acısız ağda........

ama öyle deme , evlenceğim zaman ağdaya geçerim desende , kıllar kaç senede sakal gibi oluyor ve hemen düzelmiyorki , bu uzun bi süreç , sen anca başlasan ağdaya zamanla daha geç çıkmaya daha seyrek çıkmaya başlıycak , ilk alımda değil yani bunuda düşün canım.

canınızın kıymetini bilmiyosunuz dionda , valla ağda yapınca bebek gibi oluyo böyle pasparlak falan oh ne güzel

o zamanlar böyle cicili bicili rengarenk yeni kulotlar giyesim gelio kendi ruhuma iyi gelio valla

evet yaa ben en çok o görüntüyü yakalamak istiyorum..iç çamaşırları biraz içe doğru olduğunda yandaki görüntüler sinirimi bozuyor bacaklarım gibi pürüzsüz olması için başlıycam ağdaya zaten

aynen :)

bn de deilim bu sene ewlencem kısmetse hiç korkma cnm rabbim kurtarsın inşaallah hayırlısıyla

amin canım , senin içinde tebrikler bu arada , bir yastıkta kocayın :)

bende korkuyorum ama ecele faydası yok.........ağdadan korkuyoruz baksana daha :))

hahaa ah ah ben daha nelerden korkuom saymayım şimdi :26:

Son düzenleme:
amin canım , senin içinde tebrikler bu arada , bir yastıkta kocayın :)

hahaa ah ah ben daha neler korkuom saymayım şimdi :26:

ha ha bende saymayım şimdi şekerim o kadar çok kiii yanmışız biz

süpersiniz ya bende bugün nasıl yapacağım oraya diye düşünüyordum yapmayı planlıyorum ilk kez yapacağım bende jilet kullanıyordum

başla canım en yakın zamanda valla, en iyisini yaparsın , çok rahat olduğunu görceksin :)

süpersiniz ya bende bugün nasıl yapacağım oraya diye düşünüyordum yapmayı planlıyorum ilk kez yapacağım bende jilet kullanıyordum

o zaman bi an önce başlayalım bence daha fazla jiletle erkekleşmeyelim baksana sakal gibi oluyormuşş

Bır kez kullandım bn hhıcte uyusmadı ımdı kremsız cart curt grısıorm acısın oldurmeyen acı gucllendrr
S

o zaman bi an önce başlayalım bence daha fazla jiletle erkekleşmeyelim baksana sakal gibi oluyormuşş
annem erqenliqe ilk qirdiqmden beri jilet asla asla şöle olur böle olur die die korkuttu beni hiç denemedm bn de iyiki de denememişim
Bır kez kullandım bn hhıcte uyusmadı ımdı kremsız cart curt grısıorm acısın oldurmeyen acı gucllendrr
S

seninki en iyisymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…