Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e tatlım günün nasıldı eşinin tavırları nasıldı neler yaptın bi özet geç :)
canım gel bakıyım sen burası sana neler yapmıs iyice karamsar olmusun sen aile sırlarını acıklama burda senin artık takıldıgın bir topik var bak biz sana kol kanat olduk bu topikta bir daha takılmıcaksın7 saat spor yaptim vicik cigim bir saatim kaldı daha onuda şimdi yapıcam tavırları aynı canım yüzüme bakmadı yemeğini yedi kardeşimin yanına çıktı sonra geldi sucuklu tost istedi yaptım götürdüm şimdi diyorum gel duşa giricem gir sen gelemem şimdi diyor sanırım başka birisi var hayatında cep telefonu hep elinde onsuz hiç bir yere gitmiyor ve saklıyor hep
7 saat spor yaptim vicik cigim bir saatim kaldı daha onuda şimdi yapıcam tavırları aynı canım yüzüme bakmadı yemeğini yedi kardeşimin yanına çıktı sonra geldi sucuklu tost istedi yaptım götürdüm şimdi diyorum gel duşa giricem gir sen gelemem şimdi diyor sanırım başka birisi var hayatında cep telefonu hep elinde onsuz hiç bir yere gitmiyor ve saklıyor hep
canım gel bakıyım sen burası sana neler yapmıs iyice karamsar olmusun sen aile sırlarını acıklama burda senin artık takıldıgın bir topik var bak biz sana kol kanat olduk bu topikta bir daha takılmıcaksın
kimsenin arkadaşın aile hayatına karışmak yada onu üzmek gibi bir niyeti yok eminim burda onun sıkıntısını kendi yazdıkları doğrultusunda paylaştı herkes..neticede çoğumuzun yaşadığı şeyler aslında biz yinede isterse destek olmaya manevi olarak hazırız..
Bu arada 7 saat spor nasıl yaptın dikkat et canım fazla olmuş sanki...
Hiç zorlanmadım :) 40 ar dakika arayla yarım sat 45 dk dinlenerek:) çok ii hissediyorum kendimi :) kendimle gurur duyuyorum :)
Maşallah nazarlar değmesim azmin süper vallahi..
canım gel bakıyım sen burası sana neler yapmıs iyice karamsar olmusun sen aile sırlarını acıklama burda senin artık takıldıgın bir topik var bak biz sana kol kanat olduk bu topikta bir daha takılmıcaksın
Canım motivasyonumu arttırıyor arkadaşlar onlar sayesinde gülebiliyorum ve daha sıkı tutunuyorum dietime hem pozitif moral ii geliyor. Bu adamla yoksa bunalımlara giricem
hayır bi de takılmayacaksın diyor karşında çocuk mu var arkadaşım. belli bir yaşın üstünde arkadaşımız bu şekilde yöneltilmeye ihtiyacı yok
7 saat spor yaptim vicik cigim bir saatim kaldı daha onuda şimdi yapıcam tavırları aynı canım yüzüme bakmadı yemeğini yedi kardeşimin yanına çıktı sonra geldi sucuklu tost istedi yaptım götürdüm şimdi diyorum gel duşa giricem gir sen gelemem şimdi diyor sanırım başka birisi var hayatında cep telefonu hep elinde onsuz hiç bir yere gitmiyor ve saklıyor hep