acısız ağda........

Acısız ağda imkansız, kadın olmak zor. En kötüsü de malum bölge. Ben ağdayla başlamıştım her yerimi anneciğimle alıyorduk lakin gel gelelim yaş ilerledi sokmadım annemi de yanıma daha Jilete başladım başlamaz olaydım, birden gürleşti tüyler kıl oldu kıllar da kalınlaştı. Cesaretimi topladım ağdaya başladım hem de kendim yavaş yavaş yapıyorum :) Yanında karınca yağı da kullanıyorum yazdan beri, eskisinden daha ince ve seyrek çıkıyor tüylerim kızlar mutlaka öneriyorum epilasyon sonrasında karınca yağı kullanın. Hem her ağdadan sonra tüyleri azaltacaktır her seferinde daha az acı ve daha az tüyle işinizi halletmiş olursunuz

bende agda yapıyodum zamanında ama arkadaşımın biri dediki agda kılların köklerini besliyodoktor evdiveniyle al dedi bikini bölgesini tavsiye ederim ben 7 senedir o yöntemi kullanıyorum çokta memnunum azalma bile oldu aslında en iyi çözüm epilasyon arkadaşlarım çok memnun bende istiyorumda korkuyorum acıyomuş birazcesaretimi toplaya bilsem gidicemde nerde bacaklarımıda makinayla alıyorum ama bikini olsun kol altım olsun eldivenle çokta memnunum denemesi bedavadaha önce dedim neden aklıma gelmedi inanın agdayla heryeriniz şeker oluyo yapışıyo ama agdayla degilhiç beceremiyosanız kremide bir yana bırakın buz kalıplarına suyu koyum boşete dökün az genatel bölgede bekledim donuyo orası ozaman insanın ne canı acıyo nede bir yerifikir benden denemesi sizden eldiven aynı agda gibi çıkarıyo haberiniz olsun

ben hijyen açısından demedm mıncıklamasalar da qörüyolar sonuçta jinekoloqa saqlık için mecburen qidiliyo ama dedim ya cnm yapı meselesi ben şahsım adına konuştum şahsen dedm yani utanmayan elbet wardır sayqı duyarım

sir ağda denedim ben geçenlerde ama sadece bacağa doğru çıkıyor ya oralarda çok acıdı orta ya dudak kısmına hiç sürmedim zaten...bide çürüyor neden ki?

yalnış hatırlamıyorsam yarımsaat filandı durma süresi ben o kadar bekletmiştim galiba ondan bi etkisi olmadı 1 saat durunca etki ediyorsa tekrar deneyim.inşaallah etki eder mağlum acı: ))))))

bilmiyorum canım o sir ile aynı mı ama mesela benim bıyığa sürülen sir sarı , aşağıda dudaklarına sürülen pembe , aynısı değil sanırım , bi bunu anladım :)

evet canım farklı benim sir sarı.....

ben onu da denedm tatlım ama sonunda kökten çıkıyo işte acıyo yine de şekerli aqda besler ewt ama sir aqda azaltır

ikinizde haklısınız bende utanıyorum ama böylede olmak zor mutlaka profosyonel yardım lazım

ığğğ evt agda yapış yapış oluyor sinir oluyorum .heryer batıyor eldiven çok temiz alıyor fakat çok oyalıyor insanı ben bioder kullanıyorum ardından inşaallah en kısa zamnda kökünü kuruturuz

kesinlikle kadın olmak zor.....düşünüyorumda doğumdu regliydi tüylerdi ne sorunlarımız var yaratılışımızdan itibaren

buz muz koymayın be , üşütürsünüz karnınız ağrır çocuklarınız olmaz allah korusun :))

aman kzılar hıç mı canınızın kıymetını bılmıyorsunuz.bacaklarımı ağdayla alıyorum makına cok bzodu batık cıkardı hala batık var uzun zamandan berı ağda kullanmama karşın.ama bıkını bolgesını ne gerek varkı jılette hemen cıkartıyor ağdada 1 hafta içinde başlıyo kucuk kucuk uzuyacakda alacaksın ağdayla kısaykende alınmıyor.evlı olunca o zamana kadar nasıl bekleyeceksınkı .jılet en kolayı hıç canımı yakamam.

bende senin gibi düşünüyordum taki yazları beni rahatsız etmeye başlayana kadar.....inan ki yazın çok sıkıntı oluyor

bende senin gibi düşünüyordum taki yazları beni rahatsız etmeye başlayana kadar.....inan ki yazın çok sıkıntı oluyor

buna katılıyorum.şuanda evımdeyım cok rahat oluyor.hıç sıkıntı olmuyor ama yazın memleketteyız kaynanamgılın orda hıç oluyor 2 gune bır bonyamı yapacam ben.zaten yapamam orda annemın evını beklıyorum.

Sünnet bile acıtmıyor şimdi lazerle hop bitti, hayat da erkeklere kolay yau

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…