canım ınsallah oyledır..ama once demıskı fatura fazal gelıyor sen kullanma dedım dıye yaptımdemıs..konu sahıbı usteleyıncede benım özelımı bılme demıs..demekkı onceden ozelı yoktu ama artık ozelı varrr..ben bı erkegın karısını kıskandırmak ıcın bu kadar plan yapacagını sanmıyorum.onların aklı bızım gıbı calısmıyor..bızım gıbı plan yapmıyor ınce dusunmuor onlarr
bence kalak spor yap..hatta bende kalakyımda spor yapayım hadı bakalım ben sımdı kosu nadında 5 de 40 dk yuruycem..hadı kalk sende.....
Şuan o telefonu kurcalasam birilerini bulsam daha kötü olurum elimde geleceğe dair hiç bir hayalim kalmaz mutlaka hesap sormak isterim oda sana söylemiştim der ve ben çok kötü olurum. Bu sebepten boşandık aldattı beni diye etraftan utanırım en basitinden en iyisi onun sabah dediğini yapmak bir süre ilgi ve alakamı kesmek zayıflamak ve ondan sonra hesap sormak başkası varsada boşanırız olur biter kendime yeni bir hayat kurabilirim belkide daha bile iyi olurum .... Belkiiiii.... Birde benim eşim çok plancıdır ne planlar kurar ne entrikalar yapar bir bilsen aklın hayalin durur. Bende şuan kendime kızdım keşke senin dediğin gibi 40 a bile düşerim yeterki sen yanımda ol deseydim. Ben ne yaptım onu iyice çileden çıkardım(( ben çok aptalım yaaaa. Spor yapmalıyım. Şimdi eve geldi kardeşimin evine çıktı. Kızımı gönderiyorum yanına ben dışarıçıkıcam dedim yamam gel kızım dedi kızım gitmedi. Çıkacağın zaman gönder dedi gitti
tatlım kpssye hazırlanırken dersaneye gittim bu yıl bizim bi hoca vardı inan göbeği dünya gibiydi acırdım adama. sonra adam bi ay gibi kısa sürede eridi bitti öyle sağlıklı verdi ki hiç yüzü çökmedi . çok da komik biriydi. bi gün o kadar sordum ki dersi bırakıp anlattı. ve anladım ki bu durumu zeytin yaprağına borçlu .süreci acayip hızlandırıyor . hem yağ yakıyor hem şekeri dengeliyor krize girmiyorsunuz hem de acaip dinç tutuyor. yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. evet kullanıyorum ben içtiğim gün çok tuvalete çıkıyorum idrara. rahatlatıyor mucize gibi .
canım sporunu yaptınmı ne yedın
ben kosu bandında 5 de 40 dk yurudum 15 dkda bısıklet cevırdım..su ıcınde kaldım..ne guzel terledım..sonra guzelce dusumu aldım..
yedıklerım 2 kase mercımek corba ve avuc ıcım kadar et kavurma ve sogan bıber azda yogurt..
sende yaz neler yedın..
canım kendıne gel..boyle sureklı aglarsan kendınden daha cok uzaklastırısın..haın planları varsa ekmegıne yag surersın..dik dur..hergun spora devam et..aksam 6dan sonra bısey yeme..yemeklerde bolca ypgurt ye..hem tok tutar hemde yag yakar..karatay dıyetını arastır..sağlıklı ve tok kalarak kilo verrrısın..kosu bandında var spor salonunada gıdıyosun kesın kılo vereceksın kenıne guvenn
evet kendın ve kızın ıcın kendıne gelmen lazım..moralını bozma..senın kocanın kafası cok karısık suara..sana anlatmadıgı seyler var bence..sen bu surecte ezık olursan aglayıp sızlarsan senınle ugrasmak yerıne senı terketmeyı dusunebılır..sırf bu yuzden aglamak yok..sureklı onun gorecegı gıbı kosu bandına cık..hızlıda yurumen sart degıl yorulunca 3 de yuru cok yavas..kosu bandı buyuk nımet..hergun spor yaparsan vede dıyet tabıkı ınanıylorum ayda en az 8 kılo verırsın
Terketse en azından bilirim amacının ne olduğunu. Ama beyefendi yemeğimi yap giysilerimi ütüle diyor oda eve para getirecekmiş bu şekilde yaşayıp gidecekmişiz işte bu ağır geliyor işte bana. Evimizde kahkahalar eksik olmazken nazaramı geldik nedir herkez parmakla gösterirdi bizi. İnşallah dediğin gibi olur canım tüm bunları yaparak ayda 10 kg veririm 8 az yaa :)
Bu çayı hangi ölçülerle ve nasıl yapıcam içine başka bir şey katacakmıyım çok oldum biliyorum ama açık yazabilirmisin lütfen birde kimin kitabı adı nedir onuda yazabilirmisin cavapların için teşekkür edrim cnm.Acil yazılarını bekliyorum büyük merakla yarın alıp başlamak istiyorum .
Terketse en azından bilirim amacının ne olduğunu. Ama beyefendi yemeğimi yap giysilerimi ütüle diyor oda eve para getirecekmiş bu şekilde yaşayıp gidecekmişiz işte bu ağır geliyor işte bana. Evimizde kahkahalar eksik olmazken nazaramı geldik nedir herkez parmakla gösterirdi bizi. İnşallah dediğin gibi olur canım tüm bunları yaparak ayda 10 kg veririm 8 az yaa :)
canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana her zaman sorabilirsin :) zeytin yaprağı satılıyor aktarlarda egedeysen direk ağaçtan koparırsan daha sağlıklı tabi. bir tutam yaprağı iki dakika kaynatıyorsun sonra limon sık ve iç. günde üç fincan kadar içebilirsin . kitabın adı da can boğazdan çıkar mehmet ali karabulut yazarı. maillere de cevap veriyor irtibata geçmiştim bir ara sağolsun cevapladı. bir de ben ip atlamaya başladım platesle birlikte.
Seni okuyarak takip ediyorum 3 gündür.Bence SEN harika bir insansın ve herşeyi başaracaksın kilo vereceksin sağlıkla hayatına kızınla devam edeceksin eşin bu günler bitince yaptığından utanacak bence ama sana (gördünmü ben öyle davranmasaydım sen bugün bu kadar zayıf olamayacaktın) diyecektir.
işte o gün intikam günü bence gelmiştir.Senin için değil kendim ve kızım için yaptım hepsini cevabının vaktidir.Sen bunları ona söylerken gururlu ve kendinden çok emin olacaksın.İşte ben seni böyle hayal ettim ve böyle olacağına eminim bu siteden yazışmaya devam ettikçe düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunu hep beraber okuyup görecez.Güçlü kadın sen harikasın unutma sen değerlisin sen bir kadın ve annesin kendini sev lütfen bende zayıflamaya çalışıyorum yeni başladım zor ama olacak bu site ve üyeleri harika seni takip etmeye devam edeceğim cnm:)))
egede değilim marmara bölgesşnde oturuyorum aktardan alacağım malesef teşekkür ederim açıklamaların için:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?