bu gece ben de 02:15 itibariyle deneyeceğim.....malum dolunay bu saatte.....
Dolunay dün gece 2deydi fisfisfis[/QUOTE
11 Mart gecesi değil miydi?....:1shok:
teşekür ediyorum arkadaşimyerimseniben,ben bugün aldım (24 liraymış ssk tamamıyle karşilamış)ve denedımdelikafadulden,bazı yerlerde baya uyuşmuş,belki ben acemi bu konuda,ama 1saat 45dakka bekledim,kulanım kılavuzu okudum yalnış bir şey yapmıyım diye,uyuşmayan az yerim kaldı:roflol: onu da yarın hallederim,emla'yı beyendim diyebilirim,daha iyi uyuşturmak için tavsiyeler varsa beklerim:dance:tabi tabi emla krem diyin başka bişeye gerek yok 27 lira ama yazdırabilirseniz daha iyi 4 liraya alırsın..
arkadaşlar ilk denememde çok etkili olmamıştı %50 civarı diyebilirim..(
cumt. 2. denememi yaptım..
yine aynı şekilde 1 tüpü (bana rahatça yetti) tabaka halinde sürüp streçle kapadım.. ve 1 saat 15 dk kadar bekletip işlem yaptımm..
gerçekten çok etkiliydi.. %80-%90 ağrıda etkili oldu.. :sm_cool:
şunu öğrendim ki, kremi sürdükten sonra ara ara bakıp bi kontrol etmek gerekli.. herkeste bekleme süresi kesinlikle farklı a.s
arkadaşlar ilk denememde çok etkili olmamıştı %50 civarı diyebilirim..(
cumt. 2. denememi yaptım..
yine aynı şekilde 1 tüpü (bana rahatça yetti) tabaka halinde sürüp streçle kapadım.. ve 1 saat 15 dk kadar bekletip işlem yaptımm..
gerçekten çok etkiliydi.. %80-%90 ağrıda etkili oldu.. :sm_cool:
şunu öğrendim ki, kremi sürdükten sonra ara ara bakıp bi kontrol etmek gerekli.. herkeste bekleme süresi kesinlikle farklı a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?