Acısız Epilasyon & Emla Krem

arkadaşlar bu kremin yan etkisi var mı acaba yani hassas bölgeye uygulanabilir mi hisssislik hissi sonra geçiyo mu yani kalıcı diil dimii ?bu gün ağda yaptrdım çoookk acıdı ondan soruyorum bir de sizler sir mi normal mi kullanıyosunuzz?şimdiden teşekkrler

canım ben sir kullandım yan etkisi içinde eczaneye sordum 1000 de bir dedi içindeki kağıttada yazıyo zaten hissizlikte işm bittikten 1 saat sonra geçti yani şuan hissedebiliyorum:kedi:

canım ilk sayfalardada yazıyo ama tekrar yazayım istersen önce iki tüp sürdüm kalınca yedirmedim sonra sera ile kaplayıp bir buçuk saat bekledim hareket etmeden yatmak lazım ama benim kaydı bi daha kapladım falan sonra cımbızla bi çektim baktım acımıyo :) başladım almaya bu kadar sesunun turuncu sir ağdasıyla aldım her çektiğimdede süpersin emla diye bağırıyodum anneannemde kız acıtmıyosa benimkinide alıversen he dedi yarında onunkini alıcam düşün 75 yaşında o bile özendi durduğunuz kabahat kızlar kesin deneyin ve yakınlarınızada söyleyin yazık ciyak ciyak bağırmasınlar artık:)

kızlar strec filme sarın demişsiniz ama bikini bölgesini nasıl sarıyosunuz???

ya nasıl anlatsam ben uzunlamasına ayarlayıp kestim üzerine bırakıp bastırdım yapıştı zaten iç çamaşırımıda giyip uzandım hareket edince kayıyo bence uzan bi iki saat

ya nasıl anlatsam ben uzunlamasına ayarlayıp kestim üzerine bırakıp bastırdım yapıştı zaten iç çamaşırımıda giyip uzandım hareket edince kayıyo bence uzan bi iki saat

Aynen sana katılıyorum strec film tam yapısmadıgı ıcın bırdfe haraket edıldıgı ıcın hava alıyor etkısı azalıyor bende oturuyorum kıpırdamadan 45 dk falan, eger etkısının ıyı bır sonuc vermesını ıstıyorsanız canım oturun veya 45 dk. 1 saat uzanın derım.

daha oncede yazmistim ama eger herhangi bir acik yara veya sivilce varsa (ki ben o yuzden olmustur diye tahmin ediyorum) kremle temas etmesi sonucu asiri derecede aci ve sislik olusuyor bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolun kızlar doktora gitti annem yazdırmaya kendi işlerim için annemi kullanıyorum ama olsun

strecfili uzunlamasına ayarlıyoruz ve mutlu sona ulaşıyoruzzkaydirigubbakcemile3

off suan surulmus sekılde beklıyorum ılk defa bıkını bolgeme yapacam korkmuyorum desem yalan =)
koltuk altımaa falan yapmıstım 0 acı hıssetmıstım ıns bu da oyle olur yaa... elımde 2 tane vardı mecbur yettırmeye calıstım umarım az gelmemıstır..

sonucu merakla bekliyorus hadi bakalımdelikafadulden

ohoo yaptım kızlar =)) ay nasıl anlatsam utandım ama sımdık =) 2 tup vardı yettırmeye calıstım nysee bıkını bolgesınn ust kısmını aldım guzelce hıcc mı hıcc ascımıyor dıye bırsey yok acıyor ama sadece agdayı etınden cektıgın ıcın cok az bırsey hıssedıyorsun.. nysee cogu yerı aldım guzelcee :kedi:fakat orda kısma gelınce kremn az bırsey etkısı gıttı sanırım.. canm yandı bıraz.. nysee cok ıyı bu krem yaa bıdakıne 3 tane kullacm daha ıyı olur..

buarada ben ılk defa kendım agda yaptım =)) aglamadan odadan cıktım ah dıye sesım bıle cıkmadı ... ilk yapacaklara duyrulur

süper haber çok sevindim ya hadi almak için düşünenler sizde deneyin :lepi:

=) bencede denenır.. buarar koltuk altında sıfır acı dıyebılırım makınayı resmen duvarda gezdırıyorum gıbı hıssedıyorumdelikafadulden

kızlar ben az önce emla kremini aldım öncelikle annemle sağlık ocağına gittik yazdırdık yazan doktor ise erkekti ve epilasyon için dimi dedi bende evet dedim biraz utanarak doktorda geçmiş olsun dedi sonra eczaneye gittim almaya ordaki kişide erkekti o da epilayon için dimi dedi evet dedim kullanımını anlattı ama sadece 1 saat beklememi söyledi

Ben sadece koltuk altımı denicem bakalım nasıl olcak

kızlar ben bu kremi ilk geçen sene başka bir yerde okuyup çok heveslenip almıştım.prospektüsünde anlatılan gibi kremi bikini bölgeme sürüp bir saat bekledim.ama poşetle falan kapatmamıştım.süre dolduktan sonra temizliğimi yapmaya başladım ama hiç ama hiç uyuşma olmamıştı.sonra bu sene bir arkadaşım yine bu kremden bahsetti süper bişey dedi. ben denedim ama hiç faydası olmadı dedim.oda nasıl yaptığını anlattı.kremi 1 yada 2 tüp sürüp üzerini poşetle kapatıp sonra çamaşırını giydiğini ve 1,5 saat böyle beklediğini söyledi.ondan imrenip tekrar onun söylediği gibi yaptım.1,5 saat geçmesine rağmen yine uyuşma olmamıştı.sonra bikini bölgemdeki kremi yıkayıp.eski yöntemle temizliğimi yaptım.ama bir baktım oramı hissetmiyorum.geçen burda bir arkadaş yazmıştı su değdikten sonra uyuşma oluyor diye.onu okuyunca heveslendim.geçen cuma yine yaptım ve sonuç süper.sadece 1 tüp kullanmama rağmen çok az acı hissettim.gerçi sonuna doğru biraz canım acıdı ama çok az yer kalmıştı temizlenecek onun için dayandım.birdahaki sefere 2 tüp kullanıcam.1 hafta olmasına rağmen hala hiç tüg yok.önceden olsa iki güne bir temizliğimi yapmam gerekiyordu.zamanla kıllar iyice inceleceğinden bence emla kreme bile gerek kalmayacak.tüyler ince olacağı için çok fazla canımız yanmayacak diye düşünüyorum.bence denemek isteyenler hiç beklemesin diyorum.önemli olan kremi doğru şekilde uygulamak.hepinize kolay gelsin.

sağolun kızlar doktora gitti annem yazdırmaya kendi işlerim için annemi kullanıyorum ama olsun

strecfili uzunlamasına ayarlıyoruz ve mutlu sona ulaşıyoruzzkaydirigubbakcemile3

canım ben streç film yerine buzdolabı poşetini ikiye ayrıp onu koyuyorum kremin üzerine.streç filmle durması zor oluyor biraz hem çok kayıyor hemde kendi kendinede toparlanıp yapışıyor.poşetleyincede biraz haşır huşur ses çıkıyor ama olsun ne olacak.yalnız benim kız sesi duyunca (3 yaşında kendisi) anne niye poşet giydin dedi.kızım zayıflamak için dedim.ne diyeyim çocuğa:roflol:

hiç güleceğim yoktu iyi uydurmuşsun zayıflamak için diyerek :roflol:kızını öp benim yerimeopuyorumnanaktan:1hug: inşallah onun böyle sorunları olmaz :ecrin_bebek:

Emlada lidokain vardır ve vücut için toksik bir maddedir. Sık kullanımı karaciğeri etkiler. Biz %0.5 lik lidokain çözeltisini sinir bloke etmek için yapıyoruz operasyon sırasında deri altına. siz %5 lik lidokaini sürüp tamamen emmesini sağlıyorsunuz. %0.5 lik çözeltiyi bile amid türü anesteziklere allerjisi olanlara veya karaciğer hastalığı olanlara kullanmıyoruz.

Son düzenleme:
süpermiş
bayramdan sonra ilk yapacagım iş emla elmaya gitmek olacak yaşasın acıya son üretenlerin anlından öperiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…