Acısız Epilasyon & Emla Krem

sebamed losyon DİYE BİŞİ DUYDUM AMA DİĞER TOPİKLERDE KULLANAN OLMUŞ ACABA DOĞRUMU Kİ KIZÇELER ,BU LOSYONU ARAŞTIRINCA NEMLENDİRİCİ OLDUĞUNU GÖRDÜM ACIYI NASIL ÖNLEYECEKKİ KAFAM KARIŞTI SANKİM :44::44:AĞDA ÖNCE Sİ SÜRÜLÜP YARIM SAAT BEKLETİLİYORMUŞ SONRASINDA AĞDA YAPILIYOMRMUŞ VE ACI HİSSEDİLMİYORMUŞ :26::26:

herşey iyi güzel kızlarda benim tek sorunum güzellik salonu bulmamda (yazlık bölgedeyiz)

acaba edremit ilçesinde bildiğiniz temiz ,sadece bayanlara özel ,asla erkek çalışanı ollmayan ,güvenilir bir yer bileniniz varmı aranızda

eğer varsa sölermisiniz ,arkadaş çevrem olmadığı ve buralarda yeni olduğumuz için pek bir yer bilmiyorum ,yardımıza ihtiyacım var

ben emla kremi başka bir sebeple almıştım genital ve bikini inannnın bende sadece karıncalanma yaptı öyle ahım şahım bir uyuşukluk yapmadı belki acı eşik şiddetim farklıdır.. yani benim umutlar yine kaldı tüy dökücü kremlere ki lazere giderkende genital iç bölge için gelmeden 40dkk önce sürün diyolar hala bile ben hissediyorum.... var yaaa yok teknoloji bukadar gelişmişken artık cidden el atsalarda kurtulsak yahu ...offf... neyse bilginize sunulur...boşa 57 tl verdim;(

Tüm sayfalara göz atmaya calistim ama, gözümden kacmis olabilir. Bu kremi kullanma amacini doktora danisan var mi aranizda?
Kuzenim tipta okuyor, 5. sinif. Kesinlikle kullanmamami söyledi. "Jilet kullan bi ömpr ama sakin bu tarz bi kimyasali genital bölgene sürme" dedi.
Mezun olmamis olsa bile fikirlerine cok güvenirim "yarim doktor"umuzun.

sizin gibi söyleyen bi kaç kişii daha olsa keşke,çoğu kişi uyuşturmadığını söylüyor,bide zararlı olduğunu falan yazmışlar:26:

Son düzenleme:

aynen ben hala jilet kullanmaktayım. aritmi var bende de..artık alınmayacak raddeye geldi. bu yüzden kremi kullanıp makine ile almayı düşünüyorum.umarım kötü bir sonuç doğurmaz, umarım...

zararı olabilir bilmiyorum hiç ama ben genital üst bölge için kullandım. sürdükten hemen sonra streç film ile iyice kapattım üzerine çamaşırımı tekrar giyip 2 saat bekledim. çoğu yerde sıfır acı vardı. baı yerler uyuşmamış neden bilmiyorum ama, sanırım az sürdüm oralara.

yıllarca jilet kullanımı sonrası makina ile yaptım epilasyonumu çok mutluyum :)

ben biraz alıştırdıktan sonra bırakıcam. kimileri üzerini kapatmayın çok zararlı diyo ama ben mumyaladım resmen kendimi inşallah zararlı değildir :44: iyice araştırmak lazım aslında....

zehirlenme falan yazıyo bazı yerlerde :18:

evet. tüy köklerinden kana karışabilirmiş..bu da komaya hatta ölüme yol açabilirmiş. bu yüzden almadan önce sanırım iyice temizlemek gerekiyor sanırım.. bilmiyorum korktum ya.:44: ama başka çarem yoook.

aynen ben hala jilet kullanmaktayım. aritmi var bende de..artık alınmayacak raddeye geldi. bu yüzden kremi kullanıp makine ile almayı düşünüyorum.umarım kötü bir sonuç doğurmaz, umarım...

Canım bende sonuç verdi uyuştu üstte anlattığım gibi, yan etkileri varmı bilmiyorum çünki ben zaten bu kremle ağdaya geçiş yaptım. Streçe sarma olayı nedir bilmiyorum, bu şekilde kullanmadım, ben sürdüm üzerime bir etek geçirdim, krem sürülen yerlere hiç bir şey değmemmesini sağladım sadece, kilot giymedim oturmadım uyuşana kadar.

kızlar zihinsel engeli bir kısım var. ergenlige girdi. genitalde ufak tulenmeler başladı. ama asla agda ve benzeri şeylere izin vermez. acısına şahit olmuşlugu var. gerçekten hissi sıfıra indriyormu.bizim için çok önemli zira bir ömur ben kendisini jiletle temizlemek zoruna kalıcam. oda birşey degilde bir gun kendi başına deneip kazaya ugramasından korkuorum. bu krem dediginiz kadar varmı cidden.

Ben bu kremi yaklaşık 2 sene önce kullandım etkisi kisiden kisiye değişiyor bende yarı hırsızlık olmuştu ama ablamda hiç olmadı 2tup kullanmasına rağmen aben alıştığım için kullanmayı bıraktım ama ablam lazer yaptırdı dediğim gibi etkisi kisiden kisiye değişiyor bence dayanabilirse kızına lazer yaptir en azından genital bölgeye derim ben kesin çözüm olur senin için Allah yardımcın olsun

bende aldımm bu kremden bikini bölgem için kullanıcam
birşeyi merak ediyorum arkadaşlar
bu sonuçta bi krem. sürdükten sonra ağda oraya yapışır mı ?
peçeteyle silin yıkamayın demişler. peçete kremi temizlemek için yeterli olur mu
ağdanın tüyleri alabilmesi için iyice yapışması gerekiyor ya ondan soruyorum
şimdiden teşekkürler.

Ben kuru bezle kurtuyordum yani siliyorum zaten kıllara yapışıyor ağda hadi sana kolay gelsin seker

kızlar ben bu kremi sorudm biraz korkagım yan etki konusunda hi bi zararının olmaycagını söyledi bana eczacı

hakikaten çok iyi bir krem. ben kuzenime tavsiye ettim o da memnun kaldı. bundan 3-5 sene önce peynir ekmek gibi satıyordum sağlık ocakları dahi yazabiliyordu fakat daha sonra sağlık bakanlığı ödemeyi durdurdu ve şuan ödenmiyor. merak edenler için fiyatını söyleyeyim 57 lira.
canı kıymetli olanlar kesinlikle denesin asla pişman olmazsınız

Ben kuru bezle kurtuyordum yani siliyorum zaten kıllara yapışıyor ağda hadi sana kolay gelsin seker

teşekkür ederim :)
kendim yapamıcam sanırım
reglim bitsin ağdacıya gitcem
çok utanıyorum ve korkuyorumm :18::18:

tüy dökücü krem deneyebilirsiniz, hemofili hastası bir arkadaşım kendini kesmemek için bunu kullanıyordu.

Bugün aile doktoruma bu kremi yazdırdım ama maalesef devlet artık ödemiyormuş fiyatta çok 57 lira.Neden ödemiyor devlet yaa ne hevesle yazdırmıştım.Şimdi tavuk gibi yolunmaya devam edicez

bu kremi icad edenden allah rzı olsun valla ilk defa genital bölgemi agda yapabildim süper bişey ya jilet kullananlara şiddetle tavsiye derim boşa sakallı sakallı gezmeyin derim büyük rahatlık agda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…