Acınası biriyim :(((

Canım öncelikle bu yolda Allah herdaim yardımcın olsun
İlac vermiş demissin MUTLAKA! KUllan ilacını
Zayıflamana coooook yardımcı olacaktır
Ayilip, bayılırsın bi süre
Midene kramplar girer
Hatta çoğu zaman cikarabilirsin bile
Ama lütfen ilacını kullan
Coook daha kolay olucak vak o zaman
Bende kullandım vaktiyle biliyorum (benim kilom yoktu o zaman 57 dim ama)
Zayıflamıştım bile ilaçla
İhmal etme olur mu?

nasıl gidiyo tatlım?inşallah istediğinden de mükemmeldir :)

canım canını sıkma mübarek aydayız Allah yardım edecektir sana üzülme insanlara da bakma sen ağzı olan konuşuyor herkese koca boşamak kolay kimse düşünmüyor nasıl boşanır ailesi ne der çocuk ne olur diye herkes diline boşa at diye bakma sen onlara sen kendine bak düzenine bak çocuğunla ilgilen

Evet ama sanırım sonumuz ayrılık.... Umarım Allah yardım ederde kalbini yumuşatır ama bilmiyorum çok değişti eskisi gibi değil

Kilom gidiyor sprun rejimim çok iyi fakat eşim aynı hatta daha da kötüleşti

ayy senin o eşini alıp torbaya koyup köprüde sallandırcaksın o ne ya hayrett bişeeyy!!!işin cılkını çıkarmasın yani!
bence sen onu kulak arkası et!umursama yani hiç olmazsa öyle görünn!ama sen azimle devam et

Sen acınası biri filan değilsin, eşin sana bunu yaptığı için iğrenç biri.
Şu durumda sana destek olmalı, motive etmeli ama o her kaprisi yapıyor maşallah çünkü kaybetme korkunu biliyor.
Ne yapıyorsan kendin için yap lütfen, çocuğun için.
Kilo verilir ama saygı kaybedildimi geri gelmiyor.

Teşekkür ederim saygı bitti bende. Ben bu yaptıklarının hiç birine layık değilim akıl veren birileri olsa ona keşke yaptıklarının yanlış olduğunu anlatan ama kimseye anlatamam ki ona öğüt verin diyemem ki. İşin kötü yanı kızından da çok uzaklaştı. Kızıyla ilgilenmiyor konuşmuyor tamam tavırları bana ama çocuktan ne istiyor. Bugun dedim ona çocukla ilgilen tamam benden nefret et ama onun suçu yok o sana ne yaptı ilgilen sev dedim. Umrunda olmadı bakmadı bile çocuğa... Bliyor çocuğuma kötü davranırsa ben siirlenirim ayrılırım bile çocuk üzülmesin diye acaba diyorum beni kızdırıp ayrılmamı mı istiyor. Ooff kocam bunalımda galiba yaaa kızı için delirirdi o ((

deadgirl.....sen sahip olduklarının farkında değilsin....iki yabancı dil ...yurt dışında yaşama imkanı........senin yerinde olsam eşime birkaç ay süre verirdim....baktım düzelmiyor.......kendime yeni bir hayat kurardım...sen yapabilirsin biliyorum......sen evliliği kurtarmaya çalışırken o kendini düzeltecek mi bakalım.......sen o adama fazlasın bile..........lütfen 7 saat spor yapma......kaslarını harap ediyorsun........hiçbir spor hocası bunu tavsiye etmez.......günde 1 saat yeterli........kilo vermek hormonal bir olay zaten

sana daha önce de söylemiştim......şu 13 günlük isveç diyetini yap ve bir süre ara ver

ben doktorum beni dinle

kimin ayrılmak istediğinin ne önemi var allhaşkına........4 ay süre ver baktın anlamıyor......sepet havası çalarsın.....sen 40 kilo vermeye çalışırken bakalım o evliliğniz için ne yapacak çok merak ediyorum

Aslında buda bir ihtimal, ben bırakmıyım, sen beni bırak tavrı gibi bir durum.
aynı şeyi eltimde yaşadı, düğününde 60 kilo kız,10 sene sonra ve 1 çocuktan sonra 110 kilo.
Çok uyardı ama dinlemedi,kaynım nişan resimlerini çıkarıp ortaya koyuyor seni böyle görmek istiyorum diye.
Ne mi oldu inadına yedi, inadına .
120 rahat var, ama kaynım eskisi gibi değil hissediyoruz.
Yinede destek , evine , çocuğuna deli oluyor.
siz çabalıyorsunuz , yanınızda olmalıydı, destek vermeliydi, hele çocuğa davranışı affedilir gibi değil.
Kusura bakmayın ama altında başka bir şey var gibi.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim evet gerçekten bugün düşündüm sadece 3 ay demiştim kafamda o kadar başka değil bu süre zarfında düzelmezse gidicem canım. Sıfırdan hayat kurucam kendime. O kendini soyutladıkça soyutluyor bizden kızım bu durumları görerek büyüsün istemiyorum hem kızını da gözü görmüyor. 7 saat yapmıyorum canım bugun 42-43-46 dk yaptım. Ara vererek. Kendimde kuvvet buldukça çıktım koşu bandına.
İsveç dietini araştırdım sadece 1-8 günü buldum. Sabah kahve- öğle şeker 2 yumurta domates ve ıspanak. Akşam 200 gr biftek yeşil salata bunu yapabilirim ben fakat yumurta yiyemiyorum yumurta yerine ne koyabilirim ?

ya canım isveç diyetini yapmak istedim ama doktorlar önermiyor sen öneriyorsun ama biraz bilgi verebilir misin . yaparsanız tekrar fazlasıyla alırsınız metabolizmanız yavaşlar diyorlar

Benimkide çok söyledi canım. Eski fotolarımı çıkardı aynen kaynının dediklerini söyledi başladım hep ama yarım bıraktım suç benim bu aşamaya getiren benim. Şuan son çırpınışlarımı acaba diye düşünmek istiyorum ama öyle bile olsa bir çok şeyi öldürdü. Bende anlam veremiyorum çocuğa neden öyle davranıyorki. Başkasının olduğunu henüz düşünmüyorum canım o enerjiyi almadım daha. Eve geliş saatleri hep belli. Bşrde ramazanda oruç da tutuyor şuan düşünmez belki sonuçta evinde uyuyor. Ama sonrası için bilemiyorum olabilir başkasıyla aldatabilir. Benim tavrımı biliyor her şeyi kabul edebilirim ama aldatmayı asla. Kirli birisiyle evli kalmam. O zaman işte süre müre olmaz...

konunun tamamını okumadımm..Öncelikle Rabbim yardım etsin eşine akıl vicdan versin..Bence yapacağın en akıllıca diyet dukan ...çünkü diyetler kısa vadeli bu diyet ise çok uzun sürüyor..benim boyum 175 kilomda 75 di..dukan ile 70 kiloya düştüm..Diyeti bıraktım ve 2 kg daha verdim...Çevremde bu diyetle zayıflayan en az 5 kişi var...14 yıllık bi arkadaşım var ve tanıştığımızdan beri hep kiloluydu şuan ise bu diyetle çok çok iyi durumda...Tavsiye ederim...

Lütfen vazgeçme.
Eminim yazılanları sen bizden önce düşündün.
Umarım yoluna girer herşey, bu dönemi atlatırsınız.
Sadece evladına dikkat et, o yaralanmasın, aranızda ne olursa olsun ne annelik nede babalık vasfı değişmez.
Bunu unutmamalı eşin.

Amin bu mübarek gün dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Dukan ı annem denemişti çok kötü hastalandığı için onu uygulamıyorum. Kadın 1 seneye yakın öylece yattı...

İnşallah girer yaa çok teşekkür ederim öyle çok düşündüm tarttım hiç bir şey yapamıyorum şuan yek isteğim kilolarımdan kurtulmak sonra onun icabına bakmayı planlıyorum ama bu yolda bana destek vermesini çok istiyorum... Umarım kalbi iyileşir artık

Kendisiyle konuşmak için kardeşimin evine gittim az önce. Ona son kez şunları söyleyip bitirecektim.. Diycektimki ben hiç bu kadar büyük başarı yakalamamıştım kilo vermede ben başarıyorum ve başarıcam bunu senin için değil kendim için yapıyorum. Son kez evliliğimizi yürütmek istermisin yoksa bitirmek taraftarıysan söyle bende ona göre planlarımı kurayım Sonuçta eylülde okullar açılacak falan filan bunları konuşacaktım. Almadı beni içeri hayır konuşmıycam dedi konuşmamız lazım dedim hayır dedi gene. Sonrada bana ne dedi biliyormusunuz bir daha bu kıyafetle çıkma dışarı. ( üzerimde askılı elbise var 123 kg iken almıştım şuan 112 olduğum için baya bir dökülüyor üstümden. Göğüs dekoltesi falan oluyor. ) nedenki dedim hani istemiyor tiksiniyor ya ne diye vücüdumu neden örtmemi istiyor ki. Biri çıkacak şimdi komşulardan bahsediyor görecek... Ne şimdi bu arkadaşlar. Bu adamın amacı ne beni öldürecek ooff

peki siz kilo verdikten sonra sizin kalbinizde açtığı hasarları nasıl tamir edecek? ya siz, kilo verdikten sonra bu yaşadığınız günleri unutup tekrar eşinize sarılabilecek misiniz? hiç sanmıyorum. lütfen beni yanlış anlamayın ama hani her şer de bir hayr vardır derler ya.. belki sizin bu kadar kilo vermeniz sizi daha güzel bir hayata hazırlıyordur, kimbilir.. yarın (allah korusun) eşinizin bir rahatsızlığı olsa ve bir-iki ayda 30-40 kilo alsa ona bu muameleyi yapar mıydınız? eşiniz sizi motive falan etmeye çalışmıyor, yaptığı o kadar çirkin bir davranış ki inşallah içinizin sızlamasının bedelini ödemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…