anestol pomad aldım bende emla biraz tuzlu geldi sanırım oda işe yarar sonuçta işlevi aynı yarın deniycem bakalımm nasıl olcakkkk:18:
ya bişi sorcam afedersiniz ama ya içe kaçarsa? sağlıklı mı? kaçmasında bi sakınca yok mu? ay ne çok soru sordum
kızlarr.. bu kremi afedersiniz popo arasına sürsem olur mu :S çok acıyo popo arasındakı kılları alırken
2 kere kullandım 2sinde de uyuşturmadı
Evet kızlar ...Bu krem Kesinlikle süper...Tarafımdan denendi ve onaylandı..Artık jilete son...Forumda okumuş ve kullanmaya karar vermiştim..bugun denedim...inanılmaz bişey bu ya...bugune kadar çektigim acıya yazık vallahiinanın sanki jiletle alıyomussunuz gibi acısız...hatta ben makineyle alıyorum..makinenin derimde gezdigini bile hissetmiyorum..Bazı arkadaşlar kremi sürdükten sonra biraz acı oldugunu soylemişler...ama ben hiçbişey hissetmedim..hala da uyuşuk bi haldeyim etkisi gecince kim bilir nasıl agrıcak oralar buralar :Roflol: Süper bişey..emla kremi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerrr....ayrıca krem sigorta tarafindan da karşılanıyomuş..yazdırıp ücretsizde alabiliyosunuz...
ben sımdı ılk defa kullanıcam nasıl uygulıcamm blgı verebılırmısnız. genıtal bölgeme fakat nasıl yapıcagmı blmıyorum bana yardımcı olurmusunuz
şimdiden tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?