- Konu Sahibi nazda_evli
-
ben doğru şeyler yapmadığımı zaten kabul ediyorum ki ama unutmayın ki beşer şaşar
siz dışardan gördüğünüz kadarıyla benim aşkımı yargılayamazsınız
benim içimde kopan fırtınaları ne siz ne de bir başkası anlayamaz
umutla tanıştığım sıralarda 18-19yaşlarındaydım ben daha sağlıklı karar veremeyecek yaşlarda yani
bu aşk değildir demek sizin haddiniz değil şu an da evliyim ve bir çok sıkıntım oluyor hiç birinde ben eşime sırtımı dönmüyorum dönmemde aksine daha sıkı sarılırım çünkü her şeyi enine boyuna düşünüp ölçüp tartabilecek bir yaştayım artık.
Hersey istek disi yasanmis bir seyler bence,
Hic kimse,kiseye bilerek aci cektirmek veya üzmek ah almak istemez tabikide
ama gidenin ardindan duyulan aci ve hayal kirikligi,denize dusen yilana sarilir misali..
Hic sönmeyen ask ve ates,umutla teselli edilmeye calisilmis,belki o bana unutturur sevdirir kendini diye..
Yani hersey yasanmis herkezin günahi ahi kendine,bize burda kimseyi yargilamak düsmez,
Herseyi Allah ve yasayandan baska kimse bilemez,hayat bazen istemedigi durumlara sürükleye biliyor bizi
belkide sizin icin böylesi daha hayirliydi, yasamaniz gerekiyordu ve yasadiniz..
Allah mutlulugunu daim etsin evladinizla güzel günler göstersin insallah...
Bazi zorluklari yasamadan insan elindekinin kiymetini anlamiyor,kolay elde edilen kolay birakila biliyor..
Sunuda söylemek istiyorum cesaretinize hayran kaldim,kendimi koyuyorumda yerinize dügüne 2hafta kala
böyle birseyi hayatta yapazdim
madem aliyi seviyordun, neden umuta ümit verdin? yazik olmus cocuga. arica ailene yaptiklarin da hic hos degil. gerci net askina da karsiyim, tanimadigin bilmedigin insan...neyse herkezin kendi hayati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?