hangisi daha iyi olur ise yada farkları ne ?
Emla kremi soruyorsan 57 TL den daha pahalı...Biolyn ise emlanın yarı fiyatı nerdeyse...ve benim güzellik salonu olan bir arkadşım var..o dediki Emla nın bir tüpünde 5ml var..biolyn de ise 10 ml..aslında epey ucuza gelmiş oluyor biolyn..bunlar ilaç statüsünde olmadığından karşılamıyordur bence..
canım eczanelerde bulunuyo ben 27.ytl ye aldim...buyuk ihtimalle tüm eczanelerde vardir..yoksa bile siparis edersin getirtirler..
Ben bu kremi 50 TLye aldım. İçinde 5 küçük tüp var dimi?
Geçen gün emla alıcagımdan bahsetmiştim ama almadım :) o parayı ona vericeğime elle tutulur bişeye harcamak fikri daha mantıklı geldi ve emla kremi almadan öylece kuaföre gittim herhalde büyük cesaretimden dolayı bünyem kendini ödüllendirdi ve hiç canım acımadı yani hiç bişey hissetmedim gibi bişey değil tabiki biraz acıdı ama dayanılmaz bi acı değildi zaten 6-7 dakika sürüyo bittiğinde sanki hiç o ufak acıyıda yasamamıssınız gibi. Şöyle özetliyim ayak parmaklarımı kapı pervazlarına vurmaktansa her saniye ağda yaptırabilirim :)) teyit ettim onayladım ve o kreme o parayı vermeyin arkadaslar gidin kendinize bi kazak etek neyin bişey alınyemek ısmarlayın kendinize falan mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?