Acısız Epilasyon & Emla Krem

bu gece ben de 02:15 itibariyle deneyeceğim.....malum dolunay bu saatte.....

ya kızlar tam olarak eczanede ne diyecem EMLA krem:uhm:,yardımcın olursanız çok minnetar olurum,:Saruboceq:

tabi tabi emla krem diyin başka bişeye gerek yok 27 lira ama yazdırabilirseniz daha iyi 4 liraya alırsın..

tabi tabi emla krem diyin başka bişeye gerek yok 27 lira ama yazdırabilirseniz daha iyi 4 liraya alırsın..
teşekür ediyorum arkadaşimyerimseniben,ben bugün aldım (24 liraymış ssk tamamıyle karşilamış)ve denedımdelikafadulden,bazı yerlerde baya uyuşmuş,belki ben acemi bu konuda,ama 1saat 45dakka bekledim,kulanım kılavuzu okudum yalnış bir şey yapmıyım diye,uyuşmayan az yerim kaldı:roflol: onu da yarın hallederim,emla'yı beyendim diyebilirim,daha iyi uyuşturmak için tavsiyeler varsa beklerim:dance:

bende bugün denedim ilk başta işe yaramadı gibi geldi biraz daha bekledim uyuşmuş alırken hiç birşey hissetmedim sonrasında da acı yanma falan pek olmuor tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor :dance:

slm arkadaşlar, ben bu emlayı bayaa önce dövmeci bir arkadaşımdan öğrendim. o zaman almıştım işe yaramadı,çünkü normal krem sürer gibi sürmüştüm. bugün bu forumu okuyunca tekrar denedim ama yine olmadı. tabaka halinde sürdüm, üzerine streç sardım 1,5 saat bekledim ama yine eşit oranda acıdı walla elimde şu an doktorların dikiş atarken kullandığı anestezik iğne de var ama sevgilim kullandırmıyor. biri bana şunu doğruca anlatsa nerde yanlış yapıyorum acaba?

sanırım herkeste aynı etkiyi yapmıor ben sürdüm üstünü sardım 2saat bekledim uyuşmuştu hiç bir şey hissetmedim alırken. ama kimisi 2saat beklemese bile oluyormuş kişiden kişiye değişiyor bu bekleme süresi sanırım.

arkadaşlar anestol kullanan var mı? emla ile birebir aynı etkiyi mi yapıyor?

arkadaşlar bende forumda okudum anestolu ama sanırım pek etkılı dıılmıs.yapamayan arkadaslara soluorm ben ıkı tup kullandım sadece on bolgeme garantı olsun dıe strecle sardım 2 saat bekledım agda yapınca anlıosunuz uyustugunu ve hıcbısı hıssetmıosunuz.cok sasırdım ya cıdden super bişi.ama strec fılmle sarmak ve kalın tabaka halınde surmek cok onemlı cunku ılk surdugumde ole yapmadıgım ıcın olmadı herkese sevgılerrrkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben emla kremi 2 sene önce lazer epilasyon yaptırırken kullandım çünkü ağrı eşiğim feci halde düşük lazere kesinlikle dayanamıyodum.emla kremin hepsini 2 bacağıma da yedirerek sürmüştüm ve streç filmle kaplamıştım çünkü başka şekilde sürülmesini (tabaka halinde) kimse söylemedi.ama hiç bi etkisi olmadı.ama büyük bi bölgede yedirerek kullandığım için etkili olmamış olabilir.daha sonra da hiç denemedim.şimdi tekrar lazere başladım ve bikini bölgeme de zıplaya zıplaya yaptırdım.yazdıklarınızı görünce bi dahaki sefere kullanmayı düşünüyorum umarım işe yarar.yoksa ciddi acı çekicem demektir.

4 tüp kullandım 1.5 saat bekledim, sonuç harika

arkadaşlar ilk denememde çok etkili olmamıştı %50 civarı diyebilirim.. (
cumt. 2. denememi yaptım..
yine aynı şekilde 1 tüpü (bana rahatça yetti) tabaka halinde sürüp streçle kapadım.. ve 1 saat 15 dk kadar bekletip işlem yaptımm..
gerçekten çok etkiliydi.. %80-%90 ağrıda etkili oldu.. :sm_cool:

şunu öğrendim ki, kremi sürdükten sonra ara ara bakıp bi kontrol etmek gerekli.. herkeste bekleme süresi kesinlikle farklı a.s

arkadaşlar bi de bu kıl tür alma işlemlerini adet olmaya yakın zamanlarda yapmayın.daha çok acıyo.adetten 3-5 gün sonra daha az acılı olur kremin de etkisi artabilir.

ben de senin dediğini yapacağım. daha önce iyice yedirmiştim. bu seferde kalın tabaka şeklinde sürcem
+
yedirmeden kullanmakta fayda var sanırım ben de öyle deniycem

Son düzenleme:
hadi dene bakalım ecemege a.s.
sonucu bekliyorum

ben aldım ama daha kullanmadım.genital bölge için bir tüp mü süreceğim 2 tüp mü?ne kadar bekleyeceğim sürdükten sonra?kullanan arkadaşlar lütfennnnnnnn cevaplayın..

sayfanın üst kısmında açıklama yapmıştım zaten
görmedin sanırımm
bana tek tüp yetti sen kendi durumuna göre 1,2 hatta 3 te sürebilirsin.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…