biriside nasıl kullanıldıgını yazsa ne güzel olcak yaw.ya şimdi sürdünüz bekletiiniz agda nasıl alıo yapış yapış olmazmı kremden krem durulanıomu anltırmısınız uygulamayı
inanmıyorum böyle bişey varmışda benim haberimmi yokmuşşş ayy burdannn paylaşım yapanlardann Allah razı olsunn.yarın ilk işim bunu almak olacak.tam hepsini okuyamadım ama bunun yan etkisi felan varmı acaba?
anestol pomad aldım bende emla biraz tuzlu geldi sanırım oda işe yarar sonuçta işlevi aynı yarın deniycem bakalımm nasıl olcakkkk:18:
dün akşm bi tüp emla sürdüm streç filmle beklettim bi saat uyuştu ama çok değil üstleri aldım sayılır gerisini bıraktım çok acıdı off bunada olmadı nasıl acısız kurtuluruz bu illetten acep jiletten nefret ede ede yapıyorum ama sevmiyorum hiç.
aynen bende de senin ki gibi oldu üstler biraz iidi ama altlara dayanamdım hatta 1 diil 4 tüp kullandım uyusmadıkça sürdüm bekledim ama yok elimi yüzümü uyusturuyor o bölgede etki yok
4 tüp çok fazla canım ben özel bölgöye yarım tüp sıkıyorum yediriyorum sarıyorum üst üste 4-5 kat giyiniyorum hava almaması için 40 dk falan bekliyorum acısız temizlik yapıyorum ve 1 yıldır kullanıyorum gerçekten süper birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?