:))) yavruşum ağda değilde doğum olabilir mesela arkadaşlar anlatıyor nasıl bir acı olduğunu
sosyetik bi ailede anne olursan bebek için parti werirler herhalde dizilerde oluyo ya
aynen :)Sünnet bile acıtmıyor şimdi lazerle hop bitti, hayat da erkeklere kolay yau
bu konuya girmeyelim , ablam doğurcak şubat sonu , onu değil beni korku sardı , daha evli bile değilim
bu konuya girmeyelim , ablam doğurcak şubat sonu , onu değil beni korku sardı , daha evli bile değilim
aynen :)
bn de deilim bu sene ewlencem kısmetse hiç korkma cnm rabbim kurtarsın inşaallah hayırlısıyla
:)))) o zaman sevgilimi değiştirmeliyim :))
aman kzılar hıç mı canınızın kıymetını bılmıyorsunuz.bacaklarımı ağdayla alıyorum makına cok bzodu batık cıkardı hala batık var uzun zamandan berı ağda kullanmama karşın.ama bıkını bolgesını ne gerek varkı jılette hemen cıkartıyor ağdada 1 hafta içinde başlıyo kucuk kucuk uzuyacakda alacaksın ağdayla kısaykende alınmıyor.evlı olunca o zamana kadar nasıl bekleyeceksınkı .jılet en kolayı hıç canımı yakamam.
kıymet bilen biriyse o da yapar belkim ilk çocuqunda
ama öyle deme , evlenceğim zaman ağdaya geçerim desende , kıllar kaç senede sakal gibi oluyor ve hemen düzelmiyorki , bu uzun bi süreç , sen anca başlasan ağdaya zamanla daha geç çıkmaya daha seyrek çıkmaya başlıycak , ilk alımda değil yani bunuda düşün canım.
canınızın kıymetini bilmiyosunuz dionda , valla ağda yapınca bebek gibi oluyo böyle pasparlak falan oh ne güzel
o zamanlar böyle cicili bicili rengarenk yeni kulotlar giyesim gelio kendi ruhuma iyi gelio valla
aynen :)
bn de deilim bu sene ewlencem kısmetse hiç korkma cnm rabbim kurtarsın inşaallah hayırlısıyla
bende korkuyorum ama ecele faydası yok.........ağdadan korkuyoruz baksana daha :))
tşk ederm btanemhayırlı olsun canım mutluluklar şimdiden
çocuğuna sünnet yapsın o yeter hayatım ........
amin canım , senin içinde tebrikler bu arada , bir yastıkta kocayın :)
hahaaah ah ben daha neler korkuom saymayım şimdi :26:
evet yaa ben en çok o görüntüyü yakalamak istiyorum..iç çamaşırları biraz içe doğru olduğunda yandaki görüntüler sinirimi bozuyor bacaklarım gibi pürüzsüz olması için başlıycam ağdaya zaten
amin canım , senin içinde tebrikler bu arada , bir yastıkta kocayın :)
tşk ederm cnm :)
hahaaah ah ben daha neler korkuom saymayım şimdi :26:
süpersiniz yabende bugün nasıl yapacağım oraya diye düşünüyordum yapmayı planlıyorum ilk kez yapacağım bende jilet kullanıyordum
ha ha bende saymayım şimdi şekerim o kadar çok kiii yanmışız biz
aynen saymaya başlamayalm ewlenince işkence daha çok
annem erqenliqe ilk qirdiqmden beri jilet asla asla şöle olur böle olur die die korkuttu beni hiç denemedm bn de iyiki de denememişimo zaman bi an önce başlayalım bence daha fazla jiletle erkekleşmeyelim baksana sakal gibi oluyormuşş
Bır kez kullandım bn hhıcte uyusmadı ımdı kremsız cart curt grısıorm acısın oldurmeyen acı gucllendrr
S
o zaman bi an önce başlayalım bence daha fazla jiletle erkekleşmeyelim baksana sakal gibi oluyormuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?