• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

bacak bölgesine genelde çoğu dayanabildiğinden daha çok hassas bölgelerde (koltuk altı,genital) tercih ediyor kişiler.
ama bacaktada aynı şekilde anestezik etki beklenir.
etki göremeyenler büyük ihtimalle kapalı pansuman tekniğini tarif edilen şekliyle gerçekleştiremediğinden etki göremediklerini söylüyor olmalılar.
havasız kalmalı krem uygulaması yapılan bölge.

Son düzenleme:
hep emla kullanırdım 1.5 yıldır 54 mılyon olunca spreyı aldım.fakat kullanan arkadaslar nasıl uyguluyorsunuz anlatırmısınız lutfen

kızlar emla yı sordum geçenlerde kuaföre ilk kez sir yapacaktım da :)
sigorta ödemiyomuş ve fiyatı 29 lira. sizde 54 lira diyosunuz. acaba bu kremin çeşitleri mi var?
neyse bugün tüm cesaretimi toplayıp başladım sir e, daha önceden makinayla aldığım yerlerde hiç problem olmadı. genital bölgemin alt kısmını traş ediyodum daha önce sıra oraya gelince mümkün değil alamadım. çok az ağda sürüp denedim çekemedim geri kanadı mahvoldu her yerim ve vazgeçtim kaldı yine orası. bu emla işe yarıyomu gerçekten. bir de bu fiyat farkının sebebi nedir sizce?

kızlar emla yı sordum geçenlerde kuaföre ilk kez sir yapacaktım da :)
sigorta ödemiyomuş ve fiyatı 29 lira. sizde 54 lira diyosunuz. acaba bu kremin çeşitleri mi var?
neyse bugün tüm cesaretimi toplayıp başladım sir e, daha önceden makinayla aldığım yerlerde hiç problem olmadı. genital bölgemin alt kısmını traş ediyodum daha önce sıra oraya gelince mümkün değil alamadım. çok az ağda sürüp denedim çekemedim geri kanadı mahvoldu her yerim ve vazgeçtim kaldı yine orası. bu emla işe yarıyomu gerçekten. bir de bu fiyat farkının sebebi nedir sizce?

aralarında adet farkı var sanırım. ben de 29a almıştım, bacakta kullandım iki tüp gitti. herkesin aksine bende hassas bölgeler farklı neden bilmiyorum. bacak dışındaki yerleri -heryer dahil :77: - oynaya oynaya alırken bacaklarımda naralar atasım geliyor :)

canım krem cok pahalı evet ama sprey 13 tl ucuz ben kullandım uyustu tamamen hemde 5 dakıka ıcınde normalde ben agda yaparken ıkı saate mıy mıy alırdım spreyden sonra bes dakıkada hopp bıttı:D ust taraf fazla uyusmuyor ama alt derı yumusak oldugundanmıdır bılmıorum hıc hıssetmedım onceden mınık mınık surerdım agdayı sımdık bastan asagı surup cekdım:D sonuc mukemmel:D:69:

canım krem cok pahalı evet ama sprey 13 tl ucuz ben kullandım uyustu tamamen hemde 5 dakıka ıcınde normalde ben agda yaparken ıkı saate mıy mıy alırdım spreyden sonra bes dakıkada hopp bıttı:D ust taraf fazla uyusmuyor ama alt derı yumusak oldugundanmıdır bılmıorum hıc hıssetmedım onceden mınık mınık surerdım agdayı sımdık bastan asagı surup cekdım:D sonuc mukemmel:D:69:

ayyy cnm ya bu spreyı sımdı denedım hıç uyuşmadı ya offf yıne emlaya kaldım ben

bende emla kullandım hıç işe yaramadı ama o dişçilerdeki sprey çok ıse yarıyo gerçekten uyusturuyo ama onuda eczanelerde bulamadım dişçime söyledım bana da alsın dıye aldığı toptancısından 12 mılyonmuş ama ıllede ne yapcan dıye sordu söyleyemedım erkektı dışçim ne yapsam nasıl alsam bılmıyorum

vallahı ben ne sıgara nede ılac kullanıyorum ama bakalım bugun yıne denıcem.çokmu sıkıyorsunuz azmı pekı.

canım cok sıkmıyorum bastada dedıgım gıbı usten sıkıyorum asagı dogru elımle yayıyorum ama asagı yenıden sıkıyorum bıraz bol sıkıorum ıyıce uyussun dıye

Spreyin siparişini verdim ezcaneme getirecek.Aslında ben emla almak istiyorum ama illa da streç filmle sarın demişsiniz ben genital bölgede kullanacağım onu orayı nasıl sarabilirim ya..Spreyi deneyeceğim olmazsa emla artık..

Bugün ilk defa emlayı kullandım ve ilk defa genital bölgeme epilasyon yaptım ve sonuç çok güzel oldu..:62::62::62::62::62: hiç acı hissetmedim (ki ben bacaklarımı bile çok zor alıyordum)
mayısta düğünüm olacak ve bu benim için çok büyük bir problem olmuştu..çok rahatladım ..krem pahalı ama aldığıma değdi... çok mutluyum :52::52::52::66::66::66:

ya arkadaşlar nette sera gibi şeylerle sarmak cok tehlikeli yazıo anlayamadım sarmasak uyuşmuyormu ?

bende emla kullanmayı düşünüyorum ancak işe yarar mı emin değilim.. acaba bazı kişilerde uyuşmanın olmaması ve bazılarında da çok iyi sonuç vermesinin sebebi ne olabilir.. bir hekime danışmak iyi olabilir aslında :)
bu arada kremi ince bir tabaka halinde değil kalınca sürmek lazım. üzerini kapatmak da hızlı reaksiyon vermesini sağlamak için diye düşünüyorum. ters etkisi olmaz heralde.

Selam kızlar nasılsınız... aranıza yeni katıldım sayılır ..uzun süre severek bu forumu takip etmeme rağmen yorum yazmak bu konuya nasipmiş..

Bu krem çok dikkatimi çekti..bilgi edinmek için çok araştırma yaptım ve sonunda almaya karar verdim..söylediğiniz gibi yazdırdım doktoruma ve gittim eczaneyte fakat bir sürprizle karşılaştım...

kızlar kremi artık sigorta karşılamıyormuş ve fiyatı 54 tl olmuş..samimiyetle bildirmek istedim...daha önce söyleyen oldumu bilmiyorum ama haberiniz olsun...

ben yinede alıp denemeye karar verdim...hadi bakalım hayırlısı..

kalın sağlıcakla....

kızlar şimdi sürdüm bekliorum bakalım ama yanma hissi oldumu sizde karıncalanıo yanıo normal mi ?? acil cevap :25:

Back