Acısız Epilasyon & Emla Krem

Ya bu emla yerine farklı bir krem kullandılar merkezde.5 dakkida uyuşturmaya başladı.20 dk da ipl lazere girdim.sera mera folyo 1 saat diye bişi yoktu.biolyn krem kalın bir tabaka sürdüler ve 15 dak sonra hepsi nerdeyse emilmişti.ıslak mendille silip 20. dk.işleme başladılar.dokunuşu hissettim fakat acı yok.dişçi tedavisi gibi.

ben sürmeye korkuyorum sonucta deri o kremı emiyo.o bölge hassas bölge.ya ilerde bir sorun olursa sonucta uyusma varsa beynıde etkılıyodur.zaten kremın yan etkısınde nadiren nöbet geçirme yazıyo ısıyla karısık yapıldıgında sir de ısıyla yapılıyo sonucta yada lazer ne bilim korktum ben :) acıya devam ediyorum hala .

hangisi daha iyi olur ise yada farkları ne ?

ilk iki seansta emla sürüp steçleyip 1 saat kadar beklettiler ndyag la atış yaptılar canım yandı-İPL e aldılar.son iki seansta ise bir ipl bir ndyag yaptılar.biolyni sürdüler son iki seansta steçlemediler ve sürdükten 15-20 dk. sonra işleme aldılar. hiç acı hissetmedim.bitkisel bir kremmiş.ucuz olduğu içinde kremin parasını dahi almadılar.yarım tüp kullandılar yetti.bir yan etkide olmadı.başka bir işlem için eczaneden sordum bulamadım.sadece lazer salonlarında ve güzellik salonlarında satılıyor.

dün ilk kez genital bölge öncesi kullandım emlayı.hiç uyuşmadı gibi geldi çünkü dokununca hissediyodum.ama ağda sırasında canım hiç yanmadı.ağdanın sıcaklığını bile hissettim ama kılların çekilmesi sırasında hiç canım yanmadı.kesinlikle bundan sonra emla krem kullanıcam.kaşlarıma da sürdüm denemek için işe yaradı.tavsiye ederim.biraz pahalı evet ama işe yarıyor.

emla 1 saatte hiçbir işe yaramadı bende.işlem yarıda kalmıştı biolyn kremle bir sonraki gün yarım kalan işlemimi tamamladılar.

sitesine baktım bu biolyn iyi işe yarıyor galiba.adamlar parakende satış yapmıyor.gidip lazer merkezinden aldım arkadaşım için bu üçüncü tüp oldu.

bu emla kremi ssk karsılıyor diyordunuz karşılamıyormuş normal fiyatıda 27 değil 57 diyor eczacı

Emla kremi soruyorsan 57 TL den daha pahalı...Biolyn ise emlanın yarı fiyatı nerdeyse...ve benim güzellik salonu olan bir arkadşım var..o dediki Emla nın bir tüpünde 5ml var..biolyn de ise 10 ml..aslında epey ucuza gelmiş oluyor biolyn..bunlar ilaç statüsünde olmadığından karşılamıyordur bence..

biolyn nerde satılıyor?emladan daha etkiliyse tabiki biolyn tercih ederim bende

Bende araştırdım ama üretici perakende satmıyormuş..sadece güzellik salonlarında bulunuyor..yani seninde gittiğin güzellik salonundan stemen gerekecek..eğer onlarda yoksa güzellik merkezinden temin etmelerini isteyebilirsin...

Bu hafta içinde bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim :26: Hangisi daha etkilidir kızlar Biolyn mi Emla mı ? Bide gerçekten uyuşturuyor mu yani hiç acı hissedilmiyor mu? Hangisini tavsiye edersiniz?

Biolyn'in uyuşturucu etkisinden çok genital bölge temizliğiyle alakalı oldugunu gördüm. 6-7 ay kadar önce emlayı kullandım ama bazı aksiliklerden dolayı bekleme saatini çok aşmıştım ve ağdanın son dakikalarında canım yanmaya basladı sanırım etkisi geçiyodu ama ilk anlarını sorarsanız mükemmeldi :)) daha sonrasında cesaret edip yine kullanamadım çok hassasım çünki bu konuda neyseki cesaretimi toparladım yarın yeniden kullanıcam :)) şunu söyliyim etki etmiyo diyen arkadaşlara daha önceden emlasız ağda yaptırdıysanız nasıl bi acı oldugunu biliyosunuzdur emla bu acıyı tamamen geçirmiyo ama aşırı derecede azaltıyo ilk ağdasını emlayla yapan arkadaşlar hiç acı hissetmicekleri düşüncesiyle yaptıgı için etki etmiyo diyo olabilirler bence önce küçük biyere emlasız deneyin sonra emlanın farkını anlicaksınız psiklojik açıdanda rahatlamış olursunuz böylece etki etmeye baslar belkii :)))

valla arkadaşlar bende emlayla tanıştım 4 tüp kullandım.ayda 1 tane şeklinde.hayatımda ağda yapmamıştım artık kuaföre gidip yaptırıyorum.4 tüple inceldi ve azaldı.artık siz düşünün muhteşem bişi.zaten inceldikten sonra hiç acımıyor.inanın son ağdamda koltukaltım oradan daha çok acıdı.bence deneyin derim verdiğiniz paraya kesinlikle deyiyor.

bugün ilk defa jilet değil makina ile temizlik yapıcaktım ki acısını düşündükçe bir türlü başlayamadım nette oyalanıyordum sonra dedim bi bakayım benimle aynı durumda olanlar varmı bunun acısını azaltma yolu varmı veeeee varmışşş hemen yarın emla krem alıyorum işe yarar inşallah :26: ya süper rahatladım şuanda çok teşekkürler kızlar

Geçen gün emla alıcagımdan bahsetmiştim ama almadım :) o parayı ona vericeğime elle tutulur bişeye harcamak fikri daha mantıklı geldi ve emla kremi almadan öylece kuaföre gittim herhalde büyük cesaretimden dolayı bünyem kendini ödüllendirdi ve hiç canım acımadı yani hiç bişey hissetmedim gibi bişey değil tabiki biraz acıdı ama dayanılmaz bi acı değildi zaten 6-7 dakika sürüyo bittiğinde sanki hiç o ufak acıyıda yasamamıssınız gibi. Şöyle özetliyim ayak parmaklarımı kapı pervazlarına vurmaktansa her saniye ağda yaptırabilirim :)) teyit ettim onayladım ve o kreme o parayı vermeyin arkadaslar gidin kendinize bi kazak etek neyin bişey alın yemek ısmarlayın kendinize falan mesela

ayyyy nasılda rahat anlatmış süpersin vallahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…