Acısız Epilasyon & Emla Krem

pelusss bende bu ikinci ilacı almam ama yine olmadı ya çok acıyo.. sen nasıl kullandın? birde sevgiline sor bakalım daha etkili bir uyuşturucu krem varmı?

canım emekli sandığından sa karnen babandan dolayı veya annenden yada kendim memursan para vermezsin maaştan kesilir

pekii hangi bölüme yazdırdın bunu bana doktor annesi bi komsumuz verdi tester gibi bişi ben 1 saat bekletmemiştim çok az kalmıştı şimdi küçük bi yere sürdüm bacağımda krem gibi kesmedi siz bolcamı sürdünüz ondan sona ağda nasıl yapcam? yardımm istiyorum pleaasseee

arkadaşlar ben sağlık ocağından yazdırdım 5 küçük tüpten oluşuyo tüpler açılınca bitirilmeli aksi taktirde anestezik sıvı buharlaşıyo etkisi yok oluyo

peki canım ağda yaparken 1 tüp yeterli oluyormu,ne kadar zaman sonra ağda yapabiliyosun...şu ağda yapmasını bi türlü beceremedim ya,yapanlara imreniyorum doğrusu.....

bunu bugün ilk kez tesadüfen bu forumu gezerken buldum. hemen bir sağlık ocağına yazdırıp temin etmeye çalışacağım. ve hemen deneyeceğim. umarım işe yarar ve kabus sona erer.

sağlık ocağından neden bu kremi istiyorsunuz dediklerinde ne diyorsunuz? bir de sağlık ocağından kremi temin edebilmek için vizite kağıdı falan gerekiyor mu? TC kimlik veya SSK numaramız yeterli olur mu?

şimdiden teşekkürler arkadaşlar. umarım herkeste olduğu gibi bende de işe yarar ve jilet, tüy dökücü krem gibi iğrenç yöntemlerden kurtulurum.

slm bayanlar bende bugün araştırmalar sonucunda emla ya kavuştum yalnız nasıl kullanacağımı bi türlü anlayamadım mesela kutudaki pansumanları kulanıyor musunuz bana acilen cvp verebilir misiniz:)

arkadaşlar merhaba bende bugun formu okuduktan sonra emla krem almaya gittim aldım az önce bikini bölgemde kullandım süper bişey ya acıyı hissettirmiyo karınca yagına şimdi sürüyorum:) işe yararsa kesin haber veririm

arkadaşlar merhaba bende bugun formu okuduktan sonra emla krem almaya gittim aldım az önce bikini bölgemde kullandım süper bişey ya acıyı hissettirmiyo karınca yagına şimdi sürüyorum:) işe yararsa kesin haber veririm ama sunu anlamadım emlayı sürüp nekadar beklicez

ya arkadaşlar şunu tam olarak nasıl yapıyosunuz yediriyo musunuz yoksa kalın tabaka mı ben tam beceremedim herhalde acı azaldı ama tam geçmedi
kalın tabaka yapıyosun ve sunu unutmayın arkadaşlar evde sıtrec varsa üzerini kapatın etkisini tam alırsınız ozaman

bunu sürdük üstünüde kapattık bekledik mesela 2 saat... uyuşma olup olmadığını deneyerek anlicaz ama krem kalıntıları var mesela yani ağda yapışmaz silipte mi ağda yapıştırcaz hemen bi yardımcı olursanız sevinirm.kafamçokkarıştı.. şimdiden teşekkürler...:ecrin_bebek::enbuyukkk::a015:

Son düzenleme:

evet siliyorsunuz, yıkayabilirsiniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…