Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önceden devlet karşılıyordu bu kremi şimdi parayla alıyorsun 28tl.ben çok kullandım gerçekten hiç canınız yanmıyor ama şu an kullanmıyorum çok pahalı
bugün jinekolog ta randevum vardı,doktoruma sordum epilasyon öncesi uyuşturucu kremler spreyler varmış kullanılması zararlı mı diye,o da hayır rahatlıkla kullanabilirsin dedi,hastalarım içinde kullanıyorum gerektiğinde dedi:107: çıkınca eczaneye gittim emla ya 54tl dedi herkes iyi sonuç almadığı için o parayıda veremedim,xylocaine sprey alacaktım o da yokmuş eczanede e bende anestol pomad aldım 1.80tl faydası olmazsa bile umurumda olmaz fiyat dolayısıylailk önce koltuk altımda denicem faydası olursa genital bölgeme uygulicam.hoşcakalın kızlar
selam tatlım, kullandıktan sonra haber verir misn faydası olursa bende denemk istiorum da
tabi haber veririm canım yalnız 2 gün sonra yapacağım:93:
selam tatlım, kullandıktan sonra haber verir misn faydası olursa bende denemk istiorum da
anestol pomad ı denedim ben canım, tam uyuşturmadı ama koltuk altlarımı alabilecek şekilde uyuştu:87: 3 senedir denerdim alamazdım bir türlü koltuk altlarımı epilatörle bugün en sonunda başardım ve çok mutluyum :81: tertemiz oldu harika bişey kılsızlık genital bölgede denemedim daha bi kaç gün sonrada onu denicem ama %100 uyuşukluk olmadığı için o zor olur ama denicem genede çok ağrı olursa bırakırım sprey alıp onla denerim:97:
ben koltuk altmı rahatlıkla alıorum ama genital için güvenemiorum kendme :18:
pooffff emlaya 60 vereceğime 2ayda bi lazer epilasyona giderm daha iyi diye düşündüm
ama karar veremiorum ya
emla 28 lira canım 5 tüp var içinde...tüpün yarısı yeterli ama açılınca özelliği kaçıyormuş...
hamilelikte bile kullanbilirsin dedi doktorum çok sewindim...
bende çok işe yaradı, jiletten mahvolmuştum vallaa...
mutlaka denemelisiniz...
emla 28 lira canım 5 tüp var içinde...tüpün yarısı yeterli ama açılınca özelliği kaçıyormuş...
hamilelikte bile kullanbilirsin dedi doktorum çok sewindim...
bende çok işe yaradı, jiletten mahvolmuştum vallaa...
mutlaka denemelisiniz...
internetten fiyatına baktım emlanın 28.69 yaw bu eczacılar kazıklamaya mı calısıo? yada buyuk boyu falan mı war?
bende neden işe yaramadı bu waaff..:44:hemide iki tüp birden sıkıp bolca sürdüm ve sardım..yazık oldu parama..en önemlisi acı yine aynı acı.accıkın uyuştursa razıydımm