kızlar bişey sormak istiyorum . Bu kremi hamileyken kullanan varmı yada hamilelik döneminde kullanılabiliyomu bilen beni bilgilendirriseniz çok sevinirim...
ya ben bunu eczaneden 1 ay öncealdım 50 tl ye eve geldim sürdüm fakat 15dk bekletteim şimdi okudum 1 saat bekletenler varmış ve ben uyuşmuştur diye psikolojilk olrak hissetmedim malum bölgeye ağdayı sürdüm ama çekemdim çokcanım yandı suyla çıkarttım zar zor..
tam kullanlat açıklarmı lütfen tekrra ne kadar bekletip ve 1 tüpümü sürcez 2 tüpmü paket bölgewsine kızlar
ya ben bunu eczaneden 1 ay öncealdım 50 tl ye eve geldim sürdüm fakat 15dk bekletteim şimdi okudum 1 saat bekletenler varmış ve ben uyuşmuştur diye psikolojilk olrak hissetmedim malum bölgeye ağdayı sürdüm ama çekemdim çokcanım yandı suyla çıkarttım zar zor..
tam kullanlat açıklarmı lütfen tekrra ne kadar bekletip ve 1 tüpümü sürcez 2 tüpmü paket bölgewsine kızlar
emla krem birtanem 50 aldım pişman oldum kullanamadım herkes memnun ben yapamadım
canım ben xylocaine dıye bı sprey kulanıorum agdadan once sıkıyorum 5 dakıkada uyusturyor bende hemen baslıorum agdaya 5 dakıkada bıtıryorum agdayıve bı saat uyusuk kalıyor tavsıye drım
Yan etkisi zararıı olurmu ki acaba? Tamamen uyuşturuyomu tatlım
Prospektüs Bilgisi:
FDA gebelik kategorisi B. (En güvenilir kategori A'dır) Bu ilacın gebelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yoktur. Hamileyseniz veya tedavi dönemindeki tarihlerde gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söyleyiniz. Lidokain ve Prilokain topikal anne sütüne geçebilir ancak tedavi edici dozlarda kullanılan Lidokain ve Prilokain’in anne sütüne geçen miktarı, bebek üzerinde risk oluşturmayacak kadar düşüktür.
bence bu riske girmemelisiniz..
canım ben xylocaine dıye bı sprey kulanıorum agdadan once sıkıyorum 5 dakıkada uyusturyor bende hemen baslıorum agdaya 5 dakıkada bıtıryorum agdayıve bı saat uyusuk kalıyor tavsıye drım
Canım nerden alıyorsun bu spreyi? Kozmetikçilerde bulunur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?