acısız ağda........

ddderrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
297
41
318
Bursa
merhaba arkadaşlar uzun yıllar genital bölgeme jilet kullandım ....kolayına kaçtım daha doğrusu ve şuan dehşet rahatsız oluyorum yayılmalar oldu..bikini giydiğimde mutlaka pareo yada etek kullanmak zorunda kalıyorum ağdaya alıştırabilirmiyim ya da nasıl alıştırırım öneriniz var mı?

canım ben ilk kez emla kremi kullanarak başladım 4 5 kez kullandıktan sonra alıştım şimdi kremsiz hallediyorumm

reklama qirer mi blmem ama emma die bi krem war uyuşturuyo o bölqeyi ben bi ara kullanmıştm o şekilde yapmıştm aqdayı çok ii oluyo eczanelerden bulabilirsn ama fiyatı pahalı biraz :26:

reklama qirer mi blmem ama emma die bi krem war uyuşturuyo o bölqeyi ben bi ara kullanmıştm o şekilde yapmıştm aqdayı çok ii oluyo eczanelerden bulabilirsn ama fiyatı pahalı biraz :26:

süpermiş yani arkadaşım kuaföre gidiyor ama ben pek tasvip etmiyorum ......o yüzden evde kendim yapmak istiyorum çok teşekkür deniycem mutlaka

bende kullandım fakat o kaadr uyuşturmadı neden acaba anlamadım.sizlerinki ne derece uyuştu?

ben 8 sene jilet yaptıktan sonra ağdaya döndüm canım , aşırı korkuyodum bende ama güzellik salonuna gittim orda yaptırdım , zaten orda gıkını çıkartamıosun yani evde kendin yapmayı deneme ben çok denedim olmadı , ha şimdi çekicem anne gel sen çek vs olmuyo yani yok dayanamıyo insan , kaç kere yarıda bıraktım yıkadım ağdayı falan bu yüzden, hem ağzını açmıyorsun orda çekiniyosun hemde çok hızlı yapıyorlar zaten , acır diye çok fazla korkuyosanda emla kremi sür öyle git , ama kendin ilkinden uğraşma derim

bende kullandım fakat o kaadr uyuşturmadı neden acaba anlamadım.sizlerinki ne derece uyuştu?

sir ağda denedim ben geçenlerde ama sadece bacağa doğru çıkıyor ya oralarda çok acıdı orta ya dudak kısmına hiç sürmedim zaten...bide çürüyor neden ki?

evet canım emla idi çok iyi uyuşturuyor
ewt ya yoksa çekilir mi o acı
süpermiş yani arkadaşım kuaföre gidiyor ama ben pek tasvip etmiyorum ......o yüzden evde kendim yapmak istiyorum çok teşekkür deniycem mutlaka

rica ederm cnm bence de kuaförde birisinin önüne yatıp da yaptrmak çok iqrenç bence utanırım ben şahsen

ben bikere el ağdası yaptım hiç canım acımadı. bir süre epilasyon yaptım. jiletle yapınca hemen kalınlaşıyo sonraki ağda deneyimlerim başarısız oldu çok acıyor. diğer yerime acımıyorum ama orası fena bende deniyim bakiim o kremi

bak o konuda haklısın canım evde küçücük bölge için yarım saat uğraşıyorum ama dediğin gibi orda şımaramazsın mecburen dayanıcan :))

sir ağda denedim ben geçenlerde ama sadece bacağa doğru çıkıyor ya oralarda çok acıdı orta ya dudak kısmına hiç sürmedim zaten...bide çürüyor neden ki?

canım sirin çok fazla çeşidi var bikini bölgesi için , mesela benim yaptırdığım yerde oraya tam 3 farklı sir kullanıyorlar , dudaklara başka mesela orası en hassas yer çünkü , kasık yerine başka , altta bacaklara doğru olan yere başka

sen büyük ihtimalle normal sir kullanmışsındır hassas falan değil yani o yüzden olmuştur

bn de 1 buçuk saat kadar fln beklemiştim hiç hissetmedim

ay bn de ilk yaptıqmda yarıda bırakıp yıkamıştım dayanılmıyo ya annem çatır çutur yapıyo walla yaparken qörmedm ama hiç çıqlık duymuyorm hep öle yapıyo

rica ederm cnm bence de kuaförde birisinin önüne yatıp da yaptrmak çok iqrenç bence utanırım ben şahsen

bende utanıyorum işte ne bileyim ...bi arkadaşım var alıştı ayda bir kere mutlaka gidiyor da uzatıpta gitmen gerekiyormuş ne bileyip o görüntüyle açıp yaptırmak ??????zor

bıyık kısmına kullandığım sirden denedim canım

bende utanıyorum işte ne bileyim ...bi arkadaşım var alıştı ayda bir kere mutlaka gidiyor da uzatıpta gitmen gerekiyormuş ne bileyip o görüntüyle açıp yaptırmak ??????zor

ben annemden bile utanırm ki kaldı kuaför ama yapı meselesi işte bazısı utanmıyo bi yönden de iyi aslnda

nesi iğrenç ki , onların işi o , jinekolğa falanda gidebiliriz sonuçta

utanmak ayrı iğrenç olması ayrı bişi ...

hijyene dikkat eden , eldivenle çalışan biyere gidersin , bi iğrençlik kalmaz , sonuçta oranı mıncıklayan yok , spatula ile sürüyorlar kağıt ile çekiyorlar yani

bıyık kısmına kullandığım sirden denedim canım

bilmiyorum canım o sir ile aynı mı ama mesela benim bıyığa sürülen sir sarı , aşağıda dudaklarına sürülen pembe , aynısı değil sanırım , bi bunu anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…