Evet ama sanırım sonumuz ayrılık.... Umarım Allah yardım ederde kalbini yumuşatır ama bilmiyorum çok değişti eskisi gibi değil
Çok teşekkür ederim evet gerçekten bugün düşündüm sadece 3 ay demiştim kafamda o kadar başka değil bu süre zarfında düzelmezse gidicem canım. Sıfırdan hayat kurucam kendime. O kendini soyutladıkça soyutluyor bizden kızım bu durumları görerek büyüsün istemiyorum hem kızını da gözü görmüyor. 7 saat yapmıyorum canım bugun 42-43-46 dk yaptım. Ara vererek. Kendimde kuvvet buldukça çıktım koşu bandına.
İsveç dietini araştırdım sadece 1-8 günü buldum. Sabah kahve- öğle şeker 2 yumurta domates ve ıspanak. Akşam 200 gr biftek yeşil salata bunu yapabilirim ben fakat yumurta yiyemiyorum yumurta yerine ne koyabilirim ?
ya canım isveç diyetini yapmak istedim ama doktorlar önermiyor sen öneriyorsun ama biraz bilgi verebilir misin . yaparsanız tekrar fazlasıyla alırsınız metabolizmanız yavaşlar diyorlar
yeni yapılan araştırmalar oruç tutan insanların (yani aklınıza ramazanda tıka basa yiyen insanlar gece yemek yiyen insanlar gelmesin)daha zayıf daha sağlıklı kansere yakalanma oranının daha az olduğunu gösteriyor.......dünyanın çeşitli yerlerinde insanlar inançları gereği bir süre yemek yemeyi minimuma indiriyorlar.....onlar üzerinde yapılan araştırmalar bunlar.....tabi ki su içmeye devam edeceksin..........amerikada isveç diyeti ameliyat olmak için bir an önce zayıflaması gereken insanlarda uygulanıyor bilirsiniz amerikada sağlık sisteminin nasıl çalıştığını hastaya verilen zararda ödemeleri gereken milyonlarca doları
sonuç olarak şunu söyleyebilirim bir süre az yemek metabolizmayı zayıflatmaz.....bu son yüzyılın en büyük yalanı......ama diyet sonrası karbonhidrat oranını arttırırsan şişmanlarsın elbet hayatına ekmeksiz tatlısız mümkün olduğunca az meyve tüketerek devam edeceksin
bizim zayıflamamız için yağ yakıcı hormonlarımızın çalışmması gerekiyor.......5 kilometre yürüsen de bu hormon çalışmazsa kilo veremezsin.......yağ yakıcı hormonlar ne zaman salgılanır peki 4 ya da 5 saatlik açlıktan sonra elbette sen günde altı öğün yersen insülin salgısı yağ yakımını engeller
kesinlikle çok doğru söylüyorsun fazla öğün çok tehlikeli aslında doğu tıbbında bu var zaten insanlar yeni keşfediyor o zaman isveç diyetini yapayım çünkü bu şekilde çok zor veriyorum . bi doktordan referans almak rahatlatıyor insanı :)
ama önce enerji krizine girmemek için karatay diyeti tarzı beslen önce insulin rezistansı bir kırılsın vücut biraz alışsın sonra isveç diyeti sonra karatay tarzı beslenmyle yaşam şekline devam edersin
yumurta yerine başka protein kaynağı alırsın sense kırmızı ya da beyaz et.....sabahları kahve içmek zorunda değilsin.......şekersiz meyve çayı içsen de olur.......ekşi sözlükte tam listesi var.......yiyemeyeceğin besinleri eşdeğerine uygun değiştirebilirsin yalnız ordaki şekeri iptal et......ıspanak yerine başka haşlanmış sebze alabilirsin
bir de sen hemen isveç diyetiyle başlamak zorunda değilsin.....şimdilik sadece şekeri ekmeği ve makarnayı kes zaten 100 altına inersin......kendini yorma
yeni yapılan araştırmalar oruç tutan insanların (yani aklınıza ramazanda tıka basa yiyen insanlar gece yemek yiyen insanlar gelmesin)daha zayıf daha sağlıklı kansere yakalanma oranının daha az olduğunu gösteriyor.......dünyanın çeşitli yerlerinde insanlar inançları gereği bir süre yemek yemeyi minimuma indiriyorlar.....onlar üzerinde yapılan araştırmalar bunlar.....tabi ki su içmeye devam edeceksin..........amerikada isveç diyeti ameliyat olmak için bir an önce zayıflaması gereken insanlarda uygulanıyor bilirsiniz amerikada sağlık sisteminin nasıl çalıştığını hastaya verilen zararda ödemeleri gereken milyonlarca doları
sonuç olarak şunu söyleyebilirim bir süre az yemek metabolizmayı zayıflatmaz.....bu son yüzyılın en büyük yalanı......ama diyet sonrası karbonhidrat oranını arttırırsan şişmanlarsın elbet hayatına ekmeksiz tatlısız mümkün olduğunca az meyve tüketerek devam edeceksin
bizim zayıflamamız için yağ yakıcı hormonlarımızın çalışmması gerekiyor.......5 kilometre yürüsen de bu hormon çalışmazsa kilo veremezsin.......yağ yakıcı hormonlar ne zaman salgılanır peki 4 ya da 5 saatlik açlıktan sonra elbette sen günde altı öğün yersen insülin salgısı yağ yakımını engeller
Deadgirl sen bu diyeti yaprken ağır egsersiz yapmamalısın sakın aklından çıkarma.......günde 40 dakikalık yürüyüş yeter çünkü ciddi egsersiz sonrası bir miktar karbonhidrat alman gerekiyorki kaslar kendini yenileyebilsin.......bu 13 günlük dönemde yürüyüş hariç egsersiz yapma vücudunu çok hırpalarsîn .....diyet bittikten sonra ara verdiğinde kardiyo yaparsın ana şimdi asla değil
Evliliğin için elbette elinden geleni yap......zaten dibi gördüğünde sen bırakmak isteyeceksin.......unutma sen herşeye sahip olan bir kadınsın......bir süre sonra umrunda bile olmaz
Biliyorum kendim için yapmalıyım giderse gitsin umrumda bile değil bunu günde kaç kez tekrarlıyorum bir bilseniz ama gene yüZünü görünce ağlamaya başlıyorum. Anlamadığım 2 hafta önce bu adam beni koynuna alıp sevgi dolu aşk sözcükleriyle severken bir anda bir günde ne değişebilir de benden tiksinir. Birikmiş içinde patlak vermiş öyle diyor. 2 hafta önce öylesine severken bir anda böyle olması beni tuhaf etkiledi yemeden içmeden kesildim resmen elimde değil yiyemiyorum. Spora ve yüzmeye yazıldım her gün araba kullanmadan yürüyerek gidip geliyorum. 1 saatlik yol neredeyse. Biliyorum forumun en ince detayına kadar okudum protein yemem lazım yumurta et balık ama içim almıyor. Az önce ufacık bir tavuk göğsü yedim ve öğürmeye başladım. Sanırım üzüntüden oluyor. Eski türk filmleri gibi oldu verem de olurmuşum bide:) özür dilerim yaaa siZleri de üzüyorum başını ağrıtıyorum detlerimle aslında ufak ta olsa bir başarım var en azından 1,5 hafta da 8 kg verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?