diyelim ki var bi kadın ne yapacaksın?Onu da sordum beni yıldırmaya mı çalışıyorsun boşanmamı mı istiyorsun dedim yoo keyfin bilir öyle bir niyetim yok dedi
bir erkek bi haftada niye teline şifre koyum köşe bucak teli yanına alır? ya tanışma evresindelerse bence bu durumu oluruna bırakmamak lazım başlamadan bir ilişki bitirmek lazım ilerine çok geç olabilir. o yüzden tatlım o telin şifresini mutlaka kırmalısın ya da kendine yönlendir bir şeyler yap ileriye gitmeden
bu kadın bır haftadamı 120 kılo oldu..bır haftada bu degısım ne boyle..bır hafta once tele sıfre koyması ne ooluyor pekı..onceden hep telefon kadını elındeymıs sımdı tuvalete bıle telle gırıyor..sakladıgı bıseyler oldugu gun gıbı ortada ıste..kımse sporu bırak adamı takıp et demıyor ama..ama tavus kusu gıbıde basımızı kuma sokmayalım degılmı..boyle bısey varsa patlak verecktır demıssınız..patlak vermıs ıste..bundan sonrakı aşama bosanmaktır..adam demıskı ben sadece eve yemek getırırım fızıksel olarak gorevımı yapmama sende utu yaparsın sonrada sıkılır bosanırsın demıs..nıyetınıde acıkca soylemıs ıste..bı erkek karısına bu kadar acımasızsa onu gozden cıkarmıs demektır..blöff oldugunu hııcc sanmıyorumm..
sigarayı kötü gorupte daha sonra tıryakı olan hıc bı ınsan tanımadınız sız sanırım ???
canım kardeşim çok büyük ihtimal ile ona ilgi gösteren bir kadın var ortada motive etmek için olsa bile evli erkek telefonuna şifre koymaz.sen onu bir kenara bırak bu kiloda olman çok sağlıksız.o şekilde diyet yaparsan kasların da erimeye başlar halsizlikten hiçbirşey yapamaz duruma gelirsin.kendin ve çocuğun için savaş.mutlaka diyetisyene git.hiçbir erkek yanında şişman kadın istemez.
kendine acımak kadar saçma birşey olamaz kendini bu hale getiren sensin.şimdi de önlemini alacaksın.bence eşin seni seviyor kolay kolay da feda etmez.ama etrafında aklını karıştıran birileri olduğu kesin.hiçbir erkek kendisine ilgi gösteren güzel bir kadına karşı koyamaz.şu halinle ona fiziksel olarak çekici gelmiyorsun.evladın ve kendi sağlığın için mücadele et.dualarımız seninle.iyi haberlerini bekliyoruz.
ben eşime sigarayı bırakmazsan boşanırız dedim.bu kadın bır haftadamı 120 kılo oldu..bır haftada bu degısım ne boyle..bır hafta once tele sıfre koyması ne ooluyor pekı..onceden hep telefon kadını elındeymıs sımdı tuvalete bıle telle gırıyor..sakladıgı bıseyler oldugu gun gıbı ortada ıste..kımse sporu bırak adamı takıp et demıyor ama..ama tavus kusu gıbıde basımızı kuma sokmayalım degılmı..boyle bısey varsa patlak verecktır demıssınız..patlak vermıs ıste..bundan sonrakı aşama bosanmaktır..adam demıskı ben sadece eve yemek getırırım fızıksel olarak gorevımı yapmama sende utu yaparsın sonrada sıkılır bosanırsın demıs..nıyetınıde acıkca soylemıs ıste..bı erkek karısına bu kadar acımasızsa onu gozden cıkarmıs demektır..blöff oldugunu hııcc sanmıyorumm..
sigarayı kötü gorupte daha sonra tıryakı olan hıc bı ınsan tanımadınız sız sanırım ???
ıyı o zaman bosandıralım olsun bıtsın mı yanı? ya sadece telefonlasıosa bırısıyle cok yenıyse ve zayfladıgında esıne donecekse nıee bole bısey yapsın kı dıoruzzkı bızzzz bıraz daha sabrettt zayfladıgında bıle hala bı kadından suphelenıosannn bosan dıyoruz zaten anlatabıldımmı. kımse gormezden gelmıyor merak etme bu topıgı acan bayan bıle suphelenıokı yazıyo zaten bunları buraya fakat amac bu evlılıgı kurtarabılmek.. bız bakıyoruz kurtarılacak bır tarafı kaldımı dıye, ha kalmamıs adam zaten bıtırmıs kafasında bayanda bunu anladıgında bırakır zaten ama baktıkı duzelıo neden smdı bosansınlarkı?
peki ne yapmalı ne öneriyorsunuz bi paylaşır mısınız?arkadasım benım adıma cvp vermıs..benım anlatamadıgım oncelıgın yuvası oldugudur..once yuvasını kurtarmalı..aynı zamanda kıloyuda verır..spor salonunu bırakmadıgı surece kılo verecektır zaten..ama gerceklerıde gormelı
peki ne yapmalı ne öneriyorsunuz bi paylaşır mısınız?
arkadasım bıraz sinirlendim şimdi....sen ya benım yazdıklarımı tam okumuyorsun yada anlama psoblemın var..ben zaten bosanamamk ıcın savas dıyorum.bu konuyu gormezden gelırsen sonu bosanam olur dıyorum,
sende tam aksıne bu konuyu bırak tamamen zayıflamakla ugras dıyosun..yanı atı alan üskğüdarı gecsın bırak dıyosun sonrada sen zayıflayınca adamda baska bı kadını olunca bas tekmeyı dıyosun..bırak allah askınaa
biz burda kendimi yırtıyoz demiBaşka bir kadın mı var diye sorduğumda senin düşüneceğin en son konu bu demişti bana. Senin ağırlık vermen gerek şey kilo vermen. Her nefes aldığında kilo vermeliyim demelisin demişti. Bende hayır önceliğim beni aldatıp aldatmadığın beni aldatıyormusun cevap ver diye üstüne gitmiştim zaten ondan sonra şifre koydu göstere göstere telefonu sakladı elinde tualete gitti. Çok kıskancım bunu çok iyi biliyor. Biriyle ( erkek kadın) biraz fazla sıkı fıkı olsa çıldırırdım. Hep özgüven eksikliğime verirdi bunu Acaba diyorum kıskançlığın beni yiyip bitirmesini zayıflatmasını mı istiyor peki sağlığım hiç mi umrunda değil 8 sene koynuna aldığı sevdiği kadını bu kadar kolay 2 hafta da nasıl umursamayabliriki.
işte bu dediklerinizi nasıl yapacak.evlılıgını ustunde kara bulutlar oldugunu bılmelı..kocasına asla benı bırakmaz benı aldatmaz dıye sonsuz guven duymamalı..kılo verme ısını asla ertelememelı..meydanı bos bırakmamalı..kocasını en ıyyı tanıyan odur..bı sekılde bı kadın olup olmadıgından emın olup varsa o kadını bulup bu ılışkıyı cok ılelemeden durdurmalıdır.durumu gormezden gelır konunun ustune gıtmezse sonu bosanma olur atı alan üsküdarı gecerrr
biz burda kendimi yırtıyoz demi
şunu önce paylaşsaydın ya
kıskançlığını kullanıyordur.
hadi çok oturdun sen spor yap artık
biz burda kendimi yırtıyoz demi
şunu önce paylaşsaydın ya
kıskançlığını kullanıyordur.
hadi çok oturdun sen spor yap artık
Birde bugun 53 kg olman lazım dedi dedim hayır 65 olsam şimdilik yeterli iyi olma 65 kilolu şişgo ol sen diye kızdı çileden çıktı 50 kiloyada gelirim elbet ama ben hayatım boyunca o kiloda olmadım hiç dedim işte şimdi olma zamanın geldi dedi tamam olurum demedim olmaya çalışıcam ama önce 70 i görmem lazım dedim sonrada az önce anlattığımız konuşmayı yaptı zaten .... Yavaş yavaş bazı şeyler geliyor aklıma bu arada saat kaç oldu o hala eve gelmedi hala yok(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?