Acısız Epilasyon & Emla Krem

valla bilmiyorum denicem sansımı kremi solicem doktoro nedn derse derm epilasyon için doktoruna yazdır acı cekme dedi kız bende yazdırım dedm

Ağdadan önce kullanıyorum deyin yazdırın öyle yazıyorlar.Evet 1 ekimden itibaren devlet hastanelerinde muayene ücreti 8lira oluyor,özeller 15.........

kızlar gercekten cok tesekkur ederım bole guzel bır konuyu paylastıgınz ıcın benım ıcın super bır bulus:)yarın heemen yazdırcam saglık ocagına umarım emla kremı ne dıye bana sormazz :)

nasıl yani karaciğer hastalığımız yoksa sorun yok mu yoksa yinede zararlı mı?

Bende yarın saglık ocagında sansımı denicem. bizi msaglık ocagında kadın var. yazarda bakalı meczane vercekmii

Yok cnm bnm karnem askeri akrne o yuzden askeri hast yazdırdıgım receteleri alabilirmişim ole dio eczacı. saglık ocagı bana gecmiomus .. hast doktor da yazmıo kime yazdırcaksam

ben bugün emayı aldım daha kullanmadım ama içinden şeffaf film çıktı onlar ne işe yarıyor bilgisi olan var mı acaba

yeni alıp deneyenler işe yaradımı acaba kullananlar söleyin:uhm:

bende bugun burda dolasırken okudum emla krem hakkındakı yorumlarıı bence super bısey hemen bugun gıttım aldım arkadaslar:)ama denıyecek zamanım olmadı merakla yarını beklıorum hemen yapıcam umarım memnun kalırım eger kı kalırsamm super olur artık agda korkusu kalmaz bız bayanlarda.butun kız arkadaslarıma tavsıye ederım ama bıseye kafam takıldıı kremı surucez sıtreclıcez fılan o krem sıcaktan akarsa vajınaya dogru grerse bı zararıı olurmu acaba dıye korkuorum aslında.cok dıkkatlı olmamızlazım soncuta anestezı kremı umarım bı yanı ıyı ederken dıger yanı kotu etmeyız bol agdalı mutlu gunler :)))

bu nasıl bişey biraz açıklasanıza bacılarr:kedi:

canım yazdırabilirsen yazdırıyosun olmazsa 28 tl eczanede sorgusuz sualsiz verio bikini bölgene kalın bi tabaka halinde sürüyosun ben 2 tüp sürdüm üzerini sera ile kapıosun içinden çıkanları kullanma işe yaramıo ilaç boşa gidio 1 2 saat sonra açıyosun ama tavsiyem yatarak bekle sera kaymasın hava almasın tam uyuşmuyo ama uyuşuncada söküp götürseler duymuyosun ağdayla cart cart yoluyosun cnm bu arada rahat olun kızlar ayrı ayrı 3 doktora sordum sorun olmaz dediler 10 gün oldu ben alalı dün daha yeni yeni çıkıyo tüyler:) bide birisi sormuş her yere kullana bilirsiniz kol bacak bikini bölgesi....

yaaa kızlar bana yardım lutfenn.. bugun denedım bır tup surdum alt bolgeme kalın bı sekılde yettı yanı bende 2. tupe gerek duymadım sonra buzdolabı posetıyle guzelce sardım ustune havlu pecetede koydum sıkı bı skeılde tayt gıydım .aradan bır saat gectı mukemmel uyustu hıssetmedım dokundugumda hemen agdamı hazırladım vıvetın sır agda rolonlu sonra surdum agdayı baktım ısıyı cok hıssettım acıyı cekınce hıssetmem dıye dusundum bı cektım maf oldum canım yandı:)anında butun uyusma gıttı nıye bole oldu anlamadım ben acaba sıvı oldugu ıcın su gıbı anında aldımı uyusuklugu cozemedım.yada uystugunda epılasyon aletıylemı almak daha dogru olur yardımcı olursanız kullanıpta memnun kalanlar lutfenn cevaplarınızı beklıorum sımdıden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…