Acısız Epilasyon & Emla Krem

kızlar bişey sormak istiyorum . Bu kremi hamileyken kullanan varmı yada hamilelik döneminde kullanılabiliyomu bilen beni bilgilendirriseniz çok sevinirim...

yaa bu kremi bnde kullancaktm ama 54tl olmşş yuhh diyorm yaniiii nasl alcazz çok pahalıı acaba en iyisi ağdamı ama ağdada çok acır diye korkuyorm çünkü dha önce hiç ağdayla almadm bööhöhöhö:S

Merhaba ben emla kremi genital bölgeme epilasyon yaptırmaya karar verdiğimde kullandım tamamen uyuşma olmuyor ancak acıda %80 e yakın azalma oluyor buda büyük birşey sürerken yoğun sürülmeli emmeden yani mesela genital bölgeye bol bol 2 tüp yani sonuç olarak kesinlikle tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba az önce emla kremi uyduladım baya bi sürdüm bi de tabaka halinde bıraktım aslında sorunum daha çok alt kısımlarla şuan yarım saat oldu v uyuşukluk hissediorum ama güvennemiorum yine de bi bi saat bekliyeyeim di mi acaba hassas ince bölge olduğu için hemen i uyuşuyor

Kizlaarr emlayi cok kullanmayin. Yan etkileri varmis. Cok kullandigin zaman uyusukluk kaliyormus ve his geri gelmiyormus. Buda bence cinsellikte buyuk sorunlar yaratabilir. Cookk coookkk dikkatli olun!!!

Kızlar şimdi kesin 54 lira mı bu krem. geçenlerde annem çarşıdayken aile hekimine sorsana yazar mı demiştim ama uzman doktorun yazması gerekiyormuş. bende gidip yazdırmayı düşünüyordum ama şimdi burda okuduğuma göre artık yazmıyorlar öyle mi?
Off epilasyon yaparken acıyo ama, birde benim tüylerim 2 haftada filan çıkmaya başlıyo yani ben 2 haftada bir epilasyon yapıyorum. böyle kötü oldu ama şimdi

canım ben netten baktım dedigin kreme ama ögle bi krem bulamadım,kremin adı tam olarak senin dedigin gibi spretenmi

kızlar pardon sprey yazıcama spret yazmısım :26: cok özur kullandıgım spreyın adı xylocaine adlı bı uyusturucu sprey ben usten sıkıorum asagı dogru akıor ama ben yınede azda alt kısma sıkıorum ben oturana kadar uyusuyor 5 dakıkamı almıyor uyusması yanı hemen alıp cıkıorum vallaha tavsıye ederım kızlar deneyın 54 tl verene kadar 13 tl ye 50 ml bı sprey o bayag gıdor ben 2 ayda bı aldım ıcın bıkını bolgesını gec cıkıorlar bana bayag gıdor sprey

anestol krem kullanıyorum herkese de tavsiye ederim
2 tl eczane satışı
topuklu ayakkabı giyeceğinizde mutlaka sürün
muhteem bir gece sizi bekliyor olacak
mahvolan eğlenceli düğünleri unutun bu kremle
epilasyonda da kullanılıyor tabiki

bi arakdaşım yaptırıryor çok memnun
ama bildiğiniz gibi kıl türüne rengine göre değişiyor
tabi cilt rengine göre de
çok riskli iş
güvenilir ellerde yapılmalı
iyi araştırın derim

canım lazer cıldın beyaz ıse kıllarında sıyah ıse lazer atısı guzle yapıor ama esmer ısen beyaz deılse vucudunda lazer bıraz atısda zorlanıor

canım sagol bilgi verdigin için,deniycem bakalım dedigin spreyi inş. işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…