Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bu hafta doktora gidip soracaktım yan etkisi varmı çok die.tamam çok güzel uyuşuo ama kan kanseri olmaya da değmez yani. o asetonal mi ne bi şe var 2 tl dednizi o nun yan etkisi var mı peki kullannlar söylesin lütfen xylocaine yi de aldım ama bi işe yaramadı o da 10 tlydi boşa gitti ..
kızlar bu emla yı devlet karşılıyor mu ? yani reçete ile alabiliyor muyuz artık? ben araştırdım da fiyatı 57 tlymiş. son günlerde alanınız var mı?
Arkadaslar benimde 2 ay sonra dügünüm olacak ve jiletle aliyorum..hemen ertesi gün cikiyor agdayi bi kere denedim bidaha tövbe ettim dayanamiyorum o aciya..bu emla kremini veya uyusturucu kremi burda sordum fakat yok..ben avusturyada yasiyorum nasil böle bisey bulcam bilmiyorum
Bende eskiden bu kremlerden kullanıyordum ancak artık acısız soprano ütüleme epilasyon yöntemi var bence bir deneyin, kullandığım dönemlerden biliyorum bu kremler bir bas belası sür sür bitmiyor yine geliyo yine geliyo
bende bu siteden ogrendim kremi bugun aldim pazatesi elime gecer ins bende ingilterede yasiyorum benim aldigim site diger ulkelerede yolluyo sanirim krem gelsin denerim istersen sitenin adresini veririm hem fiyat daha makul sanirim 5grm tup 2.kusur pound
kızlar benim krei 3. kullanışım oldu dün.gerçekten çok etkili..kremi dikkkatli bir şekilde sürüyorum sonra serayla kapatıyorum 1 saat bekliyorum.makineyle alıyorum.ilk defa denediğimde etkisi geçince çok acımıştı,artık hiç acımıyor.20 dk da işlem tamam,pamuk gibi...
Bende eskiden bu kremlerden kullanıyordum ancak artık acısız soprano ütüleme epilasyon yöntemi var bence bir deneyin, kullandığım dönemlerden biliyorum bu kremler bir bas belası sür sür bitmiyor yine geliyo yine geliyo
bende bu siteden ogrendim kremi bugun aldim pazatesi elime gecer ins bende ingilterede yasiyorum benim aldigim site diger ulkelerede yolluyo sanirim krem gelsin denerim istersen sitenin adresini veririm hem fiyat daha makul sanirim 5grm tup 2.kusur pound