1 saat falan bekleyin sonra kontrol edin uyuşup uyuşmadığını
4 gerisi size kalmış

umarım yardımcı olur

kullanımı budaur kızlr hatırlatıyım

ay süper ozamann :)))
pazartesi hemen yazıdrım deniycem ben lazere gitmeyi düşünüyodum eger öyleyse acıyı alıyorsa gerek yok süperrr

bencede kaydirigubbakcemile2:lepi: :teytey: hihoyyytsositosositokaydirigubbakcemile5 :sm_cool: alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3 :içelim:

Son düzenleme:
Kızlar jinekologo mı yazdırdınız?
bir de receteyle ne kadar noırmalde ne kadar?

ben yazdırcam da yazmazlar diye korkuyorum, pek yazmıyolar snrm

Bende sağlık ocagında deneyeyim. bi kac syfa geride okudum kalkıyormus vs diyenler gordum ama :S

kalkıcağını sanmıyorum ama reçete yazılınca ücret alınacak mış 1 ekimden itibaren

nediye yazdırsam acaba, onceki sayfalarda biri epilasyon için yazdı eczacı vermedi yazmıs bi kac kişi epilasyon için mi dedi yazdı doktor aldım demiş...

nediye yazdırsam acaba, onceki sayfalarda biri epilasyon için yazdı eczacı vermedi yazmıs bi kac kişi epilasyon için mi dedi yazdı doktor aldım demiş...

ben 2 kere kadın dr na yazdırdım epilasyon diye ilkinde aldım 2. de vermediler bu teşhise vermiyoruz dediler bence elinde az kaldığı için vermedi eczane parayla satmak içinklava:

durduk yerde ben vajinusmusum mu diyim doktor muayene etse nolcak bi keram bekarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…