Acınası biriyim :(((

öncelikle acınası biri falan deyilsiniz,acınası biri varsa o da kocanız.bu zihniyyete sahipse acınılacak kişi odur.ayrılmak istiyorsa ayrılsın,def olup gitsin.beni yanlış anlamanızı istemem.tamam onu seviyorsunuz belki,ama size davranış şekli o kadar iğrenç ki.kendiniz için zayıflayın,spor yapıyorsunuz zaten.bi de düşük glisemik indeksli gıdalar tüketirseniz bu iş olur.siz zayıflamaya aynen devam edin,zayıfladıkca zaten kocanızı beyenmiyceksiniz(kalbinizi çok kırmış hemi de)yani fikrimi anlatamıyorum.ama siz sağlıklı hafif beslenin,spor yapın.bu iş olur.belki 1 sene,belki daha kısa.amma sakın vazgeçmeyin.kendiniz için yapın bunu.kocanız da def olup gitsin.neyse,sakinim.başarılar.sakın ağlamayın,fazla kilolu olmak acınası bir durum deil,düşünce özürlü olmak acınılası bir durum.kendinize iyi bakın

canım üzüldüm senin adına.allah yardımcın olsun.ben senin yerinde olsam ilk önce zayıflar sonrada kocamın kıçına vvururdum tekmeyi... yaptığı cok ayıp bişey.bende boyuma göre biraz kiloluyum.ve eşimde şikayetci bundan arada bakışı sözü bana da batar ama sizinki gibi değil..kocan cok abartmıs. he şöyle bişey de var haklı birazda hangi erkek kilolu kadın isterki ben istiyenını görmedim ama bu şekilde hareket edilmez olumsuz dusunme diyetisyene git ve durumunu anlat eminim sana içtenlikle yardım edecektir tek basına yapabilceğin bir iş değil bu.

Evet ama sanırım sonumuz ayrılık.... Umarım Allah yardım ederde kalbini yumuşatır ama bilmiyorum çok değişti eskisi gibi değil

arkadaşım kader kısmet ne diyeyim eğer kaderinde de varsa ne yapsan boş akışına bırak belli de olmaz belki değişiverir bir anda sen çocuğunu aksatma unutma sen iyi olursan güçlü olursan altından kalkabilirsin en azından çocuğun etkilenmez

valla güzelim salla gitsin bu adamı sen baştan sona okudum sayfalarını ve şuan sinirden kuduruyorum yolda görsem ağzını burnunu patlatırdım madem imkanların var kendine yeni bir hayat kur arkadaşım eşin tüm köprüleri atmış anlaşılan vede senin ondan ayrılmanı bekliyor bununda nedeni dışarıya karşı gene sen suçlu olacaksın kendi aklanacak aklınca zayıflamadı çok söyledim falan filan birde boşanan o diyecek.hiç takma imkanların varsa kızınıda al kendine yeni bir hayat kur sen onun hakaretlerini çekmek zorunda değilsin seni ezemez bastırmış iyice seni hiç yüz verme bence konuşalım falanda deme aynı onun taktiğini uygula konuşma bakma ilgilenme yokmuş gibi davran sen üzerine gittikçe şiştikçe şişmiş

tatlım aşık sana bu adam öyle belli ki hareketlerinden az sabret vazgeçecek insan bunları yapmazzzzz deli gibi kıskanıyor aç memeleri dolaş valla :)

yumurta yerine başka protein kaynağı alırsın sense kırmızı ya da beyaz et.....sabahları kahve içmek zorunda değilsin.......şekersiz meyve çayı içsen de olur.......ekşi sözlükte tam listesi var.......yiyemeyeceğin besinleri eşdeğerine uygun değiştirebilirsin yalnız ordaki şekeri iptal et......ıspanak yerine başka haşlanmış sebze alabilirsin

bir de sen hemen isveç diyetiyle başlamak zorunda değilsin.....şimdilik sadece şekeri ekmeği ve makarnayı kes zaten 100 altına inersin......kendini yorma

ya canım isveç diyetini yapmak istedim ama doktorlar önermiyor sen öneriyorsun ama biraz bilgi verebilir misin . yaparsanız tekrar fazlasıyla alırsınız metabolizmanız yavaşlar diyorlar

yeni yapılan araştırmalar oruç tutan insanların (yani aklınıza ramazanda tıka basa yiyen insanlar gece yemek yiyen insanlar gelmesin)daha zayıf daha sağlıklı kansere yakalanma oranının daha az olduğunu gösteriyor.......dünyanın çeşitli yerlerinde insanlar inançları gereği bir süre yemek yemeyi minimuma indiriyorlar.....onlar üzerinde yapılan araştırmalar bunlar.....tabi ki su içmeye devam edeceksin..........amerikada isveç diyeti ameliyat olmak için bir an önce zayıflaması gereken insanlarda uygulanıyor bilirsiniz amerikada sağlık sisteminin nasıl çalıştığını hastaya verilen zararda ödemeleri gereken milyonlarca doları

sonuç olarak şunu söyleyebilirim bir süre az yemek metabolizmayı zayıflatmaz.....bu son yüzyılın en büyük yalanı......ama diyet sonrası karbonhidrat oranını arttırırsan şişmanlarsın elbet hayatına ekmeksiz tatlısız mümkün olduğunca az meyve tüketerek devam edeceksin

bizim zayıflamamız için yağ yakıcı hormonlarımızın çalışmması gerekiyor.......5 kilometre yürüsen de bu hormon çalışmazsa kilo veremezsin.......yağ yakıcı hormonlar ne zaman salgılanır peki 4 ya da 5 saatlik açlıktan sonra elbette sen günde altı öğün yersen insülin salgısı yağ yakımını engeller

kesinlikle çok doğru söylüyorsun fazla öğün çok tehlikeli aslında doğu tıbbında bu var zaten insanlar yeni keşfediyor o zaman isveç diyetini yapayım çünkü bu şekilde çok zor veriyorum . bi doktordan referans almak rahatlatıyor insanı :)

ama önce enerji krizine girmemek için karatay diyeti tarzı beslen önce insulin rezistansı bir kırılsın vücut biraz alışsın sonra isveç diyeti sonra karatay tarzı beslenmyle yaşam şekline devam edersin

ama önce enerji krizine girmemek için karatay diyeti tarzı beslen önce insulin rezistansı bir kırılsın vücut biraz alışsın sonra isveç diyeti sonra karatay tarzı beslenmyle yaşam şekline devam edersin

ya zaten ben çok ekmek yemiyorum. tatlıdan uzak kalırsam çok az yiyorum ama tatlı yediğim gün resmen sonraki iki günü de etkiliyor canavarlaşıyorum. direncim iyi ama kansızlığım çok yüksek .

Kardeş yazdıklarını okudum .. Eşine okadarda sinirlendimki anlatamam... Senin yanında olması gerekirken kendince plan yapmış bu şekildeki zayıflatacak yani seni...? Sen zayıfladıkca ona karşı olan duygularında zayıflayacak haberi yok ... Canımsın uzme kendını .Yuvalar kolay kurulmuyor kesınlıkle haklısın ...konuşması öylece cokkolay amaşoylede bir durum varki ;Rabb'im boşanmayıda helal kılmış ok.ha Rabb'inin sevmediği tek helal boşanmamış ...amma velakin helal işte .gerçekten işlerin yurumeyecegini kestırırsen yoluna devam edersin kardeşim .kendine acıma bence ...çalışabilecek donanım var sende ...kendine güven biraz ..B'nde kilolu ve kılo vermek isteyen bir bayanım ...bizim esimle bu gibi bir problemimiz yok Ammaa .ben kıyafet bulmakta zorlanıyorum ...keyfime göre zaten zor buluyorum bazen bedeni olmuyorya kafayı Yıcek gibi oluyorumB'nde çok pis gaza geldim :)B'nde bi 10 kilo verem diyorum bakalım:) 85 kiloyum bu arada :)valla azmini takdir ediyorum bu şekilde devam kardeşim ...azmin elinden ne kurtulmuş ki ama kilo verecek diyede sağlığından olma!!!

Canım zaten hiç bir şey yiyemiyorum yemessek kilo veremeyiz denildiği için zorla yiyorum. Şuan kahvemi içiyorum kahve yi hayatımdan hiç çıkaramıyorum her sabah mutlaka içmem lazım. Şeker yerine kahveme sakarin atıyorum:)

Kesinlikle haklısın yurt dışında gittiğim bir dr vardı oda bana üç gün boyunca hiç bir şey yememi sadece bir dilim kızarmış ekmek ve bol su içmemi söylemişti bu vücudu terbşye eder üç gün boyunca demişti... Daha sonra rejim listesi protein ağırlıklı ara öğünsüz vermişti. Tabi ben onuda uyguluyamamıştım. 33 sene boyunca bol karbonhidratlı bol tatlılı zaman geçirdim artık yemek istemiyorum onları... Gördüğüm zaman bile tiksiniyorum. Onların yüzünden bu haldeyim diye çıkardım tamamen hayatımdan onları. Doğru valla eşim ramazanda inanılmaz kilo veriyor. Sahurda yemediği için sanırım. Kontrol edemiyorum gidiyor kilolar diyor. Söylediklerin o kadar akla yatkın ve mantıklı ki iyiki yazdın hayatımı değiştirdin farkındamısın çok ama çok teşekkürrrr ederimmm

Arkadaşlar valla adresim veresim var size gelin dövün şu adamı :) allah hepinizden razı olsun yalnız olmamak çok ama çok güzel. Ama bayramdan sonra onu ikna etmeye çalışıcam ya bir evlilik terapistine yada bir psikoloğa götürmek istiyorum son kez bunu kızım için yapmalıyım diye düşünüyorum.

Mavicim keşke dediğin gibi olsa ama dediğin gibi açık saçık gezmeye karar verdim (allah beni affetsin) askılı giydirmez elbise giyersem uzun tayt giydirir. Askılı ve taytsız elbiselerimi giymeye karar verdim. Dekolte de olacaktır mutlaka o zaman çıldıracak eminim. Apartmanda böyle gezdirmeyen adam sokakta neler yapacak kimbilşr...allahım yardım et bana bu konuda :)

Mavicim isveç dietini buraya yazıyorum. 13 gün sonra ara veriyorsun unutma. Pepe cim çoook saoll tekrar ben şuan itibaren bu rejimdeyim :)

1. Gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek (200 gram), zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. Gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. Gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. Gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. Gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. Gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmış tavuk (200 gram), salata

7. Gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. Gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. Gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. Gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. Gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. Gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. Gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

Deadgirl sen bu diyeti yaprken ağır egsersiz yapmamalısın sakın aklından çıkarma.......günde 40 dakikalık yürüyüş yeter çünkü ciddi egsersiz sonrası bir miktar karbonhidrat alman gerekiyorki kaslar kendini yenileyebilsin.......bu 13 günlük dönemde yürüyüş hariç egsersiz yapma vücudunu çok hırpalarsîn .....diyet bittikten sonra ara verdiğinde kardiyo yaparsın ana şimdi asla değil
Evliliğin için elbette elinden geleni yap......zaten dibi gördüğünde sen bırakmak isteyeceksin.......unutma sen herşeye sahip olan bir kadınsın......bir süre sonra umrunda bile olmaz

Tamam canım , inşallah canım inşallah şu günler bir an önce geçer gider :)

Canım durumuna üzüldüm. eşin isterse numaradan isterse gerçekten bu tavrı takınmış olsun sana ayıp etmiş. eğer numara yapıyorsa sen böyle aç aç gezip duruken en azından bir hafta sonra kendini bu kadar yıpratma sağlıklı diyet yap falan demesi lazım.
15 gün önce bana sevgi sözcükleri söyleyen bir erkek neden birden değişir diyorsun ya etrafında güzel ve alımlı bir kadın kendisine ilgi gösteriyorsa vicdanını rahatlatmak için eşine iltifat edebilir veya onuna seni karşılaştırıp senin fiziğini değştirmeye çalışabilir.
İllaki böyledir demiyorum ama her erkek ve kadın için böyel bir ihtimal olabilir. illaki aldatma değil duygusal hayranlık vs. olabilir.
O yüzden eşinden daha çok kendin için kilo ver.
Sağlık yardımı almayı ihmal etmezsen iyi olur bi de bu giden kiloların geri dönüşü olmasın?
Asıl ben buraya neden geldim biliyor musun, sana bir kitap önermek için. Lüüüütfen lüüütfen oku bu kitabı, 1 haftadır okuyorum ve yıllardır aradığım diyet motivasyonu ile ilgili kitap. hangi diyeti yaparsan yap oku bu kitabı.bak sen de buraya beğenilerini paylaşacaksın.

Kitap adı: Beck Diyet Çözümü

kitapyurdu: kitap - Beck Diyet Çözümü & Düşüncelerinizi Kilo Vermeye Odaklayın - Judith S. Beck,Ferhan Köroğlu, ,

iç sayfalarını incele bana güven ve al kitabı, çok dua edeceksin çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…