canım ben ilk kez emla kremi kullanarak başladım 4 5 kez kullandıktan sonra alıştım şimdi kremsiz hallediyorumm
reklama qirer mi blmem ama emma die bi krem war uyuşturuyo o bölqeyi ben bi ara kullanmıştm o şekilde yapmıştm aqdayı çok ii oluyo eczanelerden bulabilirsn ama fiyatı pahalı biraz :26:
bende kullandım fakat o kaadr uyuşturmadı neden acaba anlamadım.sizlerinki ne derece uyuştu?
bende kullandım fakat o kaadr uyuşturmadı neden acaba anlamadım.sizlerinki ne derece uyuştu?
ewt ya yoksa çekilir mi o acıevet canım emla idi çok iyi uyuşturuyor
süpermiş yani arkadaşım kuaföre gidiyor ama ben pek tasvip etmiyorum ......o yüzden evde kendim yapmak istiyorum çok teşekkür deniycem mutlaka
ben 8 sene jilet yaptıktan sonra ağdaya döndüm canım , aşırı korkuyodum bende ama güzellik salonuna gittim orda yaptırdım , zaten orda gıkını çıkartamıosun yani evde kendin yapmayı deneme ben çok denedim olmadı , ha şimdi çekicem anne gel sen çek vs olmuyo yani yok dayanamıyo insan , kaç kere yarıda bıraktım yıkadım ağdayı falan bu yüzden, hem ağzını açmıyorsun orda çekiniyosun hemde çok hızlı yapıyorlar zaten , acır diye çok fazla korkuyosanda emla kremi sür öyle git , ama kendin ilkinden uğraşma derim
sir ağda denedim ben geçenlerde ama sadece bacağa doğru çıkıyor ya oralarda çok acıdı orta ya dudak kısmına hiç sürmedim zaten...bide çürüyor neden ki?
bn de 1 buçuk saat kadar fln beklemiştim hiç hissetmedimbende kullandım fakat o kaadr uyuşturmadı neden acaba anlamadım.sizlerinki ne derece uyuştu?
ben 8 sene jilet yaptıktan sonra ağdaya döndüm canım , aşırı korkuyodum bende ama güzellik salonuna gittim orda yaptırdım , zaten orda gıkını çıkartamıosun yani evde kendin yapmayı deneme ben çok denedim olmadı , ha şimdi çekicem anne gel sen çek vs olmuyo yani yok dayanamıyo insan , kaç kere yarıda bıraktım yıkadım ağdayı falan bu yüzden, hem ağzını açmıyorsun orda çekiniyosun hemde çok hızlı yapıyorlar zaten , acır diye çok fazla korkuyosanda emla kremi sür öyle git , ama kendin ilkinden uğraşma derim
ewt ya yoksa çekilir mi o acı
rica ederm cnm bence de kuaförde birisinin önüne yatıp da yaptrmak çok iqrenç bence utanırım ben şahsen
bıyık kısmına kullandığım sirden denedim canımcanım sirin çok fazla çeşidi var bikini bölgesi için , mesela benim yaptırdığım yerde oraya tam 3 farklı sir kullanıyorlar , dudaklara başka mesela orası en hassas yer çünkü , kasık yerine başka , altta bacaklara doğru olan yere başka
sen büyük ihtimalle normal sir kullanmışsındır hassas falan değil yani o yüzden olmuştur
bende utanıyorum işte ne bileyim ...bi arkadaşım var alıştı ayda bir kere mutlaka gidiyor da uzatıpta gitmen gerekiyormuş ne bileyip o görüntüyle açıp yaptırmak ??????zor
ewt ya yoksa çekilir mi o acı
rica ederm cnm bence de kuaförde birisinin önüne yatıp da yaptrmak çok iqrenç bence utanırım ben şahsen
bıyık kısmına kullandığım sirden denedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?