• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

kızlar kullandım sonunda..
Ve sonuc mukemmel sürdükten sonra 2 saat bekledim.
Ve epilatörle yaptımm..:66:
Hala ınanamıyorum..Tesekkurler emlaa...:)

bende yaklaşık 1buçuk saat bekledim.çok az etki etti inanılmaz derecede canım yandı:( ilk defa epilasyon aletiyle aldım.evlenmeden önce alışmam lazım diye okadar zorladım ki kendimi aglayarak aldım resmen.kan revan içinde kaldım :26: bidaha ki sefere incelse bari daha az yansa canım :50:

daha önceden devlet karşılıyordu bu kremi şimdi parayla alıyorsun 28tl.ben çok kullandım gerçekten hiç canınız yanmıyor ama şu an kullanmıyorum çok pahalı:59::5:

meraba arkadaşlar bende bugun birebir doktoruma sordum sigorta karsılamıyormus hayal kırıklıgına ugradım ilk def alacak ve deneyecektım ama olmadı 54 tl de çok pahalı ya :(

daha önceden devlet karşılıyordu bu kremi şimdi parayla alıyorsun 28tl.ben çok kullandım gerçekten hiç canınız yanmıyor ama şu an kullanmıyorum çok pahalı:59::5:

nasıl 28 tl ya ben bugun sordun 54 dedi eczacı bir yalnıslık olmasın

bugün jinekolog ta randevum vardı,doktoruma sordum epilasyon öncesi uyuşturucu kremler spreyler varmış kullanılması zararlı mı diye,o da hayır rahatlıkla kullanabilirsin dedi,hastalarım içinde kullanıyorum gerektiğinde dedi:107: çıkınca eczaneye gittim emla ya 54tl dedi herkes iyi sonuç almadığı için o parayıda veremedim,xylocaine sprey alacaktım o da yokmuş eczanede e bende anestol pomad aldım 1.80tl faydası olmazsa bile umurumda olmaz fiyat dolayısıyla:34:ilk önce koltuk altımda denicem faydası olursa genital bölgeme uygulicam.hoşcakalın kızlar:71:

bugün jinekolog ta randevum vardı,doktoruma sordum epilasyon öncesi uyuşturucu kremler spreyler varmış kullanılması zararlı mı diye,o da hayır rahatlıkla kullanabilirsin dedi,hastalarım içinde kullanıyorum gerektiğinde dedi:107: çıkınca eczaneye gittim emla ya 54tl dedi herkes iyi sonuç almadığı için o parayıda veremedim,xylocaine sprey alacaktım o da yokmuş eczanede e bende anestol pomad aldım 1.80tl faydası olmazsa bile umurumda olmaz fiyat dolayısıyla:34:ilk önce koltuk altımda denicem faydası olursa genital bölgeme uygulicam.hoşcakalın kızlar:71:

selam tatlım, kullandıktan sonra haber verir misn faydası olursa bende denemk istiorum da :23:

tabi haber veririm canım yalnız 2 gün sonra yapacağım:93:

tamam canm, bekliorum o zamn.. bende ecznye sordm bugn emla 54 dediii ben şok.. içimde bi umut vardı belkim biraz daha ucuzdur die ama yok.. içinde 5tüp varmş.. belki 10tüp filan olsa alınır da 5tüp için değmz o kadar para vermye.. umarm şu spry işe yarar canm :18:

selam tatlım, kullandıktan sonra haber verir misn faydası olursa bende denemk istiorum da :23:

anestol pomad ı denedim ben canım, tam uyuşturmadı ama koltuk altlarımı alabilecek şekilde uyuştu:87: 3 senedir denerdim alamazdım bir türlü koltuk altlarımı epilatörle bugün en sonunda başardım ve çok mutluyum :81: tertemiz oldu harika bişey kılsızlık:1: genital bölgede denemedim daha bi kaç gün sonrada onu denicem ama %100 uyuşukluk olmadığı için o zor olur ama denicem genede çok ağrı olursa bırakırım sprey alıp onla denerim:97:

anestol pomad ı denedim ben canım, tam uyuşturmadı ama koltuk altlarımı alabilecek şekilde uyuştu:87: 3 senedir denerdim alamazdım bir türlü koltuk altlarımı epilatörle bugün en sonunda başardım ve çok mutluyum :81: tertemiz oldu harika bişey kılsızlık:1: genital bölgede denemedim daha bi kaç gün sonrada onu denicem ama %100 uyuşukluk olmadığı için o zor olur ama denicem genede çok ağrı olursa bırakırım sprey alıp onla denerim:97:

ben koltuk altmı rahatlıkla alıorum ama genital için güvenemiorum kendme :18:
pooffff emlaya 60 vereceğime 2ayda bi lazer epilasyona giderm daha iyi diye düşündüm
ama karar veremiorum ya :61:

ben koltuk altmı rahatlıkla alıorum ama genital için güvenemiorum kendme :18:
pooffff emlaya 60 vereceğime 2ayda bi lazer epilasyona giderm daha iyi diye düşündüm
ama karar veremiorum ya :61:

emla 28 lira canım 5 tüp var içinde...tüpün yarısı yeterli ama açılınca özelliği kaçıyormuş...
hamilelikte bile kullanbilirsin dedi doktorum çok sewindim...
bende çok işe yaradı, jiletten mahvolmuştum vallaa...
mutlaka denemelisiniz...

emla 28 lira canım 5 tüp var içinde...tüpün yarısı yeterli ama açılınca özelliği kaçıyormuş...
mutlaka denemelisiniz...

canım sen nerden alıyorsun 28 liraya emla'yı?
ben bir kaç hafta önce 54'e aldım

mutlaka denemelisiniz...

28 lira olsa düşünmeden alırım canm, bikaç gün önce sordum eczacı 54 lira dedi :53: içinde 5 tüp varmş almadm bende.. sen nerden alıosun tatlm emlayı ?

internetten fiyatına baktım emlanın 28.69 yaw bu eczacılar kazıklamaya mı calısıo? yada buyuk boyu falan mı war?

internetten fiyatına baktım emlanın 28.69 yaw bu eczacılar kazıklamaya mı calısıo? yada buyuk boyu falan mı war?

bende baktım internetten 28 tl. arkadaşım dün bir tane denemem için verdi bana benim bilgim yoktu emla ile ilgili. en kısa zamanda deneyeceğim umarım sonuç istediğim gibi olur.

bende neden işe yaramadı bu waaff..:44:hemide iki tüp birden sıkıp bolca sürdüm ve sardım..yazık oldu parama..en önemlisi acı yine aynı acı.accıkın uyuştursa razıydımm:50:

bende neden işe yaramadı bu waaff..:44:hemide iki tüp birden sıkıp bolca sürdüm ve sardım..yazık oldu parama..en önemlisi acı yine aynı acı.accıkın uyuştursa razıydımm:50:

çok beklemiş olabilirmisin acaba sürdükten sonra hiç mi uyuştuğunu hissettiğin bi an olmadı

Arkadaslar ben saglık ocagına baska bı rahatsızlık için gitmiştim .Gitmişken doktora yazdırayım dedım doktor yazarım dedı ama ssk artık karşılamıyormuş ama sen yınede dene belkı verır dedı eczahaneye gittim ssk karşılamıyormuş birde fiyatı 55 tl oldu dedi şaşırdım .Doktor bana anestol diye bi ilaç adı verdi yeterınce uyuşturmaz ama dene dedi .İlacı sakın almayın hiçbir işe yaramıyor

Elimde 5 tüp emla krem var 25 e veririm almak isteyn varsa...

Back