Acısız Epilasyon & Emla Krem

bende 6 aydır kullanıyorum emlayı.çok memnunum.benim sürekli aldığım eczane tek tüp halinde de satıyor 11 liraya.sürdükten 1 saat sonra yapıyorum agdayı.diş uyuşması gibi hiçç bişey hissetmiyorum.ama streç film sarmayın bence terletip etkisini azaltabilir.eğer sürekli gittiğiniz eczane varsa sorun belki tek tüp satıyorlardır.

arkadaşlar bu kremi sürdükten sonra eldivenle almanızı tavsiye ederim ağda kadar acıtmıyor çok rahat ve seyrekleştiriyor

merhaba herkese.1 yıldır lazer epilasyon yaptırıyorum.acı eşiğim çok düşük olduğu için özellikle bikini bölgesinde işlemi gözyaşları içinde tamamlıyordum ki emla ile tanıştım:)forumda okudum ve çok fazla ikna olmadıysam da denemeye karar verdim.öncelikle şunu söyleyeyim ilacı artık sigorta karşılamıyortam 57 lira ödedim.sadece 1tüp kullandım özel bölgem için,biraz da kol altıma kullandım.özel bölgeyi streçle kapattım sonra.kremi saat 3te sürmüştüm 4te epilasyon başladı ve inanılmaz sonuç hiç acı hissetmedim:)gerçekten mucize gibi.bu kadar acı çekmeye değmez emla kullanmaya devam..:)

Bu kremi kullanmanızı tavsiye etmem arkadaslar çünkü bu krem zamanla o bölgeyi hissizleştiriyor. ilerki cinsel hayatınızda sıkıntıya uğrama ihtimali yüksek. tabii bu sizin için problem değilse siz bilirsiniz. fakat bu kremin zaman içinde sürekli kullanılan bölgeyi hissizleştirmesi bir gerçek ve bunu yaşayan çok insan biliyorum, okudum

jiletten ağdaya geçicekler için gerçekten büyük bir nimet bu krem
ben bu krem sayesinde jiletten kurtuldum
ama dediğiniz gibi sürekli kullanmamak lazım sonuçta o da bir ilaç
zaten fiyatıda miktarına göre epey pahalı

merhaba arkadslar bende agda yapıcam bikini bölgeme ılk defa acıdıgı ıcın cok korkuyorum kremı almak ıstıyorum ama cok pahalı hangı doktora yazdırabılırım cvp yazarsanız sevınırım beklıyorum kızlar

artik sigorta karsilamiyormus, gecen yillarda oyleymis ama artik degismis kendi cebinizden aliyorsunuz

Ya nolur bana yardim edin, bende burda okumustum ve fikir acayip hosuma gitmisti amaaaaa
tam iki ayri kez alip denememe ragmen bende sifir etki yapti bu emla kremi

surdum bekle bekle hic bir etkisi olmadi, ne uyusukluk nede baska bisey

benmi yalnis bisey yapiyorum nedir anlamadim

ayni sorunu yasayan varmi aranizda? surupte etkisini gormeyen

sürdüğün yerin hava almaması gerekiyor
streç filmle iyice sarıp öyle bekliyorum ben
birde tabi incecik sürüp yedirmekte işe yaramıyor.bol sürmek tabaka halinde bırakmak lazım

yarın ilk işim bu kremden almak olcek...yıllardır eziyet ediyomuşuz kendimize deniyelim görelim yorumu yazarım

genitale lazer yaptırırken ben emlayı sürüp streçi o bölgeye tutturuyordum. Kaymıyor merak etmeyin.

tmm mutlaka deneyecegim,
bisey soracam, bacagi strec filme sararizda bikini bolgesini falan nasil yapacaz? orasi sarilmazki strece ?:26:
ben buzdolabı poşetini yırtıyorum upuzun oluyor zaten
oraya güzelce koyuyorum hava almıcak şekilde sonra iç çamaşırımı eşofmanımı giyip bekliyorum

genitale lazer yaptırırken ben emlayı sürüp streçi o bölgeye tutturuyordum. Kaymıyor merak etmeyin.

Yeni ürün lazer merkezinde uyguladılar.5 dakikada uyuşturmaya başladı ve sterç falan gerekmedi 20 dakikada ipl lazere girdim Biolyn topikal krem daha ekonomik olduğu için parada almadılar.bir deneyin...

Yeni ürün lazer merkezinde uyguladılar.5 dakikada uyuşturmaya başladı ve sterç falan gerekmedi 20 dakikada ipl lazere girdim Biolyn topikal krem daha ekonomik olduğu için parada almadılar.bir deneyin...
haa birde eczacı ile konuşmaya gerek yok ürün ağda salonları ve güzellik salonlarında lazer salonlarında satılıyor.kozmetik ürün.

Bu kremden kullanmayı düşünüyorum Lazeree giderken

ne kadar süre önce ve nasıl sürmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…