• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

kızlar bişey sormak istiyorum . Bu kremi hamileyken kullanan varmı yada hamilelik döneminde kullanılabiliyomu bilen beni bilgilendirriseniz çok sevinirim...

Prospektüs Bilgisi:
FDA gebelik kategorisi B. (En güvenilir kategori A'dır) Bu ilacın gebelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yoktur. Hamileyseniz veya tedavi dönemindeki tarihlerde gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söyleyiniz. Lidokain ve Prilokain topikal anne sütüne geçebilir ancak tedavi edici dozlarda kullanılan Lidokain ve Prilokain’in anne sütüne geçen miktarı, bebek üzerinde risk oluşturmayacak kadar düşüktür.

bence bu riske girmemelisiniz..

ya ben bunu eczaneden 1 ay önce :7:aldım 50 tl ye eve geldim sürdüm fakat 15dk bekletteim şimdi okudum 1 saat bekletenler varmış ve ben uyuşmuştur diye psikolojilk olrak hissetmedim malum bölgeye ağdayı sürdüm ama çekemdim çokcanım yandı suyla çıkarttım zar zor..
tam kullanlat açıklarmı lütfen tekrra ne kadar bekletip ve 1 tüpümü sürcez 2 tüpmü paket bölgewsine kızlar

ya ben bunu eczaneden 1 ay önce :7:aldım 50 tl ye eve geldim sürdüm fakat 15dk bekletteim şimdi okudum 1 saat bekletenler varmış ve ben uyuşmuştur diye psikolojilk olrak hissetmedim malum bölgeye ağdayı sürdüm ama çekemdim çokcanım yandı suyla çıkarttım zar zor..
tam kullanlat açıklarmı lütfen tekrra ne kadar bekletip ve 1 tüpümü sürcez 2 tüpmü paket bölgewsine kızlar

canım senın kullandın ne kı kremmı spreymı

canım senın kullandın ne kı kremmı spreymı

evet arkadaşlar eczaneden aldım kremi. biraz pahalıydı ama sgk anlaşması yokmuş. kullandım. burdaki yazılanlarda 2 adet tüp kullanmanın daha iyi olacağı yazılmış. ama ben kıyamadım 2 tane kullanmaya :1: ama 1 adet kullanmama rağmen gayet güzel uyuşturdu. az sürülen yerler biraz daha fazla acıdı zaten acının hepsini yok etmiyor ama dayanılacak gibi yapıyor. tavsiye eder miyim. o kadar para vermeme rağmen evet tavsiye ederim. o kadar acı çekmeye gerek yok :27:

evet arkadaşlar eczaneden aldım kremi. biraz pahalıydı ama sgk anlaşması yokmuş. kullandım. burdaki yazılanlarda 2 adet tüp kullanmanın daha iyi olacağı yazılmış. ama ben kıyamadım 2 tane kullanmaya :1: ama 1 adet kullanmama rağmen gayet güzel uyuşturdu. az sürülen yerler biraz daha fazla acıdı zaten acının hepsini yok etmiyor ama dayanılacak gibi yapıyor. tavsiye eder miyim. o kadar para vermeme rağmen evet tavsiye ederim. o kadar acı çekmeye gerek yok :27:

:71:yan etkisini sornalar içinde ben yan etki falan hissetmedim. 2 saat sonra falan zaten tüm etkisini yitiriyor...

emlayı nasıl kullandınız kızalar aldım ama yapamadım uyuşmadı hiçç 15 dk beklerttim..bugün 1 saat bekletcem inş. anlkatırsanız sevinirim..

Çok pahalı ya hele tüpler minnacık..Yetmez ki hem koltukaltı hem genital kısma..Off..Denemk için 2 tüp aldım ben eczaneci kadın öyle verdi sağolsun..Bakalım nasıl olcak

Prospektüs Bilgisi:
FDA gebelik kategorisi B. (En güvenilir kategori A'dır) Bu ilacın gebelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yoktur. Hamileyseniz veya tedavi dönemindeki tarihlerde gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söyleyiniz. Lidokain ve Prilokain topikal anne sütüne geçebilir ancak tedavi edici dozlarda kullanılan Lidokain ve Prilokain’in anne sütüne geçen miktarı, bebek üzerinde risk oluşturmayacak kadar düşüktür.

bence bu riske girmemelisiniz..

mesajını yeni gördüm cnm çok teşekkür ederim en iyisi kullanmamak dediğin gibi riske girmemem gerek teşekkürler

Yaa birisi bana yardımcı olur mu lutfeeen :((( koltuk altıma nasıl kullanıcam ben bunu,kremi sürdüm serayı da koydum ustune ama sera kayıyor halıyle o nasıl durucak orada sıkıca..bıkını bolgeme kullansam camasırım tutar da boyle uzun kollu bıle giysem kayıyor..ayrıca tüm krem emlaya yapıştı koltuk altımda bir şey kalmadı sanki :((( bu böyle işe yarayacak mı bilmiyorum ki off canım sıkıldı çok

bende burdan duyup aldım kullandım ama hiç fayda etmedi yapamadım sanırım :27:

Bugün emla kremi aldım. Birazdan sürüp başlicam işleme ama sürülükten sonra emiliyo mu ağda yapışı mı o konuda kafam karışık :44:

kizlar ben orucluyum ama bu aksam emla krem ile agda yapmak istiyorum.. sizce orucum bozulurmu ona göre emin olamadim bi sorayim dedim

Back