Ay ne güzel maşallah valla darısı başıma :)
Ya bu arada benim insülin direncim var dr ilaç vermiştii kullaanmıyorum beni hasta ediyor demiştim ya bu sabah almaya başladım gene sabah beri tualetteyim feci yaptı beni gene yaa ne yapsamki kullanmasammıkı çok özür dileyerek ishal yapıyor bu ilaç mideme kramplar sokuyor ne ypıcamki
Çok saol canım. Bende o yüzden şoka girdim ya bir gece önce sarılıp öptüğün birine ertesi sabah nasıl düşman olur bir insan .... Evet canım çok çok iyi biliyor ona olan sevgimi ve bağlılığımı yoksa tiksinen iğrenen adam neden boşanmasın neden gitmesin değilmi... Geçen gün çok fena kavga etmiştik ben ayıldım bayıldım ağladım çırpındım gidicem ben gelmiycem artık dedi. Bende o salaklıkla aldım anahtarı sakladım. Eşyalarımı hazırla gidiyorum artık dedi istemiyorum dedi o anda nasıl bir gurur geldiyse verdim anahtarı eline hadi git dedim gitti...
Yarım saat geçti geri geldi. İstemeyen adam geri gelmezdi giderdi annesinin evine en azından. Annesiyle çok yakın oturuyoruz. Yada akşamları eve gelmez annesine gider dimi ? Bak iyi geldi bunları düşünmek neden gitmiyor ki onlara madem beni silmiş bitirmiş. Ooo annesi çokta iyi yemekler yapar benim gibi de değil orada mis gibi iftar da açar. Hem suratımı da görmez. Kendi kendime konuşuyorum bu arada
canım canını sıkma mübarek aydayız Allah yardım edecektir sana üzülme insanlara da bakma sen ağzı olan konuşuyor herkese koca boşamak kolay kimse düşünmüyor nasıl boşanır ailesi ne der çocuk ne olur diye herkes diline boşa at diye bakma sen onlara sen kendine bak düzenine bak çocuğunla ilgilen
Kilom gidiyor sprun rejimim çok iyi fakat eşim aynı hatta daha da kötüleşti
Sen acınası biri filan değilsin, eşin sana bunu yaptığı için iğrenç biri.
Şu durumda sana destek olmalı, motive etmeli ama o her kaprisi yapıyor maşallah çünkü kaybetme korkunu biliyor.
Ne yapıyorsan kendin için yap lütfen, çocuğun için.
Kilo verilir ama saygı kaybedildimi geri gelmiyor.
Teşekkür ederim saygı bitti bende. Ben bu yaptıklarının hiç birine layık değilim akıl veren birileri olsa ona keşke yaptıklarının yanlış olduğunu anlatan ama kimseye anlatamam ki ona öğüt verin diyemem ki. İşin kötü yanı kızından da çok uzaklaştı. Kızıyla ilgilenmiyor konuşmuyor tamam tavırları bana ama çocuktan ne istiyor. Bugun dedim ona çocukla ilgilen tamam benden nefret et ama onun suçu yok o sana ne yaptı ilgilen sev dedim. Umrunda olmadı bakmadı bile çocuğa... Bliyor çocuğuma kötü davranırsa ben siirlenirim ayrılırım bile çocuk üzülmesin diye acaba diyorum beni kızdırıp ayrılmamı mı istiyor. Ooff kocam bunalımda galiba yaaa kızı için delirirdi o((
deadgirl.....sen sahip olduklarının farkında değilsin....iki yabancı dil ...yurt dışında yaşama imkanı........senin yerinde olsam eşime birkaç ay süre verirdim....baktım düzelmiyor.......kendime yeni bir hayat kurardım...sen yapabilirsin biliyorum......sen evliliği kurtarmaya çalışırken o kendini düzeltecek mi bakalım.......sen o adama fazlasın bile..........lütfen 7 saat spor yapma......kaslarını harap ediyorsun........hiçbir spor hocası bunu tavsiye etmez.......günde 1 saat yeterli........kilo vermek hormonal bir olay zaten
sana daha önce de söylemiştim......şu 13 günlük isveç diyetini yap ve bir süre ara ver
ben doktorum beni dinle
deadgirl.....sen sahip olduklarının farkında değilsin....iki yabancı dil ...yurt dışında yaşama imkanı........senin yerinde olsam eşime birkaç ay süre verirdim....baktım düzelmiyor.......kendime yeni bir hayat kurardım...sen yapabilirsin biliyorum......sen evliliği kurtarmaya çalışırken o kendini düzeltecek mi bakalım.......sen o adama fazlasın bile..........lütfen 7 saat spor yapma......kaslarını harap ediyorsun........hiçbir spor hocası bunu tavsiye etmez.......günde 1 saat yeterli........kilo vermek hormonal bir olay zaten
sana daha önce de söylemiştim......şu 13 günlük isveç diyetini yap ve bir süre ara ver
ben doktorum beni dinle
Aslında buda bir ihtimal, ben bırakmıyım, sen beni bırak tavrı gibi bir durum.
aynı şeyi eltimde yaşadı, düğününde 60 kilo kız,10 sene sonra ve 1 çocuktan sonra 110 kilo.
Çok uyardı ama dinlemedi,kaynım nişan resimlerini çıkarıp ortaya koyuyor seni böyle görmek istiyorum diye.
Ne mi oldu inadına yedi, inadına .
120 rahat var, ama kaynım eskisi gibi değil hissediyoruz.
Yinede destek , evine , çocuğuna deli oluyor.
siz çabalıyorsunuz , yanınızda olmalıydı, destek vermeliydi, hele çocuğa davranışı affedilir gibi değil.
Kusura bakmayın ama altında başka bir şey var gibi.
Çok teşekkür ederim evet gerçekten bugün düşündüm sadece 3 ay demiştim kafamda o kadar başka değil bu süre zarfında düzelmezse gidicem canım. Sıfırdan hayat kurucam kendime. O kendini soyutladıkça soyutluyor bizden kızım bu durumları görerek büyüsün istemiyorum hem kızını da gözü görmüyor. 7 saat yapmıyorum canım bugun 42-43-46 dk yaptım. Ara vererek. Kendimde kuvvet buldukça çıktım koşu bandına.
İsveç dietini araştırdım sadece 1-8 günü buldum. Sabah kahve- öğle şeker 2 yumurta domates ve ıspanak. Akşam 200 gr biftek yeşil salata bunu yapabilirim ben fakat yumurta yiyemiyorum yumurta yerine ne koyabilirim ?
konunun tamamını okumadımm..Öncelikle Rabbim yardım etsin eşine akıl vicdan versin..Bence yapacağın en akıllıca diyet dukan ...çünkü diyetler kısa vadeli bu diyet ise çok uzun sürüyor..benim boyum 175 kilomda 75 di..dukan ile 70 kiloya düştüm..Diyeti bıraktım ve 2 kg daha verdim...Çevremde bu diyetle zayıflayan en az 5 kişi var...14 yıllık bi arkadaşım var ve tanıştığımızdan beri hep kiloluydu şuan ise bu diyetle çok çok iyi durumda...Tavsiye ederim...
Lütfen vazgeçme.
Eminim yazılanları sen bizden önce düşündün.
Umarım yoluna girer herşey, bu dönemi atlatırsınız.
Sadece evladına dikkat et, o yaralanmasın, aranızda ne olursa olsun ne annelik nede babalık vasfı değişmez.
Bunu unutmamalı eşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?