Acınası biriyim :(((

canım konu sahibesi çok kısa ve çok kilolu. emin ol bizim kadar olmasa da plan yaparlar.
zaten bi kadını kıskandırırsan o bile yeter
e ben de kalkıyım o zaman temizlik sporumu yapayım :)

arkadaşlar ve konu sahibi bu konuda aldatma yok
adam sadece hanımını zayıflaması için çileden çıkarmaya çalışıyor
bu benim fikrim ve buna yürekten inanıyorum
adam sen kıskan hırslan ve kılo ver diye yapıyor bunları
geçmişte senden yerli gayreti görememiş ve arı böle bir yola gimiş
onu kaybet-m-e korkusu yaşatıyor
aldatılma korkusu yaşatıyor bu
şelide başaracağına inanıyor

bir ikizler erkeği her türlü numarayı yapar gayet de güzel planlar çünkü o her iki cinsi de simgeliyor bir kadın kadar kıvrak bir zekaya sahiptir. kilo pazarlığı yapması senin için hınzır bir oyun içinde olduğunu gösteriyor . sen de teline şifre koy kıskandır onu bakımlı ol platese başla .

Şuan o telefonu kurcalasam birilerini bulsam daha kötü olurum elimde geleceğe dair hiç bir hayalim kalmaz mutlaka hesap sormak isterim oda sana söylemiştim der ve ben çok kötü olurum. Bu sebepten boşandık aldattı beni diye etraftan utanırım en basitinden en iyisi onun sabah dediğini yapmak bir süre ilgi ve alakamı kesmek zayıflamak ve ondan sonra hesap sormak başkası varsada boşanırız olur biter kendime yeni bir hayat kurabilirim belkide daha bile iyi olurum .... Belkiiiii.... Birde benim eşim çok plancıdır ne planlar kurar ne entrikalar yapar bir bilsen aklın hayalin durur. Bende şuan kendime kızdım keşke senin dediğin gibi 40 a bile düşerim yeterki sen yanımda ol deseydim. Ben ne yaptım onu iyice çileden çıkardım (( ben çok aptalım yaaaa. Spor yapmalıyım. Şimdi eve geldi kardeşimin evine çıktı. Kızımı gönderiyorum yanına ben dışarıçıkıcam dedim yamam gel kızım dedi kızım gitmedi. Çıkacağın zaman gönder dedi gitti

yok yok canım aldatan adam neye kilo pazarlığı yapsın ki sana ders vermek istiyor çok belli sen de kilo işinde istikrarlı ol. hem hayatına bi haftada mı biri girecek şifre koyacak ben inanmıyorum pek . kilonun takibini niye yapsın ki hem bırakacağını düşünüp ders veriyor aklınca

Bütün yazdıklarınızı tek tek okudum ve iyi veya kötü hepsine hazırlıklı olmam lazım. Hayat devam ediyor şimdi bende çıkayım parkta yürüyüşümü yapayım en nefret ettiği şeyi yaptım kırmızı rujunu da sürdüm kızımı ona bırakıp rujunu da göstere göstere gidicem tabi yolda silicem bende sevmiyorum kırmızı rujla sokağa çıkmayı :) sayenizde artık ağlamıyorum. 10 kg daha vereyim sporla vücudum daha da sıkılaşacak şekle girecektir kesin. Platesi de pazartesi uygulamaya geçiricem her şey 10 kg sonunda belki normale dönecek belkide daha beter olacak bilmiyorum gelecek te ne var hiç bir fikrim yok ama olsun. Bir çok ülkede insanlar ölüyor savaşlar atlatıyor ben bunu mu atlatamayacağım hayır atlatıcam ve eskisinden daha iyi olucam. Okullar açılsın iş başvuruların da da bulunucam belki ev hanımlarına verilen krediler den çeker bir yer de açabilirim. Önceliğim 10 kg hadi hayırlısı dualarınızı esirgemeyin allah bana güç kuvvet versinnnnn Aminnnn

Bu çayı hangi ölçülerle ve nasıl yapıcam içine başka bir şey katacakmıyım çok oldum biliyorum ama açık yazabilirmisin lütfen birde kimin kitabı adı nedir onuda yazabilirmisin cavapların için teşekkür edrim cnm.Acil yazılarını bekliyorum büyük merakla yarın alıp başlamak istiyorum .

canım sporunu yaptınmı ne yedın

ben kosu bandında 5 de 40 dk yurudum 15 dkda bısıklet cevırdım..su ıcınde kaldım..ne guzel terledım..sonra guzelce dusumu aldım..

yedıklerım 2 kase mercımek corba ve avuc ıcım kadar et kavurma ve sogan bıber azda yogurt..

sende yaz neler yedın..

Koşu bandını sabah 20 dk kullanabilmiştim sonra tvden aerobikli dans yaptım. Sonra dışarı çıktım parkta yürüyüş yaptım bugun vasat geçti spor olayım. Bol bol ağlamayla geçti yemekte de göbek salataya limon sıktım 70 gr da tost makinasında tavuğu pişirdim yerken gene fenalaştım ağlayarak masayı terk ettim "ben buna hiç hazır değildim " gibi bir böğürme sesi çıkardım. Sonra yatağımda biraz hıçkırdım ağlama yeter dedim gelmedi eşim yanıma çünkü sonra ben duşa giriyorum dediğimde( orada ağlamayı düşünüyordum) eşim kardeşimin evine gitti gene giremedim duşa. Sanırım kızdı koşu bandına çıkıp spor yapacağıma ağlayıp sızladığım için sanırım değil büyük ihtimal bu nedenle gitti... Bende oturdum evde iş imkanları konu başlığını okumaya başladım hala tembelim hala tembel işte. Haftanın 5 günü tam manasıyla spor yapıyorum spor salonuna gidiyorum. Orada baya aktifim ama evde onun suratını görünce canım hiç bir şey yapmak istemiyor

canım kendıne gel..boyle sureklı aglarsan kendınden daha cok uzaklastırısın..haın planları varsa ekmegıne yag surersın..dik dur..hergun spora devam et..aksam 6dan sonra bısey yeme..yemeklerde bolca ypgurt ye..hem tok tutar hemde yag yakar..karatay dıyetını arastır..sağlıklı ve tok kalarak kilo verrrısın..kosu bandında var spor salonunada gıdıyosun kesın kılo vereceksın kenıne guvenn

Tamam canım ama elimde değilki bir anda başlıyor sofradaki sessizlik kızımın bıcır bıcır konuşması ve ona cevap vermek istememem beni tetikledi sanırım... Kızımda kötü etkileniyor bu olaylardan ama yapacak bir şey yok her sn yanımızda. Kendime gelmem lazım kendime gelmem lazımmm

evet kendın ve kızın ıcın kendıne gelmen lazım..moralını bozma..senın kocanın kafası cok karısık suara..sana anlatmadıgı seyler var bence..sen bu surecte ezık olursan aglayıp sızlarsan senınle ugrasmak yerıne senı terketmeyı dusunebılır..sırf bu yuzden aglamak yok..sureklı onun gorecegı gıbı kosu bandına cık..hızlıda yurumen sart degıl yorulunca 3 de yuru cok yavas..kosu bandı buyuk nımet..hergun spor yaparsan vede dıyet tabıkı ınanıylorum ayda en az 8 kılo verırsın

Terketse en azından bilirim amacının ne olduğunu. Ama beyefendi yemeğimi yap giysilerimi ütüle diyor oda eve para getirecekmiş bu şekilde yaşayıp gidecekmişiz işte bu ağır geliyor işte bana. Evimizde kahkahalar eksik olmazken nazaramı geldik nedir herkez parmakla gösterirdi bizi. İnşallah dediğin gibi olur canım tüm bunları yaparak ayda 10 kg veririm 8 az yaa :)

Seni okuyarak takip ediyorum 3 gündür.Bence SEN harika bir insansın ve herşeyi başaracaksın kilo vereceksin sağlıkla hayatına kızınla devam edeceksin eşin bu günler bitince yaptığından utanacak bence ama sana (gördünmü ben öyle davranmasaydım sen bugün bu kadar zayıf olamayacaktın) diyecektir.
işte o gün intikam günü bence gelmiştir.Senin için değil kendim ve kızım için yaptım hepsini cevabının vaktidir.Sen bunları ona söylerken gururlu ve kendinden çok emin olacaksın.İşte ben seni böyle hayal ettim ve böyle olacağına eminim bu siteden yazışmaya devam ettikçe düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunu hep beraber okuyup görecez.Güçlü kadın sen harikasın unutma sen değerlisin sen bir kadın ve annesin kendini sev lütfen bende zayıflamaya çalışıyorum yeni başladım zor ama olacak bu site ve üyeleri harika seni takip etmeye devam edeceğim cnm:)))

canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana her zaman sorabilirsin :) zeytin yaprağı satılıyor aktarlarda egedeysen direk ağaçtan koparırsan daha sağlıklı tabi. bir tutam yaprağı iki dakika kaynatıyorsun sonra limon sık ve iç. günde üç fincan kadar içebilirsin . kitabın adı da can boğazdan çıkar mehmet ali karabulut yazarı. maillere de cevap veriyor irtibata geçmiştim bir ara sağolsun cevapladı. bir de ben ip atlamaya başladım platesle birlikte.

PAPATYA Seni okuyarak takip ediyorum 3 gündür.Bence SEN harika bir insansın ve herşeyi başaracaksın kilo vereceksin sağlıkla hayatına kızınla devam edeceksin eşin bu günler bitince yaptığından utanacak bence ama sana (gördünmü ben öyle davranmasaydım sen bugün bu kadar zayıf olamayacaktın) diyecektir.
işte o gün intikam günü bence gelmiştir.Senin için değil kendim ve kızım için yaptım hepsini cevabının vaktidir.Sen bunları ona söylerken gururlu ve kendinden çok emin olacaksın.İşte ben seni böyle hayal ettim ve böyle olacağına eminim bu siteden yazışmaya devam ettikçe düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunu hep beraber okuyup görecez.Güçlü kadın sen harikasın unutma sen değerlisin sen bir kadın ve annesin kendini sev lütfen bende zayıflamaya çalışıyorum yeni başladım zor ama olacak bu site ve üyeleri harika seni takip etmeye devam edeceğim cnm:)))

Son düzenleme:

egede değilim marmara bölgesşnde oturuyorum aktardan alacağım malesef teşekkür ederim açıklamaların için:))))

Canım ne kadar güzel yazmışsın bir an bende gelecekte kendimi o şekilde gördüm ve çok mutlu oldum allahım inşallahh yarabbim dediğin gibi olur o kadar çok istiyorum ki ondan intikam almayı hep beraber zayıflıycaz ve eşimin tutumunu hep beraber görücez inşallah... Şuan iş araştırıyorum sporuma engel olmayacak akşamları yapabileceğim. Hani dedi ya bana eve para getiririm sende ütümü yap yemeğimi ver çok gücüme gitti onun yüzünden çalışmadım mesleğimi hiç yapmadım ben ... Aslanlar gibi bakarım ben dedi diye evde pinekledim. Ondan para istemek istemiyorum artık üç beş kuruş ne gerekiyorsa. Ona bunu göstericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…