Bu kremi kullanmanızı tavsiye etmem arkadaslar çünkü bu krem zamanla o bölgeyi hissizleştiriyor. ilerki cinsel hayatınızda sıkıntıya uğrama ihtimali yüksek. tabii bu sizin için problem değilse siz bilirsiniz. fakat bu kremin zaman içinde sürekli kullanılan bölgeyi hissizleştirmesi bir gerçek ve bunu yaşayan çok insan biliyorum, okudum
sürdüğün yerin hava almaması gerekiyorartik sigorta karsilamiyormus, gecen yillarda oyleymis ama artik degismis kendi cebinizden aliyorsunuz
Ya nolur bana yardim edin, bende burda okumustum ve fikir acayip hosuma gitmisti amaaaaa
tam iki ayri kez alip denememe ragmen bende sifir etki yapti bu emla kremi
surdum bekle bekle hic bir etkisi olmadi, ne uyusukluk nede baska bisey
benmi yalnis bisey yapiyorum nedir anlamadim
ayni sorunu yasayan varmi aranizda? surupte etkisini gormeyen
sürdüğün yerin hava almaması gerekiyor
streç filmle iyice sarıp öyle bekliyorum ben
birde tabi incecik sürüp yedirmekte işe yaramıyor.bol sürmek tabaka halinde bırakmak lazım
1 buçuk 2 saate yakındenerim strec filmle (((
siz ne kadar beklediniz etkisini gormek icin
1 buçuk 2 saate yakın
cımbızla dene önce uyuşmş mu bak
uyuşmadıysa biraz daha beklersin
ben buzdolabı poşetini yırtıyorum upuzun oluyor zatentmm mutlaka deneyecegim,
bisey soracam, bacagi strec filme sararizda bikini bolgesini falan nasil yapacaz? orasi sarilmazki strece ?:26:
genitale lazer yaptırırken ben emlayı sürüp streçi o bölgeye tutturuyordum. Kaymıyor merak etmeyin.
haa birde eczacı ile konuşmaya gerek yok ürün ağda salonları ve güzellik salonlarında lazer salonlarında satılıyor.kozmetik ürün.Yeni ürün lazer merkezinde uyguladılar.5 dakikada uyuşturmaya başladı ve sterç falan gerekmedi 20 dakikada ipl lazere girdim Biolyn topikal krem daha ekonomik olduğu için parada almadılar.bir deneyin...
emlamı? biolyn mi hangisiBu kremden kullanmayı düşünüyorum Lazeree giderken
ne kadar süre önce ve nasıl sürmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?