ben sımdı ılk defa kullanıcam nasıl uygulıcamm blgı verebılırmısnız. genıtal bölgeme fakat nasıl yapıcagmı blmıyorum bana yardımcı olurmusunuz
şimdiden tesekkur ederim
ben nette araştırırken gördüm bu krem bir süre sonra hissizlik yapıyormuş o bölgede..
ben beceremedim ilk kez kullandım, hava aldırmış olabilirim, oturup kalkınca o stres filmler sağa sola kaymıştır sanırım sizde olmuyor mu yanasıl yapıyorsunuz ki ?
Türkiye'de malesefki yok bu ürüntürkiyede bulmak mümkün değil mi acaba ya bi bilginiz var mı yada eczaneden alabileceğimiz başka sprey adı?yaza düğünüm var bilgi verirseniz çoook sevinirim
Türkiye'de malesefki yok bu ürün
bizdede var bikaç bişey ama kullanıpta yorum bildiren olmadığından etkisi nasıldır bilemiyorum
sporcuların ezilme burkulma durumlarında kullandığı bi sprey var ama burdan isim yazmak doğru olmayabilir .
ama bu gigihone epilasyona özel üretilmiş.
emla krem etki etmiyorsa beklemek zor oluyor diyorsanız,soğutucu sprey kullanın derim,ayni işi görüyor.
valla acı çekerim daha iyi..
zaten benim acıya karşı çok dayanıklı bir bünyem var..makine ya da ağda farketmiyor..çok rahat yapabiliyorum..
ama olmasa da bu kreme bu kadar para veremezdim
Az once Emlayi kucuk bir alanda denedim ve husranlardayim((((. Offff bende neden etki etmiyor bu meret? Haftada 1 fincana dusurdum halbuki kahveyi
haklısın canım
içinden 5 tüp çıkıyor bir tanesini kullandım ben
sadece en çok acıyan bölgeye sürdüm. diğer 4 tanede 3 4 ay yeter
bitince birazda alışırım kremsiz yaparım artık almam birdaha
evet ya tatlım..
soygucu bunlar valla...satış iyi olunca ver zammı
acaba nasıl uyguladın canım üstünü sardınmı
kaç saat bekledin.
mesela ben sürdüm 1 saat bekledim ondan sonra vakit geçirmeden 30 dk da
temizliğimi yaptım ve etkisi geçti.
hani 2 saat filan beklediysen belki uyuşukluğun geçtiğinde kontrol etmişsindir.
birde krem derinin üstünde beyaz tabaka halinde sürülecek
KIZLAR BENDE SPREY KULLANIORUM DAHA ONCE BIYERE DAHA YAZDIM AMA NEREYE BILMIORUM XYLOCAİNE DIE SPREY ANESTEZIDE KULLANILIORMUS ECZANEYE SORDUM SIPARIS VERDIM GUZLEDE UYUSTURUYOR:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?