Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hala emla için cesaretimi toplayamadım ya işe yaramazsa herkesin acı eşiği ve tepkimesi farklı olabilir.bazı yorumları okuyunca tamam diyorum alayım.sonra başka yorumda işe yaramadı acısız epilasyon olmaz yazıyor.birde ben epilasyon sonrası limon tuz yapmayı düşünüyorum kremle yan etkileşime geçer diyede korkuyorum.keşke kremsizde acımasa.
Evet kızlar ...Bu krem Kesinlikle süper...Tarafımdan denendi ve onaylandı..Artık jilete son...Forumda okumuş ve kullanmaya karar vermiştim..bugun denedim...inanılmaz bişey bu ya...bugune kadar çektigim acıya yazık vallahi inanın sanki jiletle alıyomussunuz gibi acısız...hatta ben makineyle alıyorum..makinenin derimde gezdigini bile hissetmiyorum..Bazı arkadaşlar kremi sürdükten sonra biraz acı oldugunu soylemişler...ama ben hiçbişey hissetmedim..hala da uyuşuk bi haldeyim etkisi gecince kim bilir nasıl agrıcak oralar buralar :Roflol: Süper bişey..emla kremi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerrr....ayrıca krem sigorta tarafindan da karşılanıyomuş..yazdırıp ücretsizde alabiliyosunuz...
aa ben bugün eczaneden 54 tl ye aldım.
önceden 25 filandı dedim devlet 2 kat arttırdı dedi fiyatları
kandırıldım mı acaba ya
eczaneden eczaneye değişirmi ki fiyat
54 tl olması lazım malesef...
aa ben bugün eczaneden 54 tl ye aldım.
önceden 25 filandı dedim devlet 2 kat arttırdı dedi fiyatları
kandırıldım mı acaba ya
eczaneden eczaneye değişirmi ki fiyat
54 tl olması lazım malesef...
arkadaşlar emlanın fiyatı cidden çok artmış
yurt dışında epilasyona özel bi anestezik sprey var,bu spreyde emla ile aynı içeriğe sahip
adıda "gigihonee",oldukça popüler bir ürünmüş.
fiyatıda çok ucuz,milimine göre değişiyor,değişik miktarlarda ambalajlamışlar.
6 dolardan başlıyor 20 doları geçmiyor,mesela 2 oz 9 dolara olanı gördüm.
ebaydan filan alış yapanlar araştırabilir,emlayı uçurmuşlar bu ne böyle bee
hem bu spreyle streçlemeye gerek yok,fısfıs yapıyorsun tamamdır:)
emlayı kullanan arkadaşlar kremin etkisi geçtiğinde acı hissettiniz mi?
epilosyan aleti aldım ben onun yanında bi tane buz poşeti verdiler bi kere koltuk altını onunla yaptım ve makinayla aldım çok felaket acıdı da o yüzden soruyorum