Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ön sayfalarda karsılıyor diyolar ama tarihleri çok eski belki artık ödemiyor olabilir
Ben emla kullandım ama hiç acımı kesmedi. Heralde ciltten cilde farkediyor. Şimdi wpcare diye bir markanın chill out jelini kullanıyorum. Çok güzel bi ürün. Hatta o kadar beyendim ki satış temsilcisi oldum wpcare'e. Eğer almak isteyen olursa sipariş verebilirim. Gerçekten işe yarıyor :)
Ben emla kullandım ama hiç acımı kesmedi. Heralde ciltten cilde farkediyor. Şimdi wpcare diye bir markanın chill out jelini kullanıyorum. Çok güzel bi ürün. Hatta o kadar beyendim ki satış temsilcisi oldum wpcare'e. Eğer almak isteyen olursa sipariş verebilirim. Gerçekten işe yarıyor :)
canım ben de merak ettim fiyatını...
nette buldum 29 Lira imiş
teşkkür ederim canım..netten sipariş verebiliyor mujyuz acaba,ben de bakayım..fiyatı fena değilmiş,bir de acıyı kesiyorsa değmeyin keyfime...:) gerçi kıbrıs a gönderirler mi bilmiyorum...ben de bir bakınayım şimdi net ten..cevabın için teşekkürler...
rica ederim. ama sipariş verilemiyor sanırım. sadece ürünler hakkında bilgiler var
((( evet sipariş verilemiyormuş,ben de dün akşam ınternet sitesine baktım ve bilgi almak için mail yazdım,sipariş veremiyormuşuz,ancak temsilciler aracılıgıyla oluyormuş...((( neyse,artık böyle devam.....((
Kızlar ben wpcare satış temsilcisiyim, isteyene sipariş edip kargoyla gönderebilirim. Dediğiniz gibi fiyatı 29 Lira. İsteyenlere 25 Liraya getiririm. İstanbul içine elden teslimde edebilirim. Özelden mesaj atarsanız yada mail atarsanız yardımcı olurum.
canım özelden mesaj gönderdim sana,,(hatta abartıp birkaç kez göndermiş olabilirim....) biraz acemiyim de.kaydirigubbakcemile3...bilgi almak istedim,haberin olsun...)
Selam canım,
mesajını gördüm ama benim daha 50 forum mesajım dolmadığı için cevap yazamadım. Ben bilgi vereyim burdan.
Kendim kullanıyorum. Lokal anestezi yapıyor. Mutlaka viks kokusu duymuşsunuzdur. Kokusu aynı viks gibi naneli bi kokusu var. Sürdüğün yere soğukluk veriyor önce. Sonra yavaş yavaş uyuşturmaya başlıyor, 20-25 dk uyuşmuş oluyor. Zaten cilt emiyor jeli o yüzden yıkamaya gerek kalmıyor. Ben daha önce emla aldım kullandım ama uyuşturmadı hiç, aynı acıyı hissettim. Sonra bu ürünü buldum işte. Bende işe yaradı ama nasıl emla kimisinde işe yarıyor kimisinde yaramıyorsa buda öyle olabilir. Deneyip görmek lazım. Emla 25 gr toplamda kutu 25 lira falan chill out şişesi 250 ml. Bitmeside Kullanım alanına bağlı. Tüm vücatta kullanırsanız 1-2 ay ancak yeter ama mesela sadece genital bölge kullanılırsa 4-5 ay gider. Umarım açıklayıcı olmuştur :)
merhaba ben antepte öğrenciyim ve bu ürüne talibim :))) acaba burada satın alabileceğim bir yer var mıdır bu ürünü yardımcı olabilirseniz çok sevinirim lazerli epilasyon yaptırıyorum onun için kullanıcam herhalde aynı etkiyi gösterir değilmi? bir de yan etkisi var mı acaba?
Selam canım,
mesajını gördüm ama benim daha 50 forum mesajım dolmadığı için cevap yazamadım. Ben bilgi vereyim burdan.
Kendim kullanıyorum. Lokal anestezi yapıyor. Mutlaka viks kokusu duymuşsunuzdur. Kokusu aynı viks gibi naneli bi kokusu var. Sürdüğün yere soğukluk veriyor önce. Sonra yavaş yavaş uyuşturmaya başlıyor, 20-25 dk uyuşmuş oluyor. Zaten cilt emiyor jeli o yüzden yıkamaya gerek kalmıyor. Ben daha önce emla aldım kullandım ama uyuşturmadı hiç, aynı acıyı hissettim. Sonra bu ürünü buldum işte. Bende işe yaradı ama nasıl emla kimisinde işe yarıyor kimisinde yaramıyorsa buda öyle olabilir. Deneyip görmek lazım. Emla 25 gr toplamda kutu 25 lira falan chill out şişesi 250 ml. Bitmeside Kullanım alanına bağlı. Tüm vücatta kullanırsanız 1-2 ay ancak yeter ama mesela sadece genital bölge kullanılırsa 4-5 ay gider. Umarım açıklayıcı olmuştur :)
canım,teşekkürler bilgiler için,gayet açıklayıcı oldu..ben genital bölge için kullanmayı düşünüyorum sadece,diğer bölgelerde bi ağrı problemi yok:))) emla ben de
denemiştim daha önce ama bende de pek uyuşturmamıştı,bunu da alıp denemek istiyorum,sonuçta miktar olarak daha fazla.... yalnız şöyle bir problem var ,ben kıbrıs tayım buraya kargo nasıl olur bilemiyorum,ya da türkiye den bir adres mi vermem gerekir sana?...diğer arkadaştan bilgiler için tel. no istemişsin ben de buradaki tel imi yeni iptal ettirdim,özelden mail adresimi versem ve gerekli bilgileri oradan göndersem olur mu?...çok şey istemiyorum değil mi...
sevgiler...
Selam prettysmile:)
Ben sipariş verebiliyorum. Aslında bu ürünün fabrikası gaziantepte ama ordan sipariş almıyorlar, müşteri temsilcilerinden sipariş vermen lazım. Zaten ürün ambalajında da yazıyor ağda ve epilasyon diye. Kullanabilirsin yani. Sipariş için telefon numaranı bana özel mesajla atarsan ararım seni.