• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

bencede çok bekletince etkisi gidiyor ben buna karar verdimm

bence bi bölgenizde deneme yapın ne kadar sürede hissizlik oluşuyor.. kontrol ederek bunu saptayın.. herkeste farklıdır çünkü

rabia bilemiyorum bende yıkamamıştım ama bu sefer epilasyon baya zorlaştı.. derimi sıkıştırdı epilatör..

ama yıkayınca etkisi gitmez bence iç tabaka uyuştuktan sonra sorun olmaz..
ben bu sefer yıkayarak denicem

ben de yıkanmaz diye duydum ama yıkayıp da denemedim
bi bezle silip yaptım ama yıkansa dha kolay olur
acaba yıkansa etkisi geçer mi bilmiyorum bilen varsa bana da sölesin:)

Kızlar foruma dÜn katıldın Şuan ıŞteyım ızın aldım saĞlık ocaĞına gıttım kremı yazdırıp aldım hemen.dayanamadım meraktan kolumun ıÇ kısmına bıraz sÜrÜp ıÇınden Çıkan bantla kapattım bakalım ne olcak akŞamda uygulamayı baŞlatıcam.cvp lar ıÇın teŞekkÜrler.kolumuda yıkayınca gÖrÜrÜm bakalım etkı geÇıyormu geÇmıyormu.yarında dıĞer paylaŞımı yaparım acayıp merak edıyorum olacakmı bakalım..ınŞallah olur.boŞa uĞraŞmamıŞ olurum...

Bşy sorucam ark.lar.Şu etkili olmama olayını kesinleştirelm.:enbuyukkk: Etkili oldğnu söyleyen arklar, ya yedirmeden,yada 1tüp yedirip 1tüpünüde yedirmeden yapan ark.lar.Ama etkili olmadı diyenler sizdemi böyle yaptnz?? Mesela ablm yaptı yedirerek sürdü onunda olmadı.Bundan kaynaklanıyo olabilir diyorum ben.Ne diyosunuz??CADIARZU

ben 1 tüp yedirmeden sürdüm yarı yarıya etkili oldu
bence deneme yanılma yoluyla kendimize uygun süreyi ve diğer aşamaları bulabiliriz

kızlar dün akşam ilk denemeyi yaptım.3 tüp kullandım ilk sefer diye korkuyordum birazda çünkü kendim hayatta yapamazdım ağda hamileyken bi kaçkez eşim yapmıştı.ondan sonrada hiç yapmamıştım tüy dökücü kremle yapıyordum hep.işte 3 tüpüde yedirme yada tabaka halinde falan yapmadım rasgele tüy dökücü krem sürer gibi sürdüm,sonra paket yaptım işte tam 1 saat 10 dk gibi bekledim.ilk çok korktum çekemedim biraz ama baktım bişey olmuyor büyük büyük yapıştırıp yaptım.çok keyifli bişey.dendiği gibi %100 gitmiyor ama %80 kesin iyi geliyor.mesela normal ağda yapılırken çekildiği zaman en az 1 dk çok feci sızlaar bunda sadece 1 saniyelik hafif bi acı hissediyorsunuz başkada bişey yok. bana hiç bir yan etkide yapmadı ne yanma ne kızarma ne şişlik şanslıydım heralde ve etkisi geçtikten sonra da ağdanın etkisiylede olsa hiç bi acı hissetmedim.çok hoş bişey ya.herkese tavsiye ederim.şuan çok rahatım 3-4 seferden sonrada iyice azalır heralde.bu arada sağlık ocağına gittim yazdırmak için ve doktor erkekti tek kelime bişey sormadı uzman falanda değildi eczanedede bi sorunla karşılaşmadım.4 liraya aldım.fazlasıyla değer bence.önceki gün 94 sayfanın tümünü okudum bütün arkasdaşların yorul-mlarını.herkese teşekkür ederim.denemeyen arkadaşlarada başarılar dilerimhihoyyyt

çok sevindim umarım bu sefer bende rahatça işlem yapabilirimm

merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum ve bıkmadan usanmadan tum yorumnlarınızı okudum.bende dun 1 tup denedım ama sarmadım hiç etkili olmadı sımdı ıkı tup denedım tabaka halınde strec yoktu folyoyla sardım ama bıraz hava alıo sanırım.sabrettım ve bekledım bırazdan agda yapıcam inş olur.sonuçları size bildiririm.

evt arkadaslar sımdı bitti agdam.süper bişi bu ya.ama serayla sarmak gercekten cok onemlı ben 2tup kullandım ve gayet mukemmel.dun olmamıstı.iyi kullanmak gerekıo sanırım.bunyeden bunyeyede degısıklık gosterebılıo sanırım yada kıl kokunun kalınlıgına gore fln.bence mutlaka deneyın derım.

Gizgiz de anladğm kadaryla krem gibi yedirmeden,tabaka halinde yaymış ve öyle sarmş.ışin sırrı bu bence bakalm bende denicm inş olumlu sonuç alırımhihoyyyt

ya arkadaşlar bende deneyeceğim ama çok korkuyorum :1no2: birazda tüy dökücü krem ve jilet kullandığımdan artık kalınlaştılar o yüzden korkuyorum ama bıktım ya tüy dökücü kremlerden yorumlarınızı okudum bana bir cesaret geldi o yüzden yarın alıp denemek istiyorum bakalım ne olacak. sizi sonuçdan haberdar edeceğim.Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaa bu krem sadece türkiyedemi var ben almanyada bulabilirmiyim acabaa lüfen yazabilirmisiniz.. bide bunun tüylere bi etkisi olmuyor demi fazla cikarmaa gibi felan..
almanyada bulabilirim insallah

ya arkadaşlar bende deneyeceğim ama çok korkuyorum :1no2: birazda tüy dökücü krem ve jilet kullandığımdan artık kalınlaştılar o yüzden korkuyorum ama bıktım ya tüy dökücü kremlerden yorumlarınızı okudum bana bir cesaret geldi o yüzden yarın alıp denemek istiyorum bakalım ne olacak. sizi sonuçdan haberdar edeceğim.Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben de ilk defa bu krem sayesinde denedim.hiç korkma dene jiletten sonra mükemmel bi sonuç alıcaksın
ve çok mutlu olcaksındelikafadulden

yaa bu krem sadece türkiyedemi var ben almanyada bulabilirmiyim acabaa lüfen yazabilirmisiniz.. bide bunun tüylere bi etkisi olmuyor demi fazla cikarmaa gibi felan..
almanyada bulabilirim insallah

oralarda olup bulanlar da var sanırım.çoğaltma fln olmaz uyuşturucu krem bu

Back