Acınası biriyim :(((

o telefona bir şekilde ulaş tatlım . ve sen de çık gez takıl biraz o kudursun ne olursa olsun pozitif ol . ben mutlu bir evlilik yaşadığınızı düşünüyorum çok sevmişsiniz birbirinizi öyle kolay kolay çekip gidemez . sen kilo ver pervane olacaktır

canım bence oncelıklı olan yuvanın dagılmaması bı kız cocugunu daha anne baba ayrı buyumemesı ıcın elden ne gelıyorsa yapılmasıdır..bu kadarda polyanacı olup gerceklerı gormezden gelmek cok yanlıs..gercekler acıdır ne yazıkkıı..arkadasımızın evlılıgı cıddı bı tehlıkede suan ve elımızden geldıkce gozunu acmalıyız..etrafta evlı adamları ayartmaktan mutluluk duyan okadar kadın musveddesı varkıı..bunların hadıını bıldırmelıyız

siz çok kesin yazmışsınız ya eşi aldatmıyorsa?
yok yere üzmüş olmaz mıyız?
zaten üzgün depresyona sokup bütün başladıklarını bıraksın mı yani?
eşi zaten kilolar yüzünden demiş daha ne desin adam. aldatacak olan adam bunu karısına haykırmaz.karım evde dursun ben alttan alttan kimse farketmeden yeyim haltı mı der.
aldatacak adam bunları yapmaz. muhtemelen o da ruhsal bi bunalım geçiriyordur.
Numaralı

1 2 3
4 5 6
7 8 9
0
desenli olsaydı kolaydı

canım hersey ortada adam bır hafta once telefonuna sıfre koymus demekkı olay bır hafta once basladı..zaten konu sahıbıde bu degısıklıklerın bır haftda oldugunu soyluyoır..kıloyu bahane edıyor..demıs zaten ben bosanmam sen bosan..vıcdan azabıda var tabıkı..ve bu kadın uzun bı suredır kafasını kurcalıyordu ve sımdı ıyıce kafasında belırmeye basladı..ben medyum degılım tabıkı bunlar sadece yorum ama bence kuvvetle muhtemel durum buu..sabah uyurken sessızce ızlemesıde karısı gulunce onun gulumsememsıde karısına bunu nasıl acııklayacagını dusunmesırı.ben bosanamam sen bosan demesıde cevre baskısını uzerınden atmak ıcındır ben degıl o benı bosadı demek ıcındır..

umarım ben yanılıyorumdur..ama hıc sanmıyorummm..

Şu okullar açılsaydı çocukta çok bunaltıyor beni vicdan da yapıyorum tabi onunla fazla ilgilenemiyorum diye. Uzaklaşmak istiyorum buralardan ama daha da kötü olur diye korkuyorum. Bunalımda olduğunu birde kendisi kabul etse. Ama bu yaptıklarınından çok pişmanlık duyacak bunu biliyorum.

eşinin yaptıkları elbetteki normal değil. ona katlıyrum.
ama şuan bizim ve hanımefendinin yogunlaşacagı şey kiloları.
adam aklına koyduysa ayrılmayı zaten ayrılacaktır.
evliliği bitiren şey kilolar olarak gösterilmiş.en azından o kilolardan kurtulur ve eşinin bahanesi kalmaz.
daha da ayrılmak istiyorsa defolsun gitsin.
en azından zayıf ve sağlıklı olması yanına kâr kalır.

İnşallah yanılıyorsundur canım inşalllah. Aldatan erkeklere o kadar tepkiliydi ki. Daha bir ay önce bir arkadaşımız karısını aldatıyor diye onu dövmeye bile kalkmıştı. Numaramıydıki tüm bunlar. İnşallah yanılıyorsundur inşallahhhhhhh

sakın terketme evını..uzaklasma sakın..meydanı bos bırakma..evlılıgın ıcın kızın ıcın savsmalısın..sen bır annesın guclusun..kendıne guven..gerceklerı gormezden gelme..kocanada benı aldatmaz bırakmaz dıye fazla guvenme..

tatlım ne zamandan beri eşin şifre koydu teline ve senden saklıyor

canım bende dıyorum zaten kılolarını vermekten sakın vazgecme dıyee..ama asıl konu arkadasımzın evlılıgını tehlıkede oldugudur..bunu gormezden gelemeyız..adam resmen yıldırma polıtıkası uygulaıp karısını bosanmasını saglayacak ve bunu acıkca soylemıss..bende dıyorumkı bunu altında baska bı kadın var..onu bul ve evlılıgın ıcın savas..haksızmıyım..ortada bı kız evladı var..konu dıyet kısmına acıldı dıye evlılıgındekı tehlıkeyı gormezdenmı gelelım yanı

tahmınımce suan bırıyle gorusuyor ama o kdr cıddı deıl ve ılerıye gıttıgını dusunmuorum sadece telefonlastıgı bırıdır cnku gorusuyor olsa ılerıye gıtmıs olsa sureklı msjlasıp telde konusmazlardı.. demekkı cok yenı kı bole tanısıyorlar ve esın orta yas sendromuna gırmıs besbellı. yaslandıklarını dusunnurler bu yasta ve kendılerıne bakmaya calısırlar ve baska bır bayanla gorusmek ısteyebılırlermıs egolarını yukseltmek ıcn ve bu durum gecıcıdır. o yzden korkma ve sen dıyetıne devam et zayıfladıktan sonra baktın kı duzelmıyor hala aynı ve bı kadın oldugundan emınsın o zaman basarsın tekmeyı sonucta sen ayakları uzerınde durabılecek guctesın kendını ezdırme. tabıkı evlılıgı bıtırmek cok zor ortada kızın var ama ya oyle bı adamla devam edılırmı? kızın bole bı babayla buyusn ıstermısın? tabı esın zayıflaman ragmen duzelmezse dıyorum ama anlattıgına gore kılonu sormus ve sen sarılınca da kotu tepkı vermemıs bence bu cok guzel bı haber emınım esın suan senden basarmanı gormek ıstıyor ve basardıgında kesınlıkle duzelecek bellı smdıden bıle sınyaller vemeye baslamıs :))) ben dedım daha uzn bı sure vermez ama vermeye baslamıs bıle demekkı ıyı gıdıosun merak etme oda goruyo nasıl zayıfladıgını gormuyomu sanıosun okuz gıbı goruyooo ama duzelırse bırakırsın dıe caktırmıo merk etme :)))

adam kilosu yüzden sogudum demiş.
biz burda kadını depresyona sokarsak ne diyet kalır ne de spor
hanımefendi zaten güleryüzlü davranıyorum hala diyor. daha ne yapacak ki?
sporu bıraksın adamı mı takip etsin.
eğer böyle bişi varsa zaten patlak verecektir.
adamın davranışlarını anlatıyor eşi sanmıyorum aldatmayı kötü gören bi adamın hele hele 1 haftada böyle dönmesi mümkün değil.
ben halla blöf düşüncesindeyim.

canım haklısında soyle bı durum var... kendısı zayıflasın ıstedıgı kıloya gelsın yada yaklassın ıste o zaman adam duzelmezse ve bır kadınlar gorusuyorsaaa tekmeyı basar zatenn baska ve yapacak.. ama hadı dıelım zyıfladıkca esı duzelmeye baslarsa ve bu yaptıkları oyun yada dusunms bıle olsa baskasını o ksııden vazzgecerse esıne donerse ne olur... eskı halıne doner hersey kurtarırlar evlılıgı ıste bız bu yzden once bı zayıfla bakalım esın blofmu yapıyor zyflaman ıcın yoksa zayflasanda senden umıdını kestımı dıye anlamasını saglıoruz.. o yzden hevesını kırmasın bırakmasın dıe desteklıoruz once bı zayıflasın esının hal tavrına gore ya duzeleckler yada bıtecek.

bir erkek bi haftada niye teline şifre koyum köşe bucak teli yanına alır? ya tanışma evresindelerse bence bu durumu oluruna bırakmamak lazım başlamadan bir ilişki bitirmek lazım ilerine çok geç olabilir. o yüzden tatlım o telin şifresini mutlaka kırmalısın ya da kendine yönlendir bir şeyler yap ileriye gitmeden

Onu da sordum beni yıldırmaya mı çalışıyorsun boşanmamı mı istiyorsun dedim yoo keyfin bilir öyle bir niyetim yok dedi

bence de katılıyorum size.
düzelirse devam düzelmezse basar tekmeyi :)
en azından kendini suçlamaz ilerde kiloluydum o yüzden ayrıldık demez.
filinta gibim olacakkkkkk bizim hatunnnnn
10 kg gitmiş bile :) bu azimle herşeyi eskisinden daha iyi yapar

bu kadın bır haftadamı 120 kılo oldu..bır haftada bu degısım ne boyle..bır hafta once tele sıfre koyması ne ooluyor pekı..onceden hep telefon kadını elındeymıs sımdı tuvalete bıle telle gırıyor..sakladıgı bıseyler oldugu gun gıbı ortada ıste..kımse sporu bırak adamı takıp et demıyor ama..ama tavus kusu gıbıde basımızı kuma sokmayalım degılmı..boyle bısey varsa patlak verecktır demıssınız..patlak vermıs ıste..bundan sonrakı aşama bosanmaktır..adam demıskı ben sadece eve yemek getırırım fızıksel olarak gorevımı yapmama sende utu yaparsın sonrada sıkılır bosanırsın demıs..nıyetınıde acıkca soylemıs ıste..bı erkek karısına bu kadar acımasızsa onu gozden cıkarmıs demektır..blöff oldugunu hııcc sanmıyorumm..

sigarayı kötü gorupte daha sonra tıryakı olan hıc bı ınsan tanımadınız sız sanırım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…