• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

arkadaşlar emla tarih olur yakında sanırım. este kremi kullandıktan sonra mukayeseyi yapmak çok daha kolay

kızlar bu emla kremi nekadar ve özel bölge için bir tüp sadece birkezmi kullanılıyor? birdeee jiletten ağdaya geçiş yapıcam inşallah ama gerçeken uyusması için nasıl sürülüyor üzerini kapatmak gerekiyormu ve sonra orayı yıkayp ölemi ağdayla alıyoruz orası öle kremli ikenmi ? kaç saatte uyusuo ? birdeeeeeeeee :) kendim alabilirmiyim ki acımıyorsa eğer kuaföre gitmek istemiyorum

kızlar bu emla kremi nekadar ve özel bölge için bir tüp sadece birkezmi kullanılıyor? birdeee jiletten ağdaya geçiş yapıcam inşallah ama gerçeken uyusması için nasıl sürülüyor üzerini kapatmak gerekiyormu ve sonra orayı yıkayp ölemi ağdayla alıyoruz orası öle kremli ikenmi ? kaç saatte uyusuo ? birdeeeeeeeee :) kendim alabilirmiyim ki acımıyorsa eğer kuaföre gitmek istemiyorum

emla bir yanık kredimi...acıyı azatan ve bolgeyı uyuşturan
ssk karsılıyordu onceden ama sımdı karsılamıyor 60 TL civarında
evet tup tup yanı bır kez aldıgında 6 tup alıyorsun her defasında bır tupu suruyorsun zaten o bolge kremi emıyor sonra agdanı yapıyorsun :)15/20 dk da uyusuyor
kendın alabılırsın tabıkı ama uyusmusken temızce kuafor alsın
kendın aldıgında ertesı gun boyun agrısı problemıyle karsılasabılırsın :1:

emla bir yanık kredimi...acıyı azatan ve bolgeyı uyuşturan
ssk karsılıyordu onceden ama sımdı karsılamıyor 60 TL civarında
evet tup tup yanı bır kez aldıgında 6 tup alıyorsun her defasında bır tupu suruyorsun zaten o bolge kremi emıyor sonra agdanı yapıyorsun :)15/20 dk da uyusuyor
kendın alabılırsın tabıkı ama uyusmusken temızce kuafor alsın
kendın aldıgında ertesı gun boyun agrısı problemıyle karsılasabılırsın :1:

:) 60 tlye 6 tüp yani 6 ay ozaman iyi fiyatı bence ben bir tüp oluyor sanıyordum:) kremi okadar emiyor yani yıkamaya gerek yok buda güzel :) genelde 1 2 saatte anca uyusur diyorlar 15/20 dkda uyusrsa buda çok güzel olur:) kuaföre gitmek istemiyorum çok kasılıyorum utanıyorum:) ertesi günki ağrıya razıyım:)
pekiii uyusma süresi nekadar sonra kayboluyor yada uyusmama gibi bi durum olabilir mi ? yan etkisi olurmu acaba önce neremde deneyebilirim bunu birde tamamenmi uyusyor yani hiçmi hissetmiyoruz acıyı yoksa hafif mi hissediyoruz:) çok oldu ama şeyide merak ediyorum şimdi affdersin ama jletten dolayı malum çok fazla tüy var ve çok sert krem bu tüylerin üzerinde kalmaz dimi o bölge yer o kremi :)

:) 60 tlye 6 tüp yani 6 ay ozaman iyi fiyatı bence ben bir tüp oluyor sanıyordum:) kremi okadar emiyor yani yıkamaya gerek yok buda güzel :) genelde 1 2 saatte anca uyusur diyorlar 15/20 dkda uyusrsa buda çok güzel olur:) kuaföre gitmek istemiyorum çok kasılıyorum utanıyorum:) ertesi günki ağrıya razıyım:)
pekiii uyusma süresi nekadar sonra kayboluyor yada uyusmama gibi bi durum olabilir mi ? yan etkisi olurmu acaba önce neremde deneyebilirim bunu birde tamamenmi uyusyor yani hiçmi hissetmiyoruz acıyı yoksa hafif mi hissediyoruz:) çok oldu ama şeyide merak ediyorum şimdi affdersin ama jletten dolayı malum çok fazla tüy var ve çok sert krem bu tüylerin üzerinde kalmaz dimi o bölge yer o kremi :)[/QUOT

4 saat kadar etkılı suresi... her yerıne kullanabılırısn canım :1: ozellıkle ozel bolgene
acı hafif hissediliyor ama bazı kullananlar hiç hıssstmedıgını soyluyor...fizyolojık duyarlılıgına baglı
kredi kalmaz canım o bolgede masaj yapara sür yedir....ama mutlaka agdaya geç..
uzun sureli temızlık saglıyorsun ve cok rahat edersin al kredi sür ve çek canım :1:

pekiii uyusma süresi nekadar sonra kayboluyor yada uyusmama gibi bi durum olabilir mi ? yan etkisi olurmu acaba önce neremde deneyebilirim bunu birde tamamenmi uyusyor yani hiçmi hissetmiyoruz acıyı yoksa hafif mi hissediyoruz:) çok oldu ama şeyide merak ediyorum şimdi affdersin ama jletten dolayı malum çok fazla tüy var ve çok sert krem bu tüylerin üzerinde kalmaz dimi o bölge yer o kremi :)[/QUOT

4 saat kadar etkılı suresi... her yerıne kullanabılırısn canım :1: ozellıkle ozel bolgene
acı hafif hissediliyor ama bazı kullananlar hiç hıssstmedıgını soyluyor...fizyolojık duyarlılıgına baglı
kredi kalmaz canım o bolgede masaj yapara sür yedir....ama mutlaka agdaya geç..
uzun sureli temızlık saglıyorsun ve cok rahat edersin al kredi sür ve çek canım :1:

:1::1: taamam canım çok teşekkür ederim bu hafta deneyim son çarem bu krem :))))))))))

emla 60 lira mı olmuşş ben kullandığım zaman doktor yazıyodu ssk karşılıyodu neyse ben kendimi anlatıyımda yeni kullanacaklara moral olsun

ben emladan önce jilet kullanırdım emla sayesinde jileti bıraktım zamanla emlayıda bıraktım hemde bi paketi bitirmeden kendimi agdaya alıştırdım zamanla kökler inceldiği için ihtiyacım da kalmadı

okumuşsunuzdur herkeste aynı etkide uyuşukluk yapmıyor ama deneyin olmazsa bırakırsınız hepinizi :54::54::54:

emla 60 lira mı olmuşş ben kullandığım zaman doktor yazıyodu ssk karşılıyodu neyse ben kendimi anlatıyımda yeni kullanacaklara moral olsun

ben emladan önce jilet kullanırdım emla sayesinde jileti bıraktım zamanla emlayıda bıraktım hemde bi paketi bitirmeden kendimi agdaya alıştırdım zamanla kökler inceldiği için ihtiyacım da kalmadı

okumuşsunuzdur herkeste aynı etkide uyuşukluk yapmıyor ama deneyin olmazsa bırakırsınız hepinizi :54::54::54:

nasıl sürdüğünüde anlatrmısın:)

nasıl sürdüğünüde anlatrmısın:)

tabi tekrar anlatıyım

bana bi tup yetiyor sürdüm onu sonra buzdolabı poşetini yırtıp hava almayacak şekilde kapatıyordum özel bölgemi üstüne boxerımı sonra taytımı sonra pijamamı geçiriyordum sıcak olunca daha çok etki ediyormuş öyle yazıyodu arkadaşlar.. 30 dk sonra kontrol amaçlı cımbızla çekiyodum bi kılı anlıyodum ..temiz kuru bi brzle siliyordum başlıyordum ağdaya :9::9: hepsi bu kadar:34:

merhaba kizlar umarim soruma yakin zamanda cevap bulabilirim ben oglusumun ayak tirnaklari batmisti o yuzden almistim emla kremi ve bu etkisini ilk defa burda okudum ve cok sasirdim ve bir umitlendimki sormayin:1: ama benim bir sorum olacak sezeryan ameliyati gecirmis biri olarak (6 ay once) bu kremi denesem sorun olurmu acaba kullanan varmi ya yoksa krem heba olacak oylece duruyo bir tupunu bile kullanmamisti dr oglusumun parmaginda:44:

bende bugun ilk defa birzdan kullanıcam bunu...kendimi bildim bileli jiletle alıyordum....ama sürüp 2 saat sonra öyle mi gitsem yoksa...evde serayı çıkarıp öyle mi gitsem..?

merhaba kizlar umarim soruma yakin zamanda cevap bulabilirim ben oglusumun ayak tirnaklari batmisti o yuzden almistim emla kremi ve bu etkisini ilk defa burda okudum ve cok sasirdim ve bir umitlendimki sormayin:1: ama benim bir sorum olacak sezeryan ameliyati gecirmis biri olarak (6 ay once) bu kremi denesem sorun olurmu acaba kullanan varmi ya yoksa krem heba olacak oylece duruyo bir tupunu bile kullanmamisti dr oglusumun parmaginda:44:

kullanmanızı tavsiye etmem ben.sonucta her kremın yan etkisi var faydası oldugu gibi.recetesini internetten okudum.yan etkılerı cok fazla.tamam hepsi olcak değil ama uyusturuyo sonucta gecıcıde olsa.6 ay önce sezeryan olmussunuz.bebek emziriyosunuzdur mutlaka.kremler deri altından kana karısıyor.kana karışan kremler mutlaka sütünüzüde etkiler.bebeğide etkiler.

hanımlar bazı topiklerde çok yararlı bazı topikler de çok zararlı diyor kafam karıştı.
1 kere kullanımda sanıyorum ki çok zararı olmayacaktır.
bikini bölgesini yaparken vajinayı pamukla kapatarak zararı varsa engelleyebilirim diye dşünüyorum.
alt bikini bölgesinde deneyen arkadaşlar uyuşup uyuşmadığını paylaşabilir mi acaba?

Uyuşturan ilaçların doz aşımı, çok fazla ilacın cildinizden emilip kanınıza geçmesi halinde ölümcül yan etkilere yol açabilir. Tıbbi doktor tavsiyesi olmadan uyuşturan ilacın kullanılması halinde (örneğin lazer epilasyon gibi kozmetik bir prosedür sırasında) böyle bir durumun meydana gelmesi daha büyük bir ihtimaldir. Doz aşımı belirtileri arasında şu gibi durumlar gözlenebilir: düzensiz kalp atımları, nöbet, konvülsiyon (istem dışı kasılmalar), koma, solunumun yavaşlaması veya solunumun durması.

alıntıdır

Anestol Pomad da Emla Krem gibi bir lokal anesteziktir. Uygulandığı bölgeyi hissizleştirir, acı ve ağrı duyulmasını önler.

tabi tekrar anlatıyım

bana bi tup yetiyor sürdüm onu sonra buzdolabı poşetini yırtıp hava almayacak şekilde kapatıyordum özel bölgemi üstüne boxerımı sonra taytımı sonra pijamamı geçiriyordum sıcak olunca daha çok etki ediyormuş öyle yazıyodu arkadaşlar.. 30 dk sonra kontrol amaçlı cımbızla çekiyodum bi kılı anlıyodum ..temiz kuru bi brzle siliyordum başlıyordum ağdaya :9::9: hepsi bu kadar:34:

internette kesinlikle üstü kapatılmamalıdır çok zararlı olduğu yazıyor

arkadaşlar ben bayadır emlayı kullanıyorum, gayette memnunum. Hassas tene sahip olup ağda acısından gözleri yaşaranlara birebir tavsiye ederim. Sonuçta her ilacın hapın yan etkisi olacağı gibi bu kreminde yan etkileri kişiden kişiye değişir. Sonuçta antidepresanların üstünde bile ölüm intihar diye yan etkilerini yazıcaklardır,öldürüyor diye içmekten vazgeçilmiyor sonuçta. Ama denildiği gibi kişiden kişiye tenden tene fark eder.

Yarın alıp deneyeceğim, umarım işe yarar. Acaba bu kremi bikini bölgesinde de kullanabiliyor muyuz? Kusura bakmayın yazıldıysa, internetim berbat, rahat gezinemiyorum :)

Back