Acısız Epilasyon & Emla Krem

hımmmm evet okumamışm daha yeniyim ya mazur görün yavaş yavaş alışırım tamam teşekkür ederim dimplehawk

estağfirullah aramıza hoşgeldinn o zaman
rica ederim yerimseniben

arkadaşlar mrb :) bende siteye değil ama emla krem grubuna yeni katıldım.. suan da sürdüm ve bekliyorum inş bende etkisini görürürüm.. ve size ii haberleri veriirim süprizzzzz

merhaba arkadaşlar bende emla ya karar verdim sayenizde gntl bolgeyi traş bıçağyla alıyorum ama emlayı kullanınca epilasyon aletiyle almak zor olur acaba memnun kaldığınız pratik bir ağda bandı varmı???????bikereden çekip bitiren çok korkuyorum ilk olacak bu ve ödüm patlıyor..yardıım???

ben epilasyon aletiyle yapıyorm zor olmuyosengözlerimebaksanab

edd arkadaşlar bende denemek için arkadaşımdan bi tüp aldım ve denedim uyuşma oldu ama az. oda sanırm az sürmemden kaynaklandı :) ama bi dahakine 2-3 tüp sürüp yapıcam kaydirigubbakcemile2 zaten benm denemek istediim de uyusup uyusmadıını örenmekti :))

emma kesinlikle süper birşey. bende kullandım ve hayret ettim. ama merak ettiğim birşey var sonuçta anestezik birşey sık kullanıldığında yan etkisi var mıdır acaba?

kızlar bende bugün aldım içinde 5 tüp var.. karneye yazdırdım gamyoncuiremsu 4,5 tL.
her neyse..
ama içinde böyle kagıtlar var onlar ne işe yarıyo onu anlamadım?

tabaka halinde sürücem sonra serayla kapatcam burda yapılanlar o tarz..

ama içinde o ince kagıt gibi olanalr ne işe yarıyo anlamadım:1no2:

Şöyle anlatayım o lokal anestezik bi ürün yani belli bölgeye uygulamak için ya hasta olanlar onu sürüp üzerini onunla kapayacaklar .Bizi anca sera kurtarıyo malum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şöyle anlatayım o lokal anestezik bi ürün yani belli bölgeye uygulamak için ya hasta olanlar onu sürüp üzerini onunla kapayacaklar .Bizi anca sera kurtarıyo malum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sanırım anladım kaydirigubbakcemile3
tesekkürederim

Bende bişey sorayım nereye ve ne diyerek yazdırdın öğrenebilirmiyim acaba yerimseniben

Bende bişey sorayım nereye ve ne diyerek yazdırdın öğrenebilirmiyim acaba yerimseniben

bize en yakın sağlık ocağına gittim.. bidaha büyük hastenelere gidemem diye düşündüm bi emla krem için hemde öyle yazmazlar hemen sırnaşık şey

sağlık ocağına gittimm.. bi kaç ilaçlar yazdırcaktım emla kremini de yazarmısnz dedim tabi dedi sorun çıkarmadıkaydirigubbakcemile3

iymiş ya benim gıcık doktor vermedi teşhise ne yazacam ağdamı yapacak diyeceğim dedi uyuz nolcak

iymiş ya benim gıcık doktor vermedi teşhise ne yazacam ağdamı yapacak diyeceğim dedi uyuz nolcak

büyük hastaneler falan vermeyebilir.. belki kadın doğuma fln gittiğinde yazdırabılırsın.. bana doktorum yazarım dmeişti bidaha gitmedim o doktora..
sağlıkocağına gidip yazdırdımhihoyyyt

şimdi sürdüm bekliyorum20 dakika olmuş 15-20 dakika sonra kontrol edicem
umarım iş yarar çok umutlandım çünkü

bende 2 gün önce denedim ya daha öncede denemiştim bi işe yaramamıştı bende. bu sefer bol bol sürdüm ama yine acı vaarr sadece azcık yüzeysel bir uyuşma var ama tüyleri koparken aynı acı ne güzel başka arkadaşlar yaramış ama bende şans yok galiba yaaa

benim önceki denememde canımın acıması günü geçmiş ilaç kullandığım içinmiş. yenisini aldım ama kullandığımı unutmuştum, 4 saat geçmişti ve hala hiçbirşey hissetmiyordum. tamamen uyuşmuştu. emlayı bana sevgilim yazıyor. her seferinde farklı şeyler yazdığından tecrübelendik. yanık, ilk gece sancısı bi bayanın rahat kullanabileceği yalanlar. yada doktoru ikna ederken siz önerirsiniz. bi arkadaş yazmıştı, bazıları gıcık olabiliyor. walla herkese tavsiye ediyorum, boşuna acı çekmişiz şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…