Acısız Epilasyon & Emla Krem

evet arkadaslar bende bugün aldım 55 tl ılac ve ssk karsılamıyor artık sanırım yoğun ılgıden...1 senedir arastırıyorum bır türlü cesaret edememıstım.2 ay sonra düğünüm var deneyıp sonuclarını bıldırıcem sızlerede...

bende kullandım ve hiç faydası olmadı ki ben sarışının ve tenim çok hassas daha çabuk etkisini göstermesi gerekirken hiç faydasını göremedim ben

eczanede satılır 28 tl di kasım ayında şimdiki fiyatını bilemem.bende etkisini, gösterdi valla önceki sayfalara bakarsanız zaten benim mesajlarımı görürsünüz.sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz

kimi işe yarıyor demiş kimi yaramıyor demişş kafam çok karıştı yahu :44: acısızz epilasyon bu kadar mı zor..kadın olmak ne zoorrr :95:

çok beklemiş olabilirmisin acaba sürdükten sonra hiç mi uyuştuğunu hissettiğin bi an olmadı

yok cnm ya .çok beklemedim.yani arada bir bikaç tüyü çekiştirip denedim acı varmı diye..ama nafilee...üstelik bir kez denemedimki.üç epilasyonumdada FARKLI SÜRELER DENEDİM.SONUÇ SIFIR..

Doktor kardeşime tavsiye etmiş. Bende çok merak ettim gerçekten alıp deneyeceğim.

bu kremi artık sigorta karşılamıyormuş diye duydum. doğru mu arkadaşlar? ben de hiç denemedim hep jilet kullandım. feci bi acı ve kanama oluyor. işe yararmı ki.. bıktım bu kıl tüy işinden

yazdırılıyor kızlar ben kullanıyorum çokta memnunum... ayrıca 40 küsürdü fiyatı en son aldığımda içerisinde 5 tüp var, buda 5 ay kullanabilirsiniz demek oluyor..

canım ağda yapacağın bölgeye sürüp 1 saat bekliyorsun sonra ağdaya gidiyorsun 1 saat içinde uyuşuyor zaten...

emlayı artık sigprta karşılamıyomuş arkadaşlar bugün doktora yazdırdım ama almadım 54 tl miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…