acısıyla tatlısıyla bu da benim hikayem

Bakın kimseyi yargılamak kimseye düşmez ama o kişide gelip böyle bir yere bu bu diye yazıp yorum beklerse fikirler de söylenir..Ne kişiliğinize hakaret var ne başka bir şey..Sadece olayları kendi gözümden değerlendirdim..18-19 yaşta ufak bir yaş değil bana göre...

Ben 15 yaşında lisede sadece hoşlandığım biri var diye kafamı döndürüp bakamamıştım 3 yıl boyunca kimseye...Ki yıllar sonra aşkın nasıl bir şey olduğunu anladığımda o lisede yaşadığım devede kulak kaldı..Fakat buna rağmen ben aramızda bir ilişki olmadığı halde kalbime ikinci birini sığdıramamıştım..Anlatabiliyor muyum??

Ha tamam benim kişiliğim farklı sizin gibi olmak zorunda değilim diyebilirsiniz..Benim kızdığım fedakarlık yapan, özveride bulunan sizmişsiniz, bu işte kendinizi kurban etmişsiniz gibi bir havaya girmeniz...

Aşk uğruna insanlar nelerden vazgeçiyorlar, evet bazen mecburen kalpte kırıyorlar ama adı üzerinde "mecburen" ....
Ben sizin hikayenizde mecburiyet değil, keyfi hareketler görüyorum..
Allah yolunuzu açık etsin..

Son düzenleme:
hiç bir neden suçsuz ve seni seven değer veren insanı yüzüstü bırakmaya yeterli olamaz
önce aşkını, kendini hiçe sayıp başkasına meyletmek daha sonra da o meylettiğin adamı öylece ortada koymak ne derece etik
eminim sizde eşinizden olmasa bile o suçsuz adama ettiklerinizin ceremesini çekeceksiniz

Hersey istek disi yasanmis bir seyler bence,

Hic kimse,kiseye bilerek aci cektirmek veya üzmek ah almak istemez tabikide

ama gidenin ardindan duyulan aci ve hayal kirikligi,denize dusen yilana sarilir misali..

Hic sönmeyen ask ve ates,umutla teselli edilmeye calisilmis,belki o bana unutturur sevdirir kendini diye..

Yani hersey yasanmis herkezin günahi ahi kendine,bize burda kimseyi yargilamak düsmez,

Herseyi Allah ve yasayandan baska kimse bilemez,hayat bazen istemedigi durumlara sürükleye biliyor bizi

belkide sizin icin böylesi daha hayirliydi, yasamaniz gerekiyordu ve yasadiniz..

Allah mutlulugunu daim etsin evladinizla güzel günler göstersin insallah...

Bazi zorluklari yasamadan insan elindekinin kiymetini anlamiyor,kolay elde edilen kolay birakila biliyor..

Sunuda söylemek istiyorum cesaretinize hayran kaldim,kendimi koyuyorumda yerinize dügüne 2hafta kala
böyle birseyi hayatta yapazdim

teşekkür ederim duygularma tercüman olmuşunuz

burda sana kızan arkadaşlara hitaben söylüyorum siz hiç mi hata yapmadınız???
yapılanlar doğru değil ama her şey biz insanlar için burda aşk yoktur demek körlük bencee aksine öyle bir aşk var kii sonunu düşünmüyor bile
geride kalanlar çok üzülmüştür evet ama umarım atlatmışlardır zaten evlenmişte demek o da o kadar sevmemiş seni
Allah hiç ayırmasın çok üzülmüşün bundan sonra hep birlikte ol eşinle inşallah canım

Bence kimsenin burda seni yargılamaya hakkı yok , evet hataların olmuş ama kabul etmişsin zaten hatalıyım die.
Söyle düşün " Umut" olmasaydı ? " Ailene karşı gelmeseydin?" " Ali seni sarıp , sarmalamasaydı "
Bu AŞK bu kadar tatlı . Bu kadar istekli olurmuydu ? İkinizde birbirlerinizin duygularından bu kadar emin olurmuydunuz ?
Ben cevap verim bence " Hayır". En güzel aşk imkansız olan aşk demiş bi şairimiz bence aynen öyle..
Fedakarlık yapmadan , birşeyler kazanmak için birşeylerden vazgeçmeden olmuyor ne yazıkki.
AŞK Bu insana neler yaptırtıyor.. Aşkın oldugu yerde Mantıklı davranışlar aramak ne kadar mantıklı sizce ?.
Çok çoook mutlu olun bebeğimm Çocugunuzda allah bağışlasın sizee.. inslh eşinin annesiylede aran düzelr yakın zamanda..
Ve merak ettim. Neden sana haftalarca mesaj atmamış , aramamış ? :18:

kendinden başka kimseyi düşünmeyen , nişanlıyken gidip başka insanın koynunda yatan sadakatsız ahlak anlayışı dejenere olmuş birinin hikayesi

bu olayı masum bir aşk hikayesi olarak görenler yarın öbür gün sevgilileri , nişanlıları veya eşleri tarafından aldatılıp terk edilirlerse "sonunda aşk galip geldi" diyebilecekler mi acaba

AŞK galip geldi denmiş ama ömür boyu galip olacak mı acaba birde umutun ahıyla aliyle nasıl mutlu olacaksınız yada hayat ne çıkaracak karşınıza merak ediyorum..

vayy canınaaa

neler var yhaaa
ama tatsızlıklarda olsa sonu güzel bitmiş
allah huzurunuzu eksik etmesin

bütün sayfaları okudum gözümden kaçtı galiba!
umut ne ahh etmiş ki merak ettim doğrusu.......

madem aliyi seviyordun, neden umuta ümit verdin? yazik olmus cocuga. arica ailene yaptiklarin da hic hos degil. gerci net askina da karsiyim, tanimadigin bilmedigin insan...neyse herkezin kendi hayati.

umut için çok üzüldüm ben de senelerce konusahibinin peşinden koşmuş ve terkedilmiş düğün arefesinde umut için büyük bir yıkım ama konusahibi nedense övünerek anlatıyor aşkımız galip geldi diye hayallahım

umuta yazık olmuş, inşaallah size büyük bir ah etmemiştir. gerçi bir öğretmenin ögrencisine aşık olması ne kadar etik o da ayrı mesele. nerden tutsan elinde kalır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…