• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

Kızlar bu krem hakkında amerikada yasaklanmış çünkü ani ölümlere neden oluyomuş fln diye şeyler duydum kk forumda başka bi başlıkta okudum aynı şeyleri duyan varmı ????ölümün geri dönüşü olmaz kıl tüy için canımızdan olmayalım :1::1:

buyuk bı hevesle dr.yazdırdım ama artık sıgorta karsılamıomus 55tl demıs eczanede
butun hayellerım suya dustu gene kaldık jılete:84:

ben de birkaç sene önce 6-7 tüp kullandım ve sonra alıştım ağdayla almaya başladım, siz de birkaç kullanımdan sonra alışırsınız kızlar ömür boyu kullanılmaz sonuçta

bende bikini bölgesi için acı çekmeyeyim diye ağda öncesi uyuşturucu sprey aldım ama emla gibi değil küçük anestezi ameliyatlarında falan kullanılanından
kulak delme vs gibi

Bende bu ilaç 30 tl iken 2 ayda bir kez alıp kullanıyordum.birkaç ay üst üste kullanınca zaten tüylerin çıkma zaamnları kalınlıkları değişiyor.sonra ilacı bıraktım tüyler zayıfladığı için.şimdi makineyle alıyorum acıyor ama abartılacak bişey yok.Yani bir kaç ay kullanın zayıflayınca daha rahat ağdaya gidersiniz v
eya kendiniz alırsınız.

kizlar ben almanyada yasiyorum ve bu kremden uzun süre önce burdan ögrenip aldiydim, yapamamistim bugün tekrar denedim 2 saat bekletim ve müthis birsey hic bir aci YOK! harikaa yaa olamaz böyle birsey :))) burda recetesiz aliniyor eczane satiyor 30 € yani 58TL falan oluyor sanirim.. ama bence deger, gerci bir kac kez yaptiktan sonra agdaya alisinca kullanmayi düsünmüyorum, herkeze tavsiye ederim:)

bende emla kremi almayı düşünüyorum. Genital bölgeye ağda uygulayamıyorum ve bu benim için büyük sorun gerçekten :( Yan etkisi falan yok değil mi? En kısa zamanda alıp denemeyi düşünüyorumda :37:

Ben de birkaç kez kullandım hiçbir acı duymuyorsunuz fakat sonra lazere gittim 4 seansta bitti çok şükür :)

Ben de birkaç kez kullandım hiçbir acı duymuyorsunuz fakat sonra lazere gittim 4 seansta bitti çok şükür :)
Lazerede tehlikeli diyolar ve çok acı hissi verdiğini duymuştum. Birde bu kadar kısa seansda bitiyor mu yoksa kişiye göre değişiyor mu acaba ? :44:

haydaaa herkes farklı bi şey söylüyooo :37: bu emla krem işe yarıyo mu yaramıyo mu ya ona göre alıcammm :26:

haydaaa herkes farklı bi şey söylüyooo :37: bu emla krem işe yarıyo mu yaramıyo mu ya ona göre alıcammm :26:

o sana bagli canim, kimisinde etki göstermiyor bünyeden vicuttan veya dogru yapamadiklari icin bilemicem, bende cok güzel etki yapti 0 his hic bir sey hisetmiyorsun tavuk gibi yol :)) tavsiye ediyorum

Back